Προς το περιεχόμενο

Vista σε παλιότερα συστήματα

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο σκέφτομαι να βάλω - να δω πώς είναι - vista στο παρακάτω σύστημα. Αξίζει τον κόπο ή να μην ασχοληθώ;

Pentium 4 CPU 2.53Ghz 2.54Ghz

1.0 GB RAM

2 disks 160GB-80GB

Radeon 1650 series 256MB

Δημοσ.

εαν εχεις χρονο μπορεις να τα βαλεις να παρεις μια γευση αλλα μετα απο μια βδομαδα θα νοσταλγησεις τα xp.Μπορει να ειναι ''γκλαμουρα'' αλλα θα χρειαστει να απενεργοποιησεις πολλες ρυθμισεις για να μην σου σπαει τα νευρα(οπως sidebar,επαναφορα συστηματος κτλ).Βασικα και εγω εντυπωσιαστηκα στην αρχη αλλα χρειαζεται ενα service pack.Για τα ανωτερω χαρακτηριστικα του συστηματος προτινονται τα xp

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πιστευω να σερνονται τραγικα.Αρκει βεβαια να απενεργοποιησεις ολα τα eye candy και μερικα services που δεν χρειαζεσαι.

Για δοκιμη τα εβαλα σε ενα pentium 3,512mb ram και μια geforce mx 2.

91341773lb6.jpg

Σερνονται αλλα οχι απελπιστικα.:mrgreen:

Δημοσ.

παιδιά είναι ζήτημα μνήμης κυρίως η λειτουργικότητα και η ταχύτητα των vista

ή κάνω λάθος ? εγώ έχω P4 3.2 με 2 gb ddr1 400mhz ..δεν εχω βάλει vista ακόμη , αλλά το σκέφτομαι ... νομιζω ότι δεν θά'χω πρόβλημα ....

θα ήθελα τη γνώμη σας παντως ....

Δημοσ.

Σε P4 3Ghz, 2GB Ram, Ati1950pro, IDE Hd 120GB, τα vista ultimate δεν σέρνονται καθόλου, πάνε μια χαρά, αλλού είναι τα προβλήματα σε μένα, δεν δουλεύει σωστά η κάρτα τηλεόρασης και καθόλου το fax modem, κατά τ'άλλα πάνε τέλεια και με το aero.

Δημοσ.

Εγω τα εβγαλα τα vista επειδή στα παιχνίδια αργούσαν αρκετα σε σχεση με τα xp.Στη γενικοτερη χρηση τους δεν ειχα καποιο προβλημα.AMD XP3000+,1.5GB Ram,X1950PRO 512mb.Παντως παρατηρησα πως και η καρτα γραφικών παιζει μεγαλο ρολο,καθως με μια 9600XT που ειχα,απλα δεν επαιζες παιχνίδι με τιποτα.

Δημοσ.

Με 2,53 δεν έχω δοκιμάσει!

Αλλα στο P4 3GHz HT, 1GB PC3200, ATI X1300 Series 256MB μου πανε τέλεια με aero, (σε δύο οθόνες 1600Χ1200, 1280Χ1024), και rating 3,8

Δημοσ.

Βάλτα δεν είναι τόσο τραγικά όσο λένε. Κλασικά έχουν βγει όλοι οι αντι-μικροσοφτικοί και τα κράζουν. Εννοείται κράτα και τα xp.

Δημοσ.
Για να καταλάβω... Θα σέρνεται το σύστημα;

Έχω ακούσει τόσες πολλές και διαφορετικές γνώμες...

Με σχεδόν τα ίδια τα είχα δοκιμάσει και ήταν όλα οκ!!!

• Moderators
Δημοσ.
Κλασικά έχουν βγει όλοι οι αντι-μικροσοφτικοί και τα κράζουν. Εννοείται κράτα και τα xp.

Ποιος τα εκραξε ακριβως????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...