Προς το περιεχόμενο

prepaid card

kontaxopoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ prepaid ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PAYPAL ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ EBAY.ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ PAYPAL ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΤΜ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ PAYPAL?

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να έφτιαχνες ενα απλό λογαριασμό και να εβγαζές μία electron visa χρεωστική, αυτή η κάρτα είναι αδύνατον να πιστωθεί, αρα και να σε χρεώσουν περισσότερα απο όσα έχεις μέσα και να σε ξετινάξουν αν για παράδειγμα γίνει κακή χρήση...

Επίσης όταν θα θέλεις να αγοράσεις κάτι μπορείς να κάνεις μεταφορά χρημάτων απο άλλο λογαριασμό (online μπορεις να το κανεις αυτο).

Άπαξ και έκανες την συναλαγή σου να αφήνεις ενα ελάχιστο ποσό μόνο στον λογαριασμό της electron και πάντα θα είσαι ασφαλής, χώρια που θα έχεις ενα νουμερο κάρτας να δίνεις κάθε φορά στο paypal, και δεν θα χρειάζεται να περνάς καινούριο νούμερο και να το κάνεις verify.

πίστεψε με είναι απο τις πιό σίγουρες λύσεις ;)

Δημοσ.

Δοκιμασε και στην Eurobank που εχει οριο τα 1000 ευρω και μαλιστα με πληρη συμβατοτητα σε ιστοσελιδες...

Δημοσ.

Τραπεζα κυπρου.

Με 5ευρω αγοραζεις προπληρωμενη αδεια καρτα.

Σε 5 λεπτα με μια ταυτοτητα μονο.

Την φορτιζεις με οτι ποσο θες με επιβαρυνση 2 ευρω τη φορτιση.

Ασφαλεστατη βιζα.

Με αυτη αγορασα rapid συνδρομη και αρκετα προιοντα απο μαγαζια αγγλιας-γερμανιας.

Δημοσ.

Τράπεζα αττικής

έχει την gift card,την έχω και την χρησιμοποιώ

όλα μια χαρά,η επιβάρυνση είναι ανάλογα με το ποσό που

την φορτίζεις.

Δημοσ.

γιατι το θες ανωνυμα?

Εγω εχω gift card για χρηση με paypal business account.

Σ'αυτα τα πραματα καλο ειναι να δινεις αληθινα στοιχεια για τις μετεπειτα συναλλαγες σου(ακομα και warez να κανεις που λεει ο λογος,to paypal δεν μπορει να δωσει στοιχεια αν εκανες τις συναλλαγες μεσω αυτου π.χ.)

Δημοσ.

you are not answering my question :)

δεν με απασχολεί το paypal, με απασχολεί να μάθω αν υπάρχει επίσημος τρόπος να βγάλει κάποιος κάρτα τελείως ανώνυμα.

η καλύτερη φάση είναι της city νομίζω για πελάτες αμερικής όπου επιλέγουν απο web banking ένα ποσό και το κανουν assign σε μια virtual κάρτα. Πέρνουν άμεσα δηλαδή τον κωδικό της κάρτας με το συγκεκριμένο ποσό που επέλεξαν. πολύ μπροστά, άντε να έρθει και απο τα μέρη μας :)

Δημοσ.

H Kυπρου prepaid card αυτη την στιγμη θεωρείτε η καλυτερη.

Η φορτιση ειναι πλέον στο 1 ευρω και ειναι ασφαλέστατη.

Για την ωρα έχω κάνει ολες τις αγορές μου με αυτή ενω την έχω χρησιμοποιήσει άνετα και στο paypal....

Το κέντρο κάρτας της Κυπρου ειναι εξυπηρετικότατο(ουτε διαφημιση να τους έκανα:mrgreen::mrgreen:)

tarrasque εαν το αιτηθείς με την Κυπρου prepaid βγαίνει ΚΑΙ ανωνυμα.Οπως επιλέξεις εσυ γινεται....(πχ αν θέλεις να την κάνεις δωρο σε κάποιον.Ειναι αυτο που διαφημιζουν κιολας)

Δημοσ.
Τραπεζα κυπρου.

Με 5ευρω αγοραζεις προπληρωμενη αδεια καρτα.

Σε 5 λεπτα με μια ταυτοτητα μονο.

Την φορτιζεις με οτι ποσο θες με επιβαρυνση 2 ευρω τη φορτιση.

Ασφαλεστατη βιζα.

Με αυτη αγορασα rapid συνδρομη και αρκετα προιοντα απο μαγαζια αγγλιας-γερμανιας.

ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ 1 ΕΥΡΩ Η ΦΟΡΤΙΣΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...