Προς το περιεχόμενο

Free hugs

kobogianitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον για ντιρεκτ το κοβω και εγω. Αν ειναι κοπελα ομως ελεγχεις και το πορτοφολι καμια φορα μπας και ειναι ελαφροχερα. Ποτε δεν ξερεις τι κυκλοφορι εκει εξω

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μαλλον για ντιρεκτ το κοβω και εγω. Αν ειναι κοπελα ομως ελεγχεις και το πορτοφολι καμια φορα μπας και ειναι ελαφροχερα. Ποτε δεν ξερεις τι κυκλοφορι εκει εξω

σωστο και αυτο. εχει κατι καλα κοριτσακια.... δεν περνεις γραμμη ποτε στο εφαγε.

Δημοσ.

HIPPY style

lovryx9.gif

αγκαλια στο ξεκαρφωτο? στην ελλαδα δεν παιζει κατι τετοιο. καμια κοπελιτσα αν θελει ας ερθει. αλλα αμα ερθει κανενας μαντραχαλος η θα βαλω τα γελια η θα φυγει ντιρεκτ.

Όντως είμαστε τόσο αποξενωμένοι πλέον που κάτι τέτοιο θα φαίνοταν ύποπτο, το λιγότερο περίεργο ...

Δημοσ.

Κ κυρίως κάποιο άλλο δίποδο θα με ακουμπούσε. Σε φάση, θα ακουμπούσε το δέρμα του -το ιδρωμένο δέρμα του- πάνω στο δικό μου.

Όχι. Κομπλέξας, κρυόκωλος και αποξενωμένος αλλά μόνο με τα δικά μου σωματικά υγρά επάνω μου.

Δημοσ.

λοιπόν πριν μερικές ώρες μου έστειλαν ένα βιντεάκι με τον ίδιο τίτλο που έχει και το παρών τόπικ.

πολύ όμορφο και ανθρώπινο βιντεάκι με κάποιον να κρατάει μια ταμπέλα που αναγράφει "Free Hugs" και να πλησιάζει (όχι να χυμάει σε ) ανθρώπους για αγκαλιά. Πολλοί τον απέφυγαν (ο τύπος δεν ήταν βρωμιάρης ούτε με κουστούμι, μια χαρά φυσιολογικός 30αρης max) και έδειξαν ενοχλημένοι. Άλλοι μετά τον πρώτο δισταγμό όρμησαν ή αφέθηκαν στην αγκαλιά ενός ξένου με χαμόγελο στα χείλη. Χαρακτηριστική η περίπτωση μιας ηλικιωμένης που σκούντησε τον τύπο από πίσω για να την αγκαλιάσει.

Γενικά ήταν ένα πολύ γλυκό και ανθρώπινο βίντεο το οποίο στο τέλος έγραφε..

"Aids is not transmitted this way.. But Love is!"

δεν ξέρω αν όντως πρόκειται για το ίδιο αλλά μάλλον ναι..

και το βρήκα πολύ όμορφο...

άσχετα από το Aids νομίζω πως υπάρχουν πολλοί (δεν με βγάζω έξω) που έχουν ανάγκη μια αγκαλιά και δεν την έχουν όταν την χρειάζονται.

θα μου πείτε.. από έναν ξένο (που 1002 μπορεί; )

σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύπεπτο .. αλλά διάολε.. ας γινόταν λίγο πιο ανθρώπινη η κοινωνία μας..

αγκαλίτσες ιντερνετικές σε όλους :)

Δημοσ.

Βασικά και μένα δεν μου λέει κάτι και ούτε βασικά μου λέει κάτι σαν ιδέα από τότε που το άκουσα και γιατό αυτό κιόλας και η κοπέλα μου είναι ο σκηνοθέτης του free hugs στην θεσσαλονίκη και όχι αυτή που δίνει τις αγκαλιές...δυστυχώς η ευτυχώς δεν είμαι τόσο sentimental,maybe next life time...

Δημοσ.

ναι,αν πεφτουν οι αγκαλιες συνεφο,θα γινει πιο ανθρωπινη η κοινωνια μας...θ αλλαξουν ολα ετσι.εδω ο κοσμος καιγεται και το φριχαγκ χτενιζεται.παρ ολα αυτα νο προμπ με το ποστ προς θεου,φορουμ ειμαστε.υ.γ.λουσι,οταν ειναι να αναφερεις τα σωματικα υγρα σου βαζε και ενα κοκκινο χ πριν ρε.ελεος μολις εφαγα.

Δημοσ.
ναι,αν πεφτουν οι αγκαλιες συνεφο,θα γινει πιο ανθρωπινη η κοινωνια μας...θ αλλαξουν ολα ετσι

χμμμ κι όμως πιστεύω πως ακόμα και αυτό θα μπορούσε..

απ τη στιγμή που θα γινόταν με ειλικρίνεια και σεβασμό..

πιο ανθρώπινη σίγουρα θα γινόταν..

αν θα αλλάξουν όλα... well είναι και αυτό μια αρχή, έτσι;

Δημοσ.

τι να σου πω ρε χαρκον..χλωμο το κοβω ν αλλαξει κατι,δεν πολυπιστευω στην θετικη ενεργεια μιας αγκαλιας...υαπαρχοθν πολλα καλυτερα που μπορεις να κανεις και εξισου απλα...δεν πιστευω οτι προσφερει κατι,ειδικα στην βελτιωση της κοινωνιας..με την καμια..οκ οφτοπικ φυγαμε λιγο ε?γουατεβα.

Δημοσ.

σίγουρα υπάρχουν άλλα καλύτερα και πιο πολυτιμα/χρήσιμα/απαραίτητα από την αγκαλιά που περιγράφουμε εδώ..

απλά μεγαλώνοντας σκέφτομαι (ίσως και λάθος) τι στο καλό θα παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας. υποτίθεται πως πρέπει να βελτιώνουμε αυτό που κληρονομούμε.. και στο θέμα ανθρωπιάς/μοναξιάς δεν τα έχουμε πάει κ πολύ καλά.. μακάρι να κάνω και λάθος..

Δημοσ.

Και εγω δεν βλεπω κατι το οποιο θα εκανε πιο ανθρωπινη την κοινωνια απο την στιγμη που κανενας δεν ενδιαφερεται για το συνολο αλλα ο καθενας για τον εαυτο του. Μια ακαλια δεν κανει να νιωσει το συνολο καλα αλλα ο σεβασμος για τον αλλον σαν ανθρωπο.

Δημοσ.
λοιπόν πριν μερικές ώρες μου έστειλαν ένα βιντεάκι με τον ίδιο τίτλο που έχει και το παρών τόπικ.

πολύ όμορφο και ανθρώπινο βιντεάκι με κάποιον να κρατάει μια ταμπέλα που αναγράφει "Free Hugs" και να πλησιάζει (όχι να χυμάει σε ) ανθρώπους για αγκαλιά. Πολλοί τον απέφυγαν (ο τύπος δεν ήταν βρωμιάρης ούτε με κουστούμι, μια χαρά φυσιολογικός 30αρης max) και έδειξαν ενοχλημένοι. Άλλοι μετά τον πρώτο δισταγμό όρμησαν ή αφέθηκαν στην αγκαλιά ενός ξένου με χαμόγελο στα χείλη. Χαρακτηριστική η περίπτωση μιας ηλικιωμένης που σκούντησε τον τύπο από πίσω για να την αγκαλιάσει.

Γενικά ήταν ένα πολύ γλυκό και ανθρώπινο βίντεο το οποίο στο τέλος έγραφε..

"Aids is not transmitted this way.. But Love is!"

δεν ξέρω αν όντως πρόκειται για το ίδιο αλλά μάλλον ναι..

και το βρήκα πολύ όμορφο...

άσχετα από το Aids νομίζω πως υπάρχουν πολλοί (δεν με βγάζω έξω) που έχουν ανάγκη μια αγκαλιά και δεν την έχουν όταν την χρειάζονται.

θα μου πείτε.. από έναν ξένο (που 1002 μπορεί; )

σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύπεπτο .. αλλά διάολε.. ας γινόταν λίγο πιο ανθρώπινη η κοινωνία μας..

αγκαλίτσες ιντερνετικές σε όλους :)

χμμμ κι όμως πιστεύω πως ακόμα και αυτό θα μπορούσε..

απ τη στιγμή που θα γινόταν με ειλικρίνεια και σεβασμό..

πιο ανθρώπινη σίγουρα θα γινόταν..

αν θα αλλάξουν όλα... well είναι και αυτό μια αρχή, έτσι;

σίγουρα υπάρχουν άλλα καλύτερα και πιο πολυτιμα/χρήσιμα/απαραίτητα από την αγκαλιά που περιγράφουμε εδώ..

απλά μεγαλώνοντας σκέφτομαι (ίσως και λάθος) τι στο καλό θα παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας. υποτίθεται πως πρέπει να βελτιώνουμε αυτό που κληρονομούμε.. και στο θέμα ανθρωπιάς/μοναξιάς δεν τα έχουμε πάει κ πολύ καλά.. μακάρι να κάνω και λάθος..

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν εσένα...

Ευτυχώς... rolleyes.gif

kobogianitis, σε ευχαριστούμε για το όμορφο θέμα σου. blink.gif

Καλώς μας ήρθες και πάντα τέτοια καλά posts! blink.gif

Δημοσ.

To βιντεάκι το είδα, οκ αρκετά γλυκό και ανθρώπινο ως εξτρατεία κατά του AIDS και κυρίως της σωστής αντιμετώπισης απέναντι στους φορείς...

Παρόλαυτα δεν νομίζω οτι η σωματική επαφή με εναν τελείως άγνωστο θα αλλάξει κάτι.. Στην χώρα μας αν εγω ας πούμε σηκώσω μια τέτοια ταμπέλα το λιγότερο που θα φαίνομαι είναι γραφική...

Για μένα η ουσία είναι να δίνουμε αληθινες αγκαλιές στους ανθρώπους που νιώθουμε κοντά μας και να μήν τους "ξεχνάμε" θεωρώντας τους δεδομένους...

Πότε ήταν η τελευταία φορα που κάνατε μια σφιχτή αγκαλιά στον πατέρα σας, στην μάνα σας, στα αδέρφια σας, τον κολλητό σας ??? (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ΄εξω)...

Και οσο για το θέμα μας, νταξ το "free hug" πιστεύω έχει αλληγορική σημασία.. Δεν νομίζω οτι μια αγκαλιά σαν πραγματικό γεγονός είναι η ουσία αλλά το μήμυμα που θέλει να περάσει όπως πολύ σωστα έθιξε ο Harkon περι αποξένωσης ...

Δημοσ.

Πολλοί κάνατε λόγο για αποξένωση κλπ. Πότε δηλαδή ήμασταν λιγότερο αποξενωμένοι μεταξύ μας, σε βαθμό που να παίζουν αγκαλίτσες στο άσχετο; Δεν εννοώ στο άντρο της αποξένωσης, τις μεγαλουπόλεις, αλλά γενικότερα. Φαντάζομαι πως τέτοιο κλίμα μόνο σε κοινόβια χίππιδων θα συναντούσες (πρέπει να βοηθούσαν και τα ψυχοτρόπα :P ). Γιατί free hugs και όχι free pats on the back π.χ;

Και μία απορία: Αν κάποιος θέλει πραγματικά να συμμετάσχει σε "an example of a random act of kindness, a selfless act performed by a person for the sole reason of making others feel better" (Wikipedia), γιατί να μην προσφέρει εθελοντική εργασία, βοηθώντας άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως ανθρώπους στην 3η ηλικία ή άτομα με ειδικές ανάγκες; Μήπως επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί commitment σε μεγαλύτερο βαθμό;

Θέλω λοιπόν να καταλήξω στο εξής: Όχι στα lame κινήματα που διαδίδονται συνεχώς ως μόδα μέσω του Διαδικτύου. Μην περιμένετε να σας πουν οι άλλοι τί μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το συνάνθρωπό σας. Βγείτε μία βόλτα έξω στον κόσμο, ανοίξτε τα μάτια σας. Κοιτάξτε προς τα εκεί από όπου συνήθως αποστρέφετε το βλέμμα σας και θα δείτε πού υπάρχει πραγματικά ανάγκη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...