Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και για να την ανοιξεις θελει και γονιο μαζι σου αν εισαι ανηληκος ε? Δεν κανει μια ταυτοτητα?

Βασικά ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας, όμως μπορεί κάποιος γονιός να την κάνει δώρο στο παιδί του με ενα συγκεκριμένο ποσό π.χ. 100 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

Για αυτό να τα έχεις καλά με τους γονείς, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ο Αη Βασίλης και η μουρμούρα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας, όμως μπορεί κάποιος γονιός να την κάνει δώρο στο παιδί του με ενα συγκεκριμένο ποσό π.χ. 100 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

Για αυτό να τα έχεις καλά με τους γονείς, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ο Αη Βασίλης και η μουρμούρα.

Οχι δεν ειναι αυτο οτι δεν μου ανοιγουν, μου εχουν πει κιολας να παμε να ανοιξουμε αλλα λογο εληψης χρονου δεν εχουμε παει ακομα και απλα ελεγα μηπως μπορουσα να παω μονος μου ;)

Δημοσ.
Oχι, οχι, στο ταμειο αν κανεις μπαινουν μεσα σε δευτερολεπτα !!!

Εγω εκανα καταθεση στο ταμειο, και ηταν διαθεσιμα για χρηση την επομενη μερα!

Τα εβλεπα ηλεκτρονικα (Πειραιως-winbank) οτι κατατεθηκαν αλλα οταν πηγαινα να κανω ηλεκτρονικη συναλλαγη δεν μπορουσε να γινει! Γιατι μαλλον η Πειραιως δεν τα εδειχνε ως διαθεσιμα για συναλλαγες. Την επομενη μερα κανενα προβλημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω prepaid της Κύπρου και πριν λίγο στην i-cardonline πατώντας "πληροφορίες καρτών" ενώ συνήθως μου έβγαζε το διαθέσιμο υπόλοιπο,τώρα βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες..Εχετε ιδέα τι είναι αυτό;Βγαίνει και σε κάποιον άλλον;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Εχω prepaid της Κύπρου και πριν λίγο στην i-cardonline πατώντας "πληροφορίες καρτών" ενώ συνήθως μου έβγαζε το διαθέσιμο υπόλοιπο,τώρα βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες..Εχετε ιδέα τι είναι αυτό;Βγαίνει και σε κάποιον άλλον;

Ευχαριστώ.

Και σε εμένα το ίδιο βγάζει.Μάλλον θα έχουν κάποιο πρόβλημα με το σύστημά τους.

Δημοσ.
Και σε εμένα το ίδιο βγάζει.Μάλλον θα έχουν κάποιο πρόβλημα με το σύστημά τους.

Α,ΟΚ,κι ανησύχησα.Σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια.θελω και γω να βγαλω μια προπληρωνενη καρτα αλλα απο οτι διαβασα στις λεπτομερειες θα πρεπει να εχω μαζι μου λογαριασμο απο ΔΕΗ κ.λπ και βεβαιωση αποδοχων από εργοδότη.το προβλημα ειναι πως δεν εργαζομαι ουτε εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου.εαν δεν πληρω αυτες τις 2 προυποθεσεις δεν γινεται να βγαλω καρτα?

Δημοσ.

Πάντως εγώ όταν έβγαλα προπληρωμένη στην eurobank πρίν ενάμιση χρόνο περίπου, δέν μου ζήτησαν τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ της Webpay της πειραιώς, που εκδίδεται αυτόματα μέσω του e-banking της χωρίς να χρειάζετε να πας σε κατάστημα. Μάλιστα οι πρότες 5 συναλαγές είναι δωρεάν.

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ της Webpay της πειραιώς, που εκδίδεται αυτόματα μέσω του e-banking της χωρίς να χρειάζετε να πας σε κατάστημα. Μάλιστα οι πρότες 5 συναλαγές είναι δωρεάν.

μπορεις να δωσεις link για το πως μπορω να βγαλω?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Η απορία που έχω σχετικά με την PayPal είναι η εξής:

- Η Διεύθυνση κατοικίας μου είναι π.χ. 28ης Οκτωβρίου, πώς είναι πιο σωστό να την δηλώσω στη PayPal?(απ'όσο ξέρω πρέπει να είναι στα αγγλικά)

α)28th October street 43

ή

β)28is Oktobriou 43

(Συγνώμη για τα greeklish.. δεν γινόταν διαφορετικά!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...