Προς το περιεχόμενο

RAPIDSHARE TIP - Overcome 1 hour wait (;)

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η wan ip αποδίδεται από τον Provider στον router (wan ip).

Εσύ το μόνο που αλλάζεις είναι η Ip που σου απονέμει ο dhcp,που στη προκειμένη ,το ρόλο αυτό τον παίζει ο router(lan ip)...

Το rapidshare "κοιτάζει" ποιά wan ip έχεις,όχι lan ip.

Δημοσ.

Από άλλο ανέκδοτο ήρθες εσύ;Αυτό το "κόλπο" έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές καθώς επίσης έχει αναφερθεί πως νόμιμη λύση ΔΕΝ υπάρχει,εκτός από την αγορά λογαριασμού.Πάψτε πια να είστε παντού τζαμπατζήδες.

Δημοσ.

Καλά ρε! Ηρέμησε! Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν το είδα από πουθενά. Το είχα ανακαλύψει εντελώς τυχαία

Δημοσ.
Από άλλο ανέκδοτο ήρθες εσύ;Αυτό το "κόλπο" έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές καθώς επίσης έχει αναφερθεί πως νόμιμη λύση ΔΕΝ υπάρχει,εκτός από την αγορά λογαριασμού.Πάψτε πια να είστε παντού τζαμπατζήδες.

Γκιοζάκο,χαλάρωσε.Έχω τρείς λογαριασμούς + πρόσβαση σε άλλους 5 ότι ώρα θελήσω.Κατεβάζω ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου.Έβαλα ερωτηματικό,αν κάποιος θελήσει να το ψάξει.Δεν είδα κάπου εδώ μέσα να αναφέρεται "αυτό το κόλπο",γι αυτό και το postαρα.

Α,αλήθεια,είμαι από άλλο ανέκδοτο,μάλλον σόκιν.Και είμαι σίγουρος ότι δεν θάθελες να το ακούσεις...:evil:

Δημοσ.

Το καλύτερο νομίζω για όλους είναι ένα premium acc.

Το κολπάκι εμένα δούλευε πριν κανά 3 μήνο με οτε και το sagem για modem αλλά μετά δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ξαναδούλεψε.

Δημοσ.
Γκιοζάκο,χαλάρωσε.Έχω τρείς λογαριασμούς + πρόσβαση σε άλλους 5 ότι ώρα θελήσω.Κατεβάζω ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου.Έβαλα ερωτηματικό,αν κάποιος θελήσει να το ψάξει.Δεν είδα κάπου εδώ μέσα να αναφέρεται "αυτό το κόλπο",γι αυτό και το postαρα.

Α,αλήθεια,είμαι από άλλο ανέκδοτο,μάλλον σόκιν.Και είμαι σίγουρος ότι δεν θάθελες να το ακούσεις...:evil:

Αν θα έμπαινες στον κόπο να κάνεις ένα search πριν ανοίξεις το thread θα έβλεπες πως έχει ξαναειπωθεί.

Ενδεικτικά,δες εδώ και εδώ

Δημοσ.
...Κάνουμε search πριν ανοίξουμε θέμα..δεν είναι ντροπή..

Δίκιο.Απόλυτο.

[mod lol on]:Και να σκεφτεί κανένας ότι πάλι εγώ το postάρησα πρώτος πριν από 2 χρόνια...

[/mod lol off]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...