Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια πηγα να βγαλω μια prepaid card απο eurobank με την ταυτοτητα μου και της λεω πως θελω αν βγαλω μια προπληρωμενη.Αυτη μου ειπε πως θελω την ταυτοτητα μου και ενα καθαριστικο[αφμ].Αφου δεν δουλευω πως θα την βγαλω?Μου ειπε να παω στην εφορια και να παρω ενα πιστοποιητικο.Τι πρεπει να κανω ?Εχω μπερδευτει.Νομιζα οτι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.

Kαθαριστικό ή εκκαθαριστικό; :-D

Στην Κύπρου δε νομίζω να ζητάνε ΑΦΜ,εγώ το έβαλα βέβαια αλλά δε νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άκουσα πως εαν έχεις την prepaid της Κύπρου και κάνεις κάποια συναλλαγή μέσω ίντερνετ πχ στο amazon.com σου αφαιρείται 1ευρώ απο το υπόλοιπο της κάρτας σου!!! ισχύει????

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω μια Prepaid της Κύπρου όμως έχω την εξής απορία!

Μπορώ να την χρησιμοποιήσω και για δουλειές στο PayPal? Δηλαδή αν πουλίσω κάτι να φορτώσει ο πελάτης την κάρτα μέσω PayPal.??

H μπορώ πχ να δόσω τον αριθμό λογαριασμού και να φορτώσουν την κάρτα μου με χρήματα απο οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας Κύπρου?

Δημοσ.
Σκέφτομαι να πάρω μια Prepaid της Κύπρου όμως έχω την εξής απορία!

Μπορώ να την χρησιμοποιήσω και για δουλειές στο PayPal? Δηλαδή αν πουλίσω κάτι να φορτώσει ο πελάτης την κάρτα μέσω PayPal.??

H μπορώ πχ να δόσω τον αριθμό λογαριασμού και να φορτώσουν την κάρτα μου με χρήματα απο οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας Κύπρου?

ναι και η απαντηση στα 2.

Δημοσ.

Καλησπερα,

ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας και υπαρχει το υπαρχον.

Εκανα μια αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.

Λοιπον,εχω ενα λογαριασμο στο paypal τον οποιο τον εχω συνδεσει με μια prepaid απο την τραπεζα Κυπρου.Καταρχην να πω δεν τον εχω κανει verify.

Πρωτη ερωτηση.Εκτος απο τηλεφωνο πως αλλιως μπορω να βρω τον αριθμο που μου ζηταει?απο ΑΤΜ γινετε?

Και δευτερη ερωτηση.Εχω καποια χρηματα στην paypal.Με ποιον τροπο μπορω να τα κανω αναληψη?Πρεπει να κανω νεον λογαριασμο?Η μηπως μπορουν να μπυν στην Prepaid??

Thx!!:-D

Δημοσ.
Καλησπερα,

ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας και υπαρχει το υπαρχον.

Εκανα μια αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.

Λοιπον,εχω ενα λογαριασμο στο paypal τον οποιο τον εχω συνδεσει με μια prepaid απο την τραπεζα Κυπρου.Καταρχην να πω δεν τον εχω κανει verify.

Πρωτη ερωτηση.Εκτος απο τηλεφωνο πως αλλιως μπορω να βρω τον αριθμο που μου ζηταει?απο ΑΤΜ γινετε?

Και δευτερη ερωτηση.Εχω καποια χρηματα στην paypal.Με ποιον τροπο μπορω να τα κανω αναληψη?Πρεπει να κανω νεον λογαριασμο?Η μηπως μπορουν να μπυν στην Prepaid??

Thx!!:-D

παιρνεις τηλεφωνάκι και στο λένε δεν είναι τίποτα. είναι πολύ απλό. τους λες για να γίνει verification στο paypal μου,δωστε μου τον καταλληλο κωδικό

2ο: αναληψη δεν κανεις απο το paypal αλλά απο την κάρτα σου. το paypal ειναι η υπηρεσία απλά (κρυπτογράφησης κλπ.) αναληψη μπορείς να κάνεις απο atm,κατάστημα της κύπρου. παρτους τηλ για λεπτομέρειες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρεπει να εισαι ανω των 18 για να βγαλεις μια prepaid card? Η καρτα ειναι αμεσα ετοιμη η θα αναγκαστω να περιμενω για μερικες μερες? :whistle:

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν είναι αναγκαίο να'σαι ενήλικος για να βγάλεις prepaid.

Την κάρτα την παίρνεις επι τόπου, και αφού της περάσεις κάποιο ποσό περιμένεις κάμποσες ώρες μέχρι να το δεχθεί.

Αυτό για την prepaid της Kύπρου.

Δημοσ.
Νομίζω πως δεν είναι αναγκαίο να'σαι ενήλικος για να βγάλεις prepaid.

Την κάρτα την παίρνεις επι τόπου, και αφού της περάσεις κάποιο ποσό περιμένεις κάμποσες ώρες μέχρι να το δεχθεί.

Αυτό για την prepaid της Kύπρου.

Εισαι σιγουρος? Παρεμπιπτοντως ξερεις αν υπαρχει υποκαταστημα της κυπρου στην κηφ. η στο μαρουσι ενδεχομενως...

Δημοσ.

Εβγαλα την προπληρωμενη απο την κυπρου.. αλλα δν ξερω κατι. Θελει να αγορασω και οταν παταω για να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει ενα κουτι με τον αριθμο της καρτας. Αφου πληκτρολογησω τον 7ψηφιο κωδικο ακριβως απο κατω δειχνει μονο τιν αμερικαν εξπρεσ ενω ταυτοχρονα οι ενδειξεις της βιζα και τισ μαστερ αχνοφαινονται. ΤΙ ακριβως πρεπει να πληκτρολογησω. ειναι η πρωτη μου φορα και φοβαμε μην κανω καμια μπαρουφα. :cry::cry:

Δημοσ.
Εβγαλα την προπληρωμενη απο την κυπρου.. αλλα δν ξερω κατι. Θελει να αγορασω και οταν παταω για να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει ενα κουτι με τον αριθμο της καρτας. Αφου πληκτρολογησω τον 7ψηφιο κωδικο ακριβως απο κατω δειχνει μονο τιν αμερικαν εξπρεσ ενω ταυτοχρονα οι ενδειξεις της βιζα και τισ μαστερ αχνοφαινονται. ΤΙ ακριβως πρεπει να πληκτρολογησω. ειναι η πρωτη μου φορα και φοβαμε μην κανω καμια μπαρουφα. :cry::cry:

ton κωδικο CCV σου ζηταει μαλλον, μετα τον αριθμο της καρτας.. (βρισκεται στο πισω μερως στην ασπρη γραμμη επανω)//λογικα visa εχεις! οπως και το 50% των καρτων που υπαρχουν/. το γραφει πανω στην καρτα..

eurobank προπληρωμενη και πα3ιμαδι !!!!. 2 εχω! και τις φορτιζω με οτι ποσο θελω.. κατι σαν το κηνιτο ενα πραμα :Pp + paypal αποδεδειγμενα ειναι το πιο ασφαλες! εχεις λεφτα στην καρτα? τοτε ψωνιζεις! δεν εχεις λεφτα στην καρτα,? δεν ψωνιζεις!!

και αποσο μουειπανε στην eurobank δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα απο το ΑΤΜ ειναι μονο για ηλεκτρονικη χρηση..

αυτα ¨¨x;o)

Δημοσ.

Οταν λεει check out your card statement for the 4 digit number τι ακριβως πρπ να κανω? Υπ οψιν οτι εχω προπληρωμενη καρτα. Σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα μου φαινεται υπερδυσκολο :fear: :shock:

Δημοσ.

μια συμβουλη: δεν δεινοθμε ποτε την κανονικη πιστωτικη μας γιατι την επομενη μερα μπορει ξαφνικα να καταλιξουμε μπατιριδες.. η τραπαιζα πηραιως εχει κατι καρτουλεσ για ονλαιν αγορες... στην στελενει με ε-μαιλ και εσυ την εκτυπωνεισ σε κανονικο Α4 .. εχει νουμερακι πανω η καρτα χωρις ονοματα και τιποτα, μονο νουμερακι.... στελνεισ ενα sms στην πηραιως και τουσ λεσ το νουμερο στην καρτα που ελαβεσ με e-mail και λεσ να βαλουν π.χ. 15 euro μεσα... αν εσυ παρεισ κατι με 14 euro τοτε στην καρτα μενει 1 ... και να σου κλεψουν τον αριθμο δηλαδη οι hackers 1 euro θα βρουν... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...