Tzimmys Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Είναι κάτι που έμαθα πρόσφατα και νομίζω ότι θα βοηθήσει. Έμαθα λοιπόν ότι πριν από την ανασυγκρότηση, μπορείς να απενεργοποιήσεις την προσορινή μνήμη ( Δεξί κλικ - ο υπολογιστής μου____> για προχωρημένους____> επιδόσεις -ρυθμίσεις_____> για προχωρημένους____> εικονική μνήμη - αλλαγή____> επιλέγουμε: χωρίς αρχείο διαχείρησης, ορισμός και επανεκίνηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να πάτε σε αυτήν την κίνηση θα πρέπει να έχεται τουλάχιστον 256 mb ram. Μετά την απανεκίνηση κάνεται drefragment και μετά επαναφέρεται την εικονική μνήμη. Θα συμβούλευα να μη το κάνει κανείς μέχρι να απαντήσει κάποιος πως είναι ασφαλές. Εγώ πάντως το έκανα. Με αυτόν τον τρόπο "φεύγει" το πράσινο τμήμα που φένεται όταν πατάμε "ανάλυση" και μας το βγάζει "χωρίς δυνατότητα μετακίνησης". Όταν την επαναφέρουμε (την εικονική μνήμη) την βάζει στο τέλος. Εγώ νομίζω πως αξίζει.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Καλο αυτο που λες το εχεις δοκιμασει και δουλευει εε χμμ.... να το κοιταξουμε τοτε.
JOHNX2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Gia akoma kalitera apotelesmata stis epidosis tou ipologisti mporis na exis sinexos DISABLE tin ikoniki mnimi etsi oste na min xrisimopiite o skliros diskos katholou... To arnitiko edo einai oti... stin periptosi pou gemisi i mnimi RAM tote tin patises....RESTART ONE WAY
Kagkouros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Gia akoma kalitera apotelesmata stis epidosis tou ipologisti mporis na exis sinexos DISABLE tin ikoniki mnimi etsi oste na min xrisimopiite o skliros diskos katholou... To arnitiko edo einai oti... stin periptosi pou gemisi i mnimi RAM tote tin patises....RESTART ONE WAY Αυτό ακούγεται καλό όπως και ένα κάρο άλλα εδώ, αλλά θα ήθελα να ρωτίσω αν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον υπολογιστή άμα είναι μόνιμα στο "No Paging File"?
drillgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Τα nt-based λειτουργικα χρειαζονται καποιο μεγεθος για page file οποτε καλυτερα να εχεις ενεργο εστω ενα μικρο τμημα.
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εγώ το έχω δοκιμάσει 'οπως είπα και για αυτό που είπα μου φένεται εντάξει. Πάντως σίγουρα δε δημιουργείται κανένα προβλ. Όσον αφορά το να την απενεργοποιήσουμε εντελώς, ούτε εγώ συμφωνώ.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Disable το page file ? ούτε στον εχθρό που λέει και ένας εδώ βάλτε το disckeeper και δεν θα χρειάζεστε όλη αυτήν την ιστορία έχει επιλογή να κάνει boot defragmentation και στην εικονική μιμή
Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Προσωπικά απο τότε που είχα 1Gb μνήμη στον Η/Υ έχω καταργήσει τελείως το page-file. Το μόνο που μου χτύπαγε ήταν το Doom III, καμιά φορά στο High Details. Αλλά ειδικά τώρα με 2Gb δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα οτι εφαρμογή(ες) κι αν έχω ανοίξει.
JOHNX2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Προσωπικά απο τότε που είχα 1Gb μνήμη στον Η/Υ έχω καταργήσει τελείως το page-file. Το μόνο που μου χτύπαγε ήταν το Doom III, καμιά φορά στο High Details. Αλλά ειδικά τώρα με 2Gb δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα οτι εφαρμογή(ες) κι αν έχω ανοίξει. +1 kai ego to exo PANTA DISABLE...
Kagkouros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Τα nt-based λειτουργικα χρειαζονται καποιο μεγεθος για page file οποτε καλυτερα να εχεις ενεργο εστω ενα μικρο τμημα. έχεται υπόψην σας κανά site που να λέει ποιά είναι η καλύτερη λύση αναλόγως την χρήση και την μνήμη που διαθέτει ο καθένας?
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 η ίδια η Microsoft λέει να είναι 1,5 φορές μεγαλύτερο της συνολικής ram σου η εικονική μνήμη και δεν λέει πουθενά να την απενεργοποιείς τώρα για να τα λέει κάτι θα ξέρει εκτος αν έχεις καμια 16αρια Gb στο pc σου εγώ πάλη με άνοιξα photoshop και illustrator μαζί και ένα αρχείο με πολλά layers είδα τα 2Gb να εξαφανίζονται σε παιχνίδια κλπ ναι δεν τα έχω χάσει ποτε αλλα αν λειτουργείς κάνα 2 "μνημοβορα" προγράμματα θα δεις ότι και στα 2Gb το page file χρειάζεται άσε που δεν είναι μονο όταν ξεμείνεις από μνήμη γιατί πχ να έχεις την αλεπού ανοιχτή ελαχιστοποιημένη και να την έχεις στην μνήμη ενώ μπορεί άνετα να πάει στο page file και να έχεις ελεύθερη ram για κάποιο πρόγραμμα που θα την χρειαστεί ?
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Τα nt-based λειτουργικα χρειαζονται καποιο μεγεθος για page file οποτε καλυτερα να εχεις ενεργο εστω ενα μικρο τμημα. η ίδια η Microsoft λέει να είναι 1,5 φορές μεγαλύτερο της συνολικής ram σου η εικονική μνήμη και δεν λέει πουθενά να την απενεργοποιείς από τo Run / regedit / HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / SessionManager / MemoryManagment τα: -DisablePagingExecutive -LargeSystemCache στα οποιά βάζουμε την τιμή 1 άμα έχουμε 512μνήμη+ για να έχουμε καλύτερη επίδοση, επιρεάζουν καθόλου αρνητικά το PC???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.