Προς το περιεχόμενο

προβλημα με hotmail

lethes7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημερα ολη μερα δεν μπορω να μπω στο e-mail μου και οταν παταω τον κωδικο μου βγαζει οτι εχω πληκτρολογησει λαθος κωδικο. ξερετε τι μπορει να συμβαινει? πατησα και οτι εχω ξεχασει τον κωδικο μου αλλα και παλι δεν μπορω να μπω για να δω το mail αυτο. ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

To Ηοtmail είναι πραγματικά προβληματικό, εγώ χρησιμοποιώ το Yahoo αλλά είχα ανοίξει παλιά κάποιο φάκελλο και με το hotmail που όταν θέλω να τον ανοίξω μου κάνει και μένα περίεργα πράγματα.

Την μιά μπαίνει, την άλλη δέν μπαίνει ή μπαίνει μετά απο ταλαιπωρία.

Καλύτερα θα ήταν να το δοκιμάσεις απο άλλον υπολογιστή σε net-cafe.

Δημοσ.

to hotmail to anoiga kathimerina. oyte exo ksexasei anoikto sto keybord kapoio pliktro. pantos toso kairo mporei kapoies fores na eixa provlima stin eisodo alla kapoia stigmi empaine.exo dokimasei apo arketoys ipologistes alla eksakoloythei na min mpainei.esteila pantos ena e-mail stin microsoft kai moy zitisan kapoia stoixeia gia na moy epanaferoyn ton kodiko alla perimeno apantisi poy pithanos na moy erthei ayrio afoy molis simera esteila ta stoixeia poy moy zitisane.

Δημοσ.

simera moy esteilan ena link apo to opoio mporesa na anaktiso to xameno moy e-mail. bravo stin microsoft pantos gt molis esteila e-mail tin epomeni kiolas mera antapokrithikan kai exo pali to palio moy e-mail. opote an paroysiastei se kapoion allon paroomoio provlima me to diko moy me ena e-mail ola linontai.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εμενα μου κλεψανε το hotmail μου το προβλημα ειναι οτι οταν το ειχα φτιαξει ειχα βαλει στοιχεια που δεν τα θυμαμαι και το μςν δεν δεχεται να μου ξαναδωσει ενα κωδικα καμια ιδεα,,,,,,,,,,

Δημοσ.
εμενα μου κλεψανε το hotmail μου το προβλημα ειναι οτι οταν το ειχα φτιαξει ειχα βαλει στοιχεια που δεν τα θυμαμαι και το μςν δεν δεχεται να μου ξαναδωσει ενα κωδικα καμια ιδεα,,,,,,,,,,

Φίλε μου το ίδιο είχα πάθει πριν 4 χρόνια περίπου... Μου είχανε κλέψει και μένα το password και αλλάξανε τα πάντα, και την μυστική ερώτηση. Έκανα κάτι πειραματισμούς υψηλού κινδύνου στον υπολογιστή και την πάτησα...

Το λάθος μου ήταν ότι είχα αποθηκεύσει τον κωδικό τους msn στο pc για συνδέετε απευθείας μόλις μπαίνω ιντερνετ... Αν δεν το είχα κάνει αυτό δεν θα είχα πάθει την ζημιά.

Κατά τα άλλα εμένα δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα το e-mail μου του τύπου δεν μπαίνει... Ίσως να μην έχω πετύχει την στιγμή.

Αφού ανέκτησες τον κωδικό σου τυχερός είσαι. Τώρα πολύ περίεργο έως κουφό είναι, να μην μπορείς να μπεις hotmail και να μπαίνεις messenger.

Δημοσ.

δεν μπαινω με τιποτα μεσα ισα ισα που αυτος που το εκλεψε μπαινει καμια φορα αλλα δεν καθετε πολυ για να δω τι μπορω να κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...