Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia egw exw xrewstiki tis eurobank--> maestro...

ekei ti paizei? me paypal panta...

nomizw pws an px exeis 10e mesa mexri tosa mporeis na xrisimopoihseis. diladi an kapoios paei na sou kanei mpinia den mporei... swsta?

i einai me ena orio as poume....

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1763893&postcount=1

Επειδή εδώ ακούω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την χρεωστική σου καρτα (και εδώ θα ήθελα την ιδιαίτερα πολύτιμη βοήθεια του redlemon.gr, που όπως φαίνεται περιγράφει αυτό ακριβώς που με απασχολεί), εμένα στην Εμπορική γιατί μου είπαν οτι δέν γίνεται ;; (Η Κάρτα έχει την ένδειξη VISA)

Και όταν βάζω την κάρτα στο paypal μου βγάζει το μήνυμα της εικόνα, ym3fyjmzamdnmknzwqgz.jpg

Μήπως τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου ;;

Δημοσ.

Αν βγάλω μια κάρτα ανώνυμα (με της κύπρου τουλάχιστον γίνεται:http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=12&langID=1#Q13) θα μπορώ να κάνω λογαριασμό στο paypal;

Δημοσ.

γιατί δεν κάνουν μια κάρτα όπου μέσω web banking θα καθορίζουμε το όριο αγορών ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα με τα λεφτά που θα έχει μέσα η κάρτα? δεν υπάρχει κανένας μέσα στις τράπεζες που να το σκέφτηκε αυτό?

απάντηση: μπορεί και να υπάρχει, αλλά με τέτοιες κάρτες πως τα παίρνουν τις προμήθειες? οεο?

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1763893&postcount=1

Επειδή εδώ ακούω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την χρεωστική σου καρτα (και εδώ θα ήθελα την ιδιαίτερα πολύτιμη βοήθεια του redlemon.gr, που όπως φαίνεται περιγράφει αυτό ακριβώς που με απασχολεί), εμένα στην Εμπορική γιατί μου είπαν οτι δέν γίνεται ;; (Η Κάρτα έχει την ένδειξη VISA)

Και όταν βάζω την κάρτα στο paypal μου βγάζει το μήνυμα της εικόνα, ym3fyjmzamdnmknzwqgz.jpg

Μήπως τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου ;;

sigoura mporeis na xrhsimopoihseis xrewstiki karta sto pay pal. dokimase na baleis sta greeklish ta stoixeia sou

Δημοσ.
sigoura mporeis na xrhsimopoihseis xrewstiki karta sto pay pal. dokimase na baleis sta greeklish ta stoixeia sou

Πέρυσι παντως ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου -όχι την προπληρωμένη- της Κύπρου στο paypal.

Μετά από πολύ ΄'ερευνα και τηλέφωνα (Αμερική και στα κεντρικά της Κύπρου στη Αλεξάνδρας) πήρα επίσημη απάντηση πως με την συγκεκριμένη κάρτα δεν γινόταν.

Έχω την εντύπωση πως για αυτό το θέμα έχει σημασία ποιά τράπεζα είναι..

Και ίσως να αλλάξανε τα πράγματα τους τελευταίους 18 μήνες..

Δημοσ.
Egw pantws exw tin pre paid card tis eurobank k eimai euxaristimenos. Exei orio 1000 eyrw. Otan pas na tin bgaleis gia prwth fora prepei na valeis toulaxiston 30 eyrw mesa opou h trapeza sou krataei k 2 eyrw promitheia(30-100 eurw einai 2eyrw promitheia tin prwth fora,101-500 5eyrw, 501>10E antistoixa). Meta oles oi alles fortiseis kostizoun 1,2,5 eyrw antisoixa.Mporeis na tin foriseis k apo ATM sta open24. Twra gia anwnumh pre paid card den kserw an uparxei giati prepei na parousiaseis tin astunomiki tautaotita sou gia na tin ekdoseis. Alla k pali an exei kapoios sto ebay den tha mporei na agorasei kapoios epeidh to paypal acc tou den tha einai veryfied

ναι αλλά δεν φαίνεται το όνομα σου στην κάρτα. Το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις αγορές είναι ο αριθμός της κάρτας και το CSV της....άρα είναι ανώνυμη!(θεωρητικά πάντα....)

Δημοσ.

άμα θέλουν να σε βρουν .. θα σε βρούν .. αφού κάτι στοιχεία δίνεις στην τράπεζα .. σίγουρα .. το θέμα είναι να μην είσαι άτυχος και ψάχνουν εσένα ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Alpha Bank ή η Εθνική Τράπεζα βγάζει χρεωστικές κάρτες; Εγώ την θέλω για στοίχημα μέσω internet.

Ρωτάω συγκεκριμένα για αυτές τις 2 τράπεζες γιατί είμαι από επαρχία και έχουμε μόνο αυτές τις 2 τράπεζες...

Δημοσ.

Παιδιά στην Eurobank γίνετε να βγάλω prepaid card με 60evro??? Το πρόβλημα είναι ότι είμαι ανήλικος, τον Δεκέμβριο παο 17. Γίνετε να βγάλω??? Επίσης έχω ταυτότητα.

Δημοσ.
Τραπεζα κυπρου.

Με 5ευρω αγοραζεις προπληρωμενη αδεια καρτα.

Σε 5 λεπτα με μια ταυτοτητα μονο.

Την φορτιζεις με οτι ποσο θες με επιβαρυνση 2 ευρω τη φορτιση.

Ασφαλεστατη βιζα.

Με αυτη αγορασα rapid συνδρομη και αρκετα προιοντα απο μαγαζια αγγλιας-γερμανιας.

και εγω αυτο εχω κανει:-)εχω κανει παρα πολλες αγορες και ολα μια χαρα

Δημοσ.

Για την prepaid της Κύπρου ακόμα κ την πρώτη φορά τη φορτίζεις με ότι ποσό θες ή για αρχή έχει ένα ελάχιστο ποσό φόρτισης;

Πάντως απο το site που είδα γιατί να βγάλεις prepaid που πληρώνεις κιόλας και έχεις επιβάρυνση (έστω κ 1 ευρώ) και να μη βγάλεις μια debit card απο Κύπρου;

Μέχρι 4 λογαριασμούς μπορείς να έχεις (βάζεις τον ένα για αγορές απο Internet και τους άλλους κανονικα) και φυσικά ούτε επιβάρυνση ούτε τίποτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...