Προς το περιεχόμενο

Free hugs

kobogianitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε ρε κολοπαιδα το βιντεακι ειναι συγκηνητικο εγω ειμαι καφρος δεν επιτρεπετε να μου βαζετε να βλεπω τετοια. τεσπα και εγω πιστευω οτι αρκει ο καθενας να δειχνει τα συναισθηματα του σε αυτους που γνωριζει αλλα πλεον κανεις δεν το κανει ουτε αυτο γιατι ολοι φοβουνται μην φανουν αδυναμοι αν και η πραγματικη αδυναμια ειναι να μην εκδηλωνεις τα συναισθηματα σου αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αντε ρε κολοπαιδα το βιντεακι ειναι συγκηνητικο εγω ειμαι καφρος δεν επιτρεπετε να μου βαζετε να βλεπω τετοια. τεσπα και εγω πιστευω οτι αρκει ο καθενας να δειχνει τα συναισθηματα του σε αυτους που γνωριζει αλλα πλεον κανεις δεν το κανει ουτε αυτο γιατι ολοι φοβουνται μην φανουν αδυναμοι αν και η πραγματικη αδυναμια ειναι να μην εκδηλωνεις τα συναισθηματα σου αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

+1000 σ΄αυτο !!!

Δημοσ.

και από εμένα +1000 !!!

Δημοσ.

μου τα χρωστατε εχω εξοδα τελευταια δυο χιλιαρικα ειναι αυτα. καλα αμα δεν κοιμηθει ο μποντιρογκα και δεν χασουμε το πρωταθλημα την τεταρτη (δεν το πιστευω καν οτι φτασαμε να το σκεφτομαστε και αυτο) θα σας τα χαρισω ρε....

Δημοσ.
Και μία απορία: Αν κάποιος θέλει πραγματικά να συμμετάσχει σε "an example of a random act of kindness, a selfless act performed by a person for the sole reason of making others feel better" (Wikipedia), γιατί να μην προσφέρει εθελοντική εργασία, βοηθώντας άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως ανθρώπους στην 3η ηλικία ή άτομα με ειδικές ανάγκες; Μήπως επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί commitment σε μεγαλύτερο βαθμό;

Και πως είσαι σιγουρος ότι δεν προσφερουν εθελοντική εργασια?

Νομιζω οτι μερικες φορες ειμαστε αρνητικοι και δυσπιστοι μονο απο συνηθεια και χωρις να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος.

Δημοσ.

1. Σου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό μονο. Δεν θα σου κλεψουν το πορτοφολι, ούτε μετα την αγκαλια θα σε πεισουν να υπογραψεις την φρη χαγκ πιστωτικη καρτα με δωρεαν συνδρομη για 6 μηνες.

2. Είναι υποκειμενικη, δε λεω, αλλα δε βλεπω πως μπορει να εχει κακο αισθητικο αποτελεσμα η εικονα δυο ανθρωπων που αγκαλιαζονται

Μου έχουν περιγραψει μια σκηνή στην Ερμού, οπού σταματαει ενα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η γυναίκα δεν θέλει και κανει δυο βηματα πισω και ο αντρας συμφωνησε. Στην συνεχεια, είπε στην γυναικα του σχεδον με επιτακτικο υφος να αγκαλιασει τα παιδια αμεσως! και να μην τους προσβαλλει!

Μπορει να φανω γραφική, αλλα μια τετοια σκηνη με κανει να χαμογελω. Παντως, ειναι αληθεια, δεν εχει το ιδιο αισθητικο αποτελεσμα με μια γενοκτονια..

Δημοσ.

Προφανώς και δν το έχει, τπτ δν αντικαθιστά το γαλήνιο αποτέλεσμα μιας γενοκτονίας.

Αλλά οκ, δν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει ανταλλαγή συναισθήματος όταν με αγκαλιάζει κάποιος άγνωστος. Κατ' αρχήν, είμαι αρσενικό. Δεν αγκαλιάζομαι με άλλα αρσενικά εκτός αν είναι χρόνια φίλοι και μήνες μακρυά.

Τώρα αν έχει κοπελίτσες που είναι όμορφες και μυρίζουν ωραία και σου ψιθυρίζουν προστυχόλογα στο αυτί ενώ σε έχουν αγκαλιά, να το ξανασκεφτώ.

Δημοσ.
Και πως είσαι σιγουρος ότι δεν προσφερουν εθελοντική εργασια?

Νομιζω οτι μερικες φορες ειμαστε αρνητικοι και δυσπιστοι μονο απο συνηθεια και χωρις να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος.

+1000 σ'αυτό... Κι όσο για το θέμα των σωματικών υγρών :confused: Γνωρίζοντας κάποια πραγματάκια, δεν μπορείς να "κολλήσεις" ΤΙΠΟΤΑ από μία αγκαλιά, τουλάχιστον τίποτα περισσότερο απ' ότι με μία χειραψία. Αλλά είπαμε, (όχι άδικα) μας έχει γίνει δεύτερη φύση να είμαστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με το οτιδήποτε. Για την αισθητική που αναφέρει o lucifer πάω πάσο, είναι υποκειμενικό το θέμα, αλλά προσωπικά δεν καταλαβαίνω πώς είναι άσχημο αισθητικά το θέαμα δύο ανθρώπων που αγκαλιάζονται

Δημοσ.

Πάω να κάνω έναν ορμονικό προσδιορισμό τώρα, μήπως έχουν ανέβει τα οιστρογόνα μου και φταίει αυτό... Αυτό σημαίνει να είσαι Αντρας, να μην αγκαλιάζεσαι, έχεις δίκιο:???:...

Δημοσ.

Ουαχ, δεν είναι πως φοβάμαι μην κολλήσω τπτ. Απλώς σιχαίνομαι ιδρωμένους μαντράχαλους καλοκαιριάτικα. Είμαι ο τύπος που χάνει 3 λεωφορεία σερί μέχρι να περάσει αυτό με το λιγότερο κόσμο.

Και το θέαμα 2 ανθρώπων που αγκαλιάζονται μια χαρά είναι, αρκεί να έχουν έναν λόγο, όχι απλά για να σφίξουν τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο.

Α, και δν είπα πως "έτσι κάνουν μωρέ τα παλικάρια". Απλώς, εγώ, προσωπικά, μιλώντας για τον εαυτό μου, αγκαλιάζω όχι από συνήθεια αλλά όταν μου δημιουργούνται συναισθήματα τρυφερότητας. Ε και οι άνδρες δν μου τα βγάζουν. Χειραψία και πατ ιν δε μπακ και εναέριο μπραντεφέρ και τέτοια αντρίκια.

Δημοσ.
Ουαχ, δεν είναι πως φοβάμαι μην κολλήσω τπτ. Απλώς σιχαίνομαι ιδρωμένους μαντράχαλους καλοκαιριάτικα. Είμαι ο τύπος που χάνει 3 λεωφορεία σερί μέχρι να περάσει αυτό με το λιγότερο κόσμο.

Και το θέαμα 2 ανθρώπων που αγκαλιάζονται μια χαρά είναι, αρκεί να έχουν έναν λόγο, όχι απλά για να σφίξουν τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο.

Α, και δν είπα πως "έτσι κάνουν μωρέ τα παλικάρια". Απλώς, εγώ, προσωπικά, μιλώντας για τον εαυτό μου, αγκαλιάζω όχι από συνήθεια αλλά όταν μου δημιουργούνται συναισθήματα τρυφερότητας. Ε και οι άνδρες δν μου τα βγάζουν. Χειραψία και πατ ιν δε μπακ και εναέριο μπραντεφέρ και τέτοια αντρίκια.

ρε λουσι θα σε παρεξηγησουν και θα νομιζουν οτι εισαι στρειτ στο τελος...δεν ειναι αρρωστια η ομοφυλοφιλια....ελα να σου δωσω ενα φρι χαγκ!

Δημοσ.

Για σενα ειδικα, υπαρχουν και κοριτσακια, φαιν σπεσιμεντς της αθηναικης φυλης! Αν και ο σκοπος δεν ειναι το χουφτώμα. Μαλλον είναι μια στιγμη (μονο) που μας προκαλει να δουμε και δεχτουμε τους αλλους χωρις να μας ενδιαφερει αν ειναι αγορια, κοριτσια, μαντραχαλοι, γεροι, αρρωστοι, ασχημοι, πανεμορφοι, κιτρινοι, ροζ κτλ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και μπορεί να είναι αυτή μία πολύ μεγάλη συζήτηση, το σίγουρο είναι πως αν με αγκαλιάσει άντρας στο δρόμο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...