Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ Νικ! απλά επειδή την εχώ δηλώσει 28th October street 43 και στην Ελλάδα οι ντελιβεράδες είναι λίγο παράξενοι.. παίζει να μην έρθει και ποτέ το δέμα? ή θα καταλάβουν..?

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καντο 28hs oktovriou 43 Athens Greece Attiki και ταχυδρομικο κωδικα και εισαι αρχοντας... Νομιζω πως το october street θα κολησουν αρκετοι :P

Δημοσ.

Παιδιά πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην τράπεζά μου, να πάρω την χρεωστική VISA, και να τον συνδέσω με paypal και να τον γεμίζω όποτε θέλω συναλλαγές, απλά μέσω web banking από τον κανονικό μου λογαριασμό.

Δε θα είναι ταυτόχρονα και ασφαλές, αλλά και δωρεάν (σε αντίθεση με τις προπληρωμένες);

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καντο 28hs oktovriou 43 Athens Greece Attiki και ταχυδρομικο κωδικα και εισαι αρχοντας... Νομιζω πως το october street θα κολησουν αρκετοι :P

Αν δεν κάνω λάθος η σύνταξη στα αγγλικά είναι "Νουμερο" "Διεύθυνση" street

δλδ στην περιπρωσή σου

43 28hs oktovriou street

Athens Greece

P.O. "ταχυδρομικός κωδικός"

Παιδιά πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην τράπεζά μου, να πάρω την χρεωστική VISA, και να τον συνδέσω με paypal και να τον γεμίζω όποτε θέλω συναλλαγές, απλά μέσω web banking από τον κανονικό μου λογαριασμό.

Δε θα είναι ταυτόχρονα και ασφαλές, αλλά και δωρεάν (σε αντίθεση με τις προπληρωμένες);

Αυτό ακρίβως σκεφτόμουν και το βρίσκω λογικό σαν λύση.Αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ας μας πεί......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...