Προς το περιεχόμενο

Free hugs

kobogianitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μουφα πολυ μουφα....

θα προτεινα στον νεο μελος μας kobogianitis την επομενη φορα που θα γραφτει σε ενα τεχνολογικο φορουμ να ξεκινησει να ποσταρει στο τεχνολογικο του κομματι.

αν παλι θελει να πει ενα γεια και 2 λογια για κεινον υπαρχει και το καταλληλο topic

Δημοσ.

Δεκτή η (τόσο ευγενικά διατυπωμένη, βλ. μούφα, πολύ μούφα) κρίση σου. Όχι όμως και οι υποδείξεις σου. Μπήκα σε ένα τεχνολογικό forum και έγραψα στο μη

τεχνολογικό κομμάτι του. Και στην τελική δεν κάνω προώθηση προϊόντων, ούτε spamάρω. Αυτά...

Δημοσ.

Μου φαίνεται υπεροχη ιδεα! (στα χαγκς αναφέρομαι, όχι στα μπλοουτζομπζ) :-D:-D

Χθες μοιραζαν αγκαλιες στη Βαβελ. Μου εφτιαξε τη διαθεση αμεσως.

Δημοσ.
μουφα πολυ μουφα....

θα προτεινα στον νεο μελος μας kobogianitis την επομενη φορα που θα γραφτει σε ενα τεχνολογικο φορουμ να ξεκινησει να ποσταρει στο τεχνολογικο του κομματι.

αν παλι θελει να πει ενα γεια και 2 λογια για κεινον υπαρχει και το καταλληλο topic

Ποσα post πρεπει να κανουμε στο τεχνολογικο κομματι πριν αποκτησουμε το δικαιωμα να ποσταρουμε στο μπλα-μπλα???? Τι λενε οι κανονες του φορουμ????

Μηπως απλα ξυπνησες στραβα σημερα?

αγκαλιτσα να σου φτιαξει το κεφι??

Καλη ιδεα ειναι και θα εχει πολυ πλακα, αλλα εχω την εντυπωση οτι αμα παω να αγκαλιασω μια ξεμπαρκη στο δρομο θα πεσει πολυ σφαλιαρα:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να περπατούσα και να ορμούσε κάποιος να με αγκαλιάσει...

:-D:-D

aaaa το πορτοφόλι μου ,λάτε δω ρε

Δημοσ.
Ποσα post πρεπει να κανουμε στο τεχνολογικο κομματι πριν αποκτησουμε το δικαιωμα να ποσταρουμε στο μπλα-μπλα???? Τι λενε οι κανονες του φορουμ????

Καλη ιδεα ειναι και θα εχει πολυ πλακα, αλλα εχω την εντυπωση οτι αμα παω να αγκαλιασω μια ξεμπαρκη στο δρομο θα πεσει πολυ σφαλιαρα:mrgreen::mrgreen:

οχι καλε, απλά νόμιζε οτι σήμερα ειναι η μέρα που θα πάρει προαγωγή και έκανε πρόβα, το παρεξήγησες το παιδι !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οσο για τις αγκαλιές, αν με αγκάλιαζε ξαφνικά ενας άγνωστος μάλλον θα την έτρωγε στα μούτρα, κολλητα όμως !

Δημοσ.

• δεν κανω καθολου προβες για moderator.δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Υπαρχουν <γλυψιμο>αξιοτιμοι moderators </γλυψιμο>:mrgreen: γι'αυτη τη δουλεια

• το φαινομενο των χρηστων-αλεξιπτωτιστων πληθαινει και εχω αρχισει να γκρινιαζω.χτες ο αλλος μας ρωταγε καθε ποτε κανουμε αγριο σεξ!:mrgreen:

• παρακολουθηστε λιγακι (γιατι εγω το κανω) την πορεια χρηστων σαν τον kobogianitis.ξεσκιζουν το "Μπλα-Μπλα" κι απο ουσια τπτ.Εδω ο αλλος δεν εβρισκε thread που να εχει κατι να πει,δεν ειχε κανενα προβλημα και καμμια απορια και εγραφε μεσημεριατικα στο ινσομνια οτι μας βλεπουν απο παντου και ξερουν τα παντα για μας και τετοια.Επειδη δεν ειχε τπτ αλλο καλυτερο να κανει εγραφε εδω.Το thread εχει μεινει στην ιστορια.ΕΛΕΟΣ

• Επι του θεματος,βρισκω τελειως ανουσιο ενα κινημα το οποιο εχει ως σκοπο να κανει τους ανθρωπους να αγκαλιαστουν.δεν δεχομαι οτι εχω φτασει σε σημειο να πρεπει να γραφτω σε συλλογο,και να παρακολουθω διαλεξεις για το πως θα αγκαλιαζω!Δεν δεχομαι να μαζευομαι κοπαδι και να κυλιεμαι στα χορταρια αγκαλια με τον πρωτο τυχοντα.προτιμω να αγκαλιασω τον/την φιλο/η μου,την κοπελα μου,ατομα της οικογενειας μου κλπ.Ελεος δηλ....τοσο χαμηλα εχουμε φτασει?ως εκ τουτου,συμπεριλαμβανομενου στα αρνητικα και του οικονομικου οφελους που αποκομιζουν οι διοργανωτες-μπαγαποντηδες,και ο επιεικης χαρακτηρισμος στο πρωτο μου ποστ

Δημοσ.
  • δεν κανω καθολου προβες για moderator.δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Υπαρχουν <γλυψιμο>αξιοτιμοι moderators </γλυψιμο>:mrgreen: γι'αυτη τη δουλεια

οκ, απλα προς στιγμήν νόμιζα οτι μπερδευτηκες ...

• το φαινομενο των χρηστων-αλεξιπτωτιστων πληθαινει και εχω αρχισει να γκρινιαζω.χτες ο αλλος μας ρωταγε καθε ποτε κανουμε αγριο σεξ!:mrgreen:

όπως ειπες και εσυ υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να κρίνουν και να εξωστρακίζουν ...

• παρακολουθηστε λιγακι (γιατι εγω το κανω) την πορεια χρηστων σαν τον kobogianitis.ξεσκιζουν το "Μπλα-Μπλα" κι απο ουσια τπτ.Εδω ο αλλος δεν εβρισκε thread που να εχει κατι να πει,δεν ειχε κανενα προβλημα και καμμια απορια και εγραφε μεσημεριατικα στο ινσομνια οτι μας βλεπουν απο παντου και ξερουν τα παντα για μας και τετοια.Επειδη δεν ειχε τπτ αλλο καλυτερο να κανει εγραφε εδω.Το thread εχει μεινει στην ιστορια.ΕΛΕΟΣ

ο κάθε ένας με την λόξα του μαν, το ίδιο μπορούν να πούν και άλλοι για σένα... δεν το ξέρεις αυτο ...

• Επι του θεματος,βρισκω τελειως ανουσιο ενα κινημα το οποιο εχει ως σκοπο να κανει τους ανθρωπους να αγκαλιαστουν.δεν δεχομαι οτι εχω φτασει σε σημειο να πρεπει να γραφτω σε συλλογο,και να παρακολουθω διαλεξεις για το πως θα αγκαλιαζω!Δεν δεχομαι να μαζευομαι κοπαδι και να κυλιεμαι στα χορταρια αγκαλια με τον πρωτο τυχοντα.προτιμω να αγκαλιασω τον/την φιλο/η μου,την κοπελα μου,ατομα της οικογενειας μου κλπ.Ελεος δηλ....τοσο χαμηλα εχουμε φτασει?ως εκ τουτου,συμπεριλαμβανομενου στα αρνητικα και του οικονομικου οφελους που αποκομιζουν οι διοργανωτες-μπαγαποντηδες,και ο επιεικης χαρακτηρισμος στο πρωτο μου ποστ

+10000 απο μενα σ΄αυτο !!!!

Δημοσ.

+1000 σ'αυτο που λεει ο φιλος Lighter122:-D:-D

Δημοσ.

Η κίνηση βασίζεται στη λογική "είμαι καλός με τον ΑΓΝΩΣΤΟ συνάνθρωπο". Και όχι, δεν πας ΕΣΥ να αγκαλιάσεις τον καθένα :mrgreen:. Αν δείτε το βιντεάκι, ο τύπος κρατάει μια ταμπέλα που γράφει free hugs και όποιος θέλει κάνει την κίνηση και πάει...

Κι όσο για το χρήστης-αλεξιπτωτιστής μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το insomnia για να διαβάζω θέματα που με αφορούσαν, τώρα που ήθελα να γράψω κάτι έκανα εγγραφή. Πολύ πιθανό όπως λες να μην ξαναγράψω τίποτα! Πάντως έχει "πλάκα" να πρέπει να απολογείσαι για κάτι τέτοιο...

Τώρα αν δεν σε εκφράζει αυτή η κίνηση, απολύτως σεβαστό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κακοχαρακτηρίζεις και να υποβιβάζεις κάτι,ειδικά από τη στιγμή που δεν το έχεις πολυψάξει. Στο κάτω-κάτω μιλάμε για μια πρωτοβουλία στην καλύτερη περίπτωση θετική, στη χειρότερη αδιάφορη. Βρες μου τα οικονομικά οφέλη των "διοργανωτών" να σε παραδεχτώ. Το μόνο που υπάρχει είναι κάποια t-shirts, αυτή είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- η μόνη πηγή εσόδων. Δεν πρόκειται να αναλωθώ στο να ξανααπαντήσω και να αρχίσουμε το flaming που φαίνεσαι σχετικά πρόθυμος να ξεκινήσεις οπότε "παίξε μπάλα" μόνος σου.

Δημοσ.

αγκαλια στο ξεκαρφωτο? στην ελλαδα δεν παιζει κατι τετοιο. καμια κοπελιτσα αν θελει ας ερθει. αλλα αμα ερθει κανενας μαντραχαλος η θα βαλω τα γελια η θα φυγει ντιρεκτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...