dark_banishing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ποιος τα εκραξε ακριβως???? Δεν εννοώ σε αυτό το topic.
rallistas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Να υποθεσω οτι εσεις που τρεχετε Vista σε συστηματα αναλογα με το δικο μου δε σας ενδιαφερουν τα παιχνιδια ή απλα δεν εχετε δοκιμασει ακομα να παιξετε κατι?
Nomedor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ta vista ama den exeis dinato mixanima balta mono gia na ta deis! Allios den aksizei ton kopo. Ego exo AMD 3200xp, 1GB RAM, 2900xt kai ta vista pane mia xara oso trexo mono ta vista. An sikoseis paixnidi i kamia baria efarmogi tin patises, idika ama exeis mono 1GB ram. Gia auto ta exo se ena allo partition na ta blepo mono
andreaslfc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Να υποθεσω οτι εσεις που τρεχετε Vista σε συστηματα αναλογα με το δικο μου δε σας ενδιαφερουν τα παιχνιδια ή απλα δεν εχετε δοκιμασει ακομα να παιξετε κατι? Οταν είχα vista, γιατί τώρα έχω επαναφέρει τα xp λόγω των προβλημάτων που αναφέρω παραπάνω, είχα δοκιμάσει μόνο τέσσερα παιχνίδια, το FM2007, το NFS Carbon, το SWAT 4 και το demo του Mcrae Dirt. Επαιζαν και τα τέσσερα σωστά χωρίς προβλήματα, άλλα παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει.
rallistas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι αρκετα κοντα τα συστηματα μας.Εμενα και το Test Drive και το Tiberium Wars επαιζαν αρκετα πιο αργα...
danaos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Λοιπόν... Τα έβαλα! Δεν παίζω βέβαια απαιτητικά παιγνίδια, όμως είναι πιο γ ρ ή γ ο ρ α από τα XP ρε παιδιά στο μηχάνημά μου... Και το πιο κουφό; Ναι! Το scanner μου, HP scanjet 4470c, δουλεύει μια χαρά με τη βοήθεια βέβαια του vuescan!
fragment_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 όμως είναι πιο γ ρ ή γ ο ρ α από τα XP ρε παιδιά στο μηχάνημά μου... για να μη σε απογοητευσω, ελα μετα απο 3 μηνες να πεις το ιδιο....
thanocaster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μετά από 3-4 μήνες λειτουργείας των Βίστα σαν μοναδικό λειτουργικό πετάνε. Αρκεί να έχουν στηθεί και συντηρηθεί σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.