pixies451 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα με τη Αltec. Ξεκίνησα το Σεπτέμβρη μια σύνδεση ADSL 6μηνης διαρκείας με το πρόγραμμα δίοδος. Πλήρωσα το ανάλογο ποσό κ όλα καλά. Λίγο πριν λήξει το πακέτο έφυγα από το σπίτι και διέκοψα και το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή πέρασα να πάρω τους τελευταίους λογαριασμούς και βρήκα κ ένα λογαριασμό από την άλτεκ για ανανέωση της σύνδεσης. Δε το πλήρωσα φυσικά γιατί δε σκόπευα να συνεχίσω. αυτό τα Χριστούγεννα περίπου. Ξαναπερνάω τώρα από το σπίτι μετά από 5 μήνες κ βρίσκω ένα λογαριασμό από την άλτεκ ανανεωμένο επί 5 μήνες (προηγούμενο υπόλοιπο και δε συμμαζεύεται) , μαζί με τόκους 80 ευρώ σύνολο! Ξεχωριστά είχε έρθει και ειδοποίηση από αθηναϊκό δικηγορικό γραφείο που εξηγεί ότι έχω ληγμένους λογαριασμούς που καλό θα ήταν να εξοφλήσω γρήγορα γιατί θα συνεχίσω να επιβαρύνομαι με τόκους και ότι η εταιρία έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί μου (στο κομμένο τηλέφωνο προφανώς, γιατί ούτε Μαιλ πήρα ούτε κλήση στο κινητό). Από πού κ ως που ανανεώθηκε η σύνδεση μου αυτόματα κ μάλιστα μηνιαία ενώ εγώ είχα ζητήσει πακέτο 6μηνο και μάλιστα με χρεώνουν κ για παροχή υπηρεσιών που δεν έχει γίνει(αφού δεν υπήρχε τηλεφωνικός λογαριασμός) ? Εδώ είναι οι οροί που έχει η άλτεκ για το τωρινό (μηνιαίο) πακέτο της αλλά πρέπει να είναι οι ίδιοι με αυτό που υπέγραψα. http://www.altectelecoms.gr/downloads/Aithsh_Sundesis_Student(month).pdf
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Έκανες τον κόπο όταν έληξε η συνδρομή σου να τους πάρεις ένα τηλέφωνο; Στο φοιτητικό γίνεται αυτόματη ανανέωση μετά το πέρας των μηνών που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιό σου...
pixies451 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 οχι! μαλακια μου αλλα απο προηγουμενες συνδεσεις ή συνδεσεις φιλων ξερω πως οταν δεν πληρωνεις στο κοβουν. παιζει να γλιτωσω τα 80 ευρω τωρα αν αποδειξω οτι δεν υπηρξε παροχη υπηρεσιων αφου η γραμμη τηλεφωνου ηταν κομμενη?
Delirium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Endexomenos, tonizontas* oti den ekanes xrisi kapoias ypiresias (oute ypirxe tetoia dynatotita!) alla min ksexnas: aftoi exoun dikigoro/ous, esy oxi :twisted: * Rotise/mathe to, amesa, meso EETT! http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193145 - - - - - - - - - - - - - Ki epeidi tora to eida: kopse, epitelous, ton mpafo gia na min kaneis malakies
pixies451 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 thanx mate! δεν εκανα μπαφους για να ξερω τι μου γινεται και να καταλαβαινω τι παιζει με τα εκπαδευτικα συστηματα για να μην λεω μλκιες σε διαφορα φορα πχ ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.