poscaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 προσκυνω την υπογραφη σου λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τα σεβη μου:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως εμενα σε fedora 7 δεν εκανε validate. Προσπαθησα να κατεβασω το pοwershell για windows xp service pack 2 Τωρα μολις το δοκιμασα και εκανα ακριβως τα βηματα που δειχνει το βιντεο. Παταω και εγω open αντι για save αλλα μολις κατεβει και τρεξει μου λεει code generation failed, you might be using an unsupported os και κατι τετοια Του αρεσει το ububtu και το Arch αλλα οχι το fedora? Αλλος με fedora ας το δοκιμασει να μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 υποθέτω ότι μετά το περνάνε σε windows και το τρέχουν...προφανώς το πρόγραμμα δεν θα τρέξει σε linux.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.