Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω βιβλια απο το amazon (μαλλον το αγγλικο amazon.co.uk)....

Aν παρω την prepaid visa της Κυπρου ή οποιαδηποτε αλλη, θα χρειαστει να φωρτοσω λιρες αγγλιας ή ευρω?

ή δολλαρια αντιστοιχα αν αγορασω απο το amazon.com

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά στην Eurobank γίνετε να βγάλω prepaid card με 60evro??? Το πρόβλημα είναι ότι είμαι ανήλικος, τον Δεκέμβριο παο 17. Γίνετε να βγάλω??? Επίσης έχω ταυτότητα.

Nαι μπορεις να βγαλεις ακομα και ανηλικος, μονο με ταυτοτητα, δεν χρειαζεται ΑΦΜ.

Δημοσ.
Θελω να αγορασω βιβλια απο το amazon (μαλλον το αγγλικο amazon.co.uk)....

Aν παρω την prepaid visa της Κυπρου ή οποιαδηποτε αλλη, θα χρειαστει να φωρτοσω λιρες αγγλιας ή ευρω?

ή δολλαρια αντιστοιχα αν αγορασω απο το amazon.com

Με Ευρω θα φορτιζεις την καρτα σου. Οι αγορες που θα κανεις αν ειναι σε αλλο νομισμα θα πληρωνονται οσο αντιστοιχει σε ευρω.

Δημοσ.
Με Ευρω θα φορτιζεις την καρτα σου. Οι αγορες που θα κανεις αν ειναι σε αλλο νομισμα θα πληρωνονται οσο αντιστοιχει σε ευρω.

ωραια, σε ευχαριστω....θα παω να παρω μια αυριο:-)

υ.γ. θα υπαρχει καμια μικροχρεωση-προμηθεια σε αυτη την μετατροπη απο ευρω σε δολλαρια?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος ανήλικος, άνω των 14 ετών, να εκδόσει από την Eurobank προπληρωμένη κάρτα ; Αν ναι, γίνεται και χωρίς την συγκατάθεση του γονέα ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γειά σε όλους /λες

Εχω το ίδιο πρόβλημα με του Dmak. Απειρος απο paypal έβαλα κατα λάθος 3 φορές το

αριθμό EUN με λάθος στοιχεία. Τώρα παίρνω το μύνημα όπως του χρήστη dmak. Η κάρτα μου δηλαδή έγινε blacklisted? Τι να κάνω. Σήμερα την έβγαλα και την φόρτισα 30Ε για το rapid. Τι προτίνετε να κάνω? δοκίμασα να δώσω τα στοιχεία απευθείας στο rapidshare.com και αρνείται το σύστημα να την δεχθεί. Να περιμένω 2-4 εργάσιμες ή να κάνω delete το paypal account μου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
με την κάρτα της Κύπρου αν εκδοθεί ανώνυμα θα γίνει δεκτή στο paypal.?

και αν ναι στα πεδια ονομα και επιθετο τι γραφουμεεε???γενικα πως κανουμε εγγραφη με ανωνυμη κυπρου prepaid card?

Δημοσ.
και αν ναι στα πεδια ονομα και επιθετο τι γραφουμεεε???γενικα πως κανουμε εγγραφη με ανωνυμη κυπρου prepaid card?

Εγω παντως σε prepaid της EuroBank έβαλα τα στοιχεια μου κανονικα με λατινικους χαρακτηρες σαν να ήταν κανονικη και όλα πηγαν οκ.

Δημοσ.
Εγω παντως σε prepaid της EuroBank έβαλα τα στοιχεια μου κανονικα με λατινικους χαρακτηρες σαν να ήταν κανονικη και όλα πηγαν οκ.

απλα επειδη εμενα και στη καρταπ μ δωσανε σημερα "prepaid card" λεει οχι το ονομα μου για αυτο!!εσενα λεει κανονικα το ονομα σ η καρτα?

Δημοσ.
απλα επειδη εμενα και στη καρταπ μ δωσανε σημερα "prepaid card" λεει οχι το ονομα μου για αυτο!!εσενα λεει κανονικα το ονομα σ η καρτα?
Οχι ρε τιποτα.Μονο τον αριθμο της γραφει πανω.Βαλε τα στοιχεια σου με κεφαλαια με λατινικους χαρακτηρες ακριβως όπως τα εχεις στον λογαρισμο που δημιουργησες στο paypal
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

paidia 8elo na kano agores mesw google checkout

eimai 16 xronon alla ebgala karta enter-visa apo alpha-bank dld aniksa logariasmous ktl ktl

bazo ta money gia na energopoii8ei o logiariasmos pernane kati meres erxete i karta mou

mpeno bazo ta stoixeia mou stin google

ke molis patao Ok mou bgazei problem oti i karta mou einai invalid ke na allakso ton tropo tis pliromis

exo ksanakanei poio palia agores meso tis google ke den eixa kana problem

episis dokimasa me prepaid tis trapezas kyprou

PLZ HELP!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα φιλαρακι που ειναι 17 χρονων.Αυτος μπορει να φτιαξει μια προπληρομενη ή πρεπει να ειναι 18 και πανω?Αλιως θα του φτιαξω μια εγω και θα του την δωσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια πηγα να βγαλω μια prepaid card απο eurobank με την ταυτοτητα μου και της λεω πως θελω αν βγαλω μια προπληρωμενη.Αυτη μου ειπε πως θελω την ταυτοτητα μου και ενα καθαριστικο[αφμ].Αφου δεν δουλευω πως θα την βγαλω?Μου ειπε να παω στην εφορια και να παρω ενα πιστοποιητικο.Τι πρεπει να κανω ?Εχω μπερδευτει.Νομιζα οτι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...