lefteris_k Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ Νικ! απλά επειδή την εχώ δηλώσει 28th October street 43 και στην Ελλάδα οι ντελιβεράδες είναι λίγο παράξενοι.. παίζει να μην έρθει και ποτέ το δέμα? ή θα καταλάβουν..?
nick#18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καντο 28hs oktovriou 43 Athens Greece Attiki και ταχυδρομικο κωδικα και εισαι αρχοντας... Νομιζω πως το october street θα κολησουν αρκετοι
trelaras22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην τράπεζά μου, να πάρω την χρεωστική VISA, και να τον συνδέσω με paypal και να τον γεμίζω όποτε θέλω συναλλαγές, απλά μέσω web banking από τον κανονικό μου λογαριασμό. Δε θα είναι ταυτόχρονα και ασφαλές, αλλά και δωρεάν (σε αντίθεση με τις προπληρωμένες);
TaZerom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καντο 28hs oktovriou 43 Athens Greece Attiki και ταχυδρομικο κωδικα και εισαι αρχοντας... Νομιζω πως το october street θα κολησουν αρκετοι Αν δεν κάνω λάθος η σύνταξη στα αγγλικά είναι "Νουμερο" "Διεύθυνση" street δλδ στην περιπρωσή σου 43 28hs oktovriou street Athens Greece P.O. "ταχυδρομικός κωδικός" Παιδιά πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην τράπεζά μου, να πάρω την χρεωστική VISA, και να τον συνδέσω με paypal και να τον γεμίζω όποτε θέλω συναλλαγές, απλά μέσω web banking από τον κανονικό μου λογαριασμό. Δε θα είναι ταυτόχρονα και ασφαλές, αλλά και δωρεάν (σε αντίθεση με τις προπληρωμένες); Αυτό ακρίβως σκεφτόμουν και το βρίσκω λογικό σαν λύση.Αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ας μας πεί......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.