com_hs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδια το εχω δει εδω και καιρο και εχω μεινει με την απορια, οταν το πσ ειναι κλειστο το ποντικη και το χειριστηριο παιχνιδιων εχουν ρευμα οπως ηταν οταν ηταν ανοιχτο.Δεν το εχω δει σε αλλο πσ μηπως ειναι κατι λαθος στα USB? Mobo ASUS P5LD2 Ευχαριστω
kag3to Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 οχι για το τηλεχειριστήριο δεν ξέρω αλλά το ποντίκι με laser τουλάχιστον έτσι είναι
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ..vevaiws kai pernaei reuma sth motherboard...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εχεις διαροη ρευματος στη mobο. ti exei? fisiologiko einai
tatos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 omg to akousame kai ayto....diaroi reymatos lol....oxi file mou mia xara ise fisiologiko ine gia opticals i lazer mouse
Shineboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Το κουμπί που πατάς για να ανάβει/σβήνει το pc συνδέεται αν δεις πάνω στη μητρική και αυτή είναι που δίνει "σήμα" στο τροφοδοτικό να ανάψει/σβήσει το pc. Οπότε πρακτικά όταν το σβήνεις με το shutdown στα windows στην ουσια η μητρική έχει ρεύμα απλά όχι σε όλα τα εξαρτήματα γιαυτό βλέπεις τα usb και έχουν ρεύμα ενώ π.χ η κάρτα γραφικών δεν έχει.
washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 com_hs ,an den to exeis dei allou,mporei na mhn yparxoun usb syskeues syndedemenes,eite to "wake on lan on pc movement/modem ringing/etc" na htan apenergopoihmeno gia opoies syskeues... Sadamiraq ,8eleis ligo na ekshghseis ti ennoeis me th "diarroh reumatos"? Dioti ap' oso kserw,to na pernaei reuma sthn motherboard "kleistou" pc,xrhsimeuei TOULAXISTON gia remote xeirismo tou pc...Opoios 8elei "teleiws kleisto" to pc,kleinei to diakopth tou trofodotikou,ki an den exei,kleinei to diakopth tou pi8anou polymprizou,ki an ki auto den yparxei,vgalsimo apo thn priza..
BiSoNaSs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οποιος Θέλει να μην Κυκλοφορεί η παραμικρή τάση ρευματος στο mobo , να κατεβασει τον γενικό και να βγάλει την Μπαταρία .. Οποιος απο την αλλη δεν έχει προβλημα, ας το αφήσει όπως είναι, διότι έτσι πρεπει να είναι . :-D:-D
Silent Arrow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 [Παιδια το εχω δει εδω και καιρο και εχω μεινει με την απορια, οταν το πσ ειναι κλειστο το ποντικη και το χειριστηριο παιχνιδιων εχουν ρευμα οπως ηταν οταν ηταν ανοιχτο. Συμβαινει αυτο. Συνηθως οταν βαζεις καινουργια mouse σε παλια mobo. Το επαθα με την αγορα ενος Microsoft mouse προορισμενο για το PC2 της υπογραφης το οποιο εν τελει κατεληξε στο PC4 γιατι εμφανιστηκε το ιδιο προβλημα στο PC3. Το παιδι δεν μιλαει για ενα απλο φωτακι στο mouse, μιλαει οτι το mouse εχει τον ιδιο φωτισμο οπως ειναι ανοιχτο.
skarpelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Το παιδι δεν μιλαει για ενα απλο φωτακι στο mouse, μιλαει οτι το mouse εχει τον ιδιο φωτισμο οπως ειναι ανοιχτο. Και μενα το mouse μου ετσι λειτουργει ρε παιδια.Ειναι απολυτα λογικο εφοσων το PC ειναι στην πριζα.Αν θες να το δεις και αλλιως το mobo ειναι σε κατασταση χαμηλης ενεργειας για να μπορεσει να ανταποκριθει πολις πατησεις το διακοπτη
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Το παιδι δεν μιλαει για ενα απλο φωτακι στο mouse, μιλαει οτι το mouse εχει τον ιδιο φωτισμο οπως ειναι ανοιχτο. οταν το πσ ειναι κλειστο το ποντικη και το χειριστηριο παιχνιδιων εχουν ρευμα οπως ηταν οταν ηταν ανοιχτο ..egw pali lew oti den htan toso leptologos,ki epishs oti auto pou ennoouse htan auto pou fantasthkame oloi eks arxhs:tou kanei entypwsh pou enw "svynei" to pc,kapoia perifereiaka pairnoun akomh reuma.... As mas dieukrinisei loipon
dali13gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο BIOS να είναι ενεργές οι USB όταν το pc είναι κλειστό... Έτσι το είχα όταν είχα pc και το είχα ρυθμίσει να ανοίγει το pc με διπλό κλικ στο ποντίκι. Πλάκα είχε
billpeppas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ξεκινήστε διάβασμα μερικοί...κυρίως αυτοί που είναι στο "ATI LAB - MITSUBISHI MOTORS" γιατί πετάξατε μεγάλη μπαρούφα... formfactors.org και πιάστε το ATX section
Silent Arrow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Λοιπον το δικο μου Mouse ΕΣΒΗΝΕ κανονικα σε αλλα PC που δεν ηταν δικα μου.... Οταν εψαξα το θεμα στο manual του mouse ελεγε οτι ειναι δυνατο να συμβει το φαινομενο να μη σβηνει το (εντονο) φως χωρις ομως να δινει λυση στο προβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.