panos95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ακούει κανείς σας Παπακωνσταντίνου? Εμένα είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Περισσότερο απ'όλα μ'αρέσει το ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας δίσκος του και ποιο τραγούδι του?
AFANIS_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παπακωνσταντίνου???νεος στον χώρο να υποθέσω????
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ε,αν το 95 υποδηλώνει την ηλικία οτυ παιδιού,ναι!!!! τέλος πάντων,προσωπικά μια χαρά τραγουδιστή τον βρίσκω,δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του,όπως έχουν οι περισσότεροι ροκάδες, και τον θεωρώ και μια από τις μεγαλύτερες φωνές που έχιε βγάλει η ελλάδα. ΥΓ: για μένα από τους κορυφαίους δίσκους του, ήταν το θάλασσα στη σκάλα, με θάνο μικρούτσικο και οδυσσέα ιωάννου... κατα τα άλλα,οι τελευταίοι 10 δισκοι του,είναι ψιλο-απαίσιοι , με 1-2 καλά τραγούδια ο καθένας....
Mijithroulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μια που για λογους που δεν ειναι επι του παροντος εχω αναγκασθει να δω αποιρες συναυλιες του... ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ... αυτον και τον πασχαλιδη μεχρι αηδιας....
NoNuclearPower Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 για μένα από τους κορυφαίους δίσκους του, ήταν το θάλασσα στη σκάλα, με θάνο μικρούτσικο και οδυσσέα ιωάννου... κατα τα άλλα,οι τελευταίοι 10 δισκοι του,είναι ψιλο-απαίσιοι , με 1-2 καλά τραγούδια ο καθένας.... η θάλασσα στη σκάλα δεν ανήκει στους 10 τελευταίους του; 98/99 δεν βγήκε; ..αλλά σωστά, άμα βγάζει κάθε χρόνο απο 2 (από 1 καινούριο κι από 1 Live / BestOf) λογικά θα περάσανε καμιά 10ριά πιο μπροστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.