marios1957 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 go to START > RUN > enter "cmd" now enter: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew exit
panos95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ego ksero allo. Ama exeis dynamic IP, apla kaneis restart to modem
Gabriel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Η wan ip αποδίδεται από τον Provider στον router (wan ip). Εσύ το μόνο που αλλάζεις είναι η Ip που σου απονέμει ο dhcp,που στη προκειμένη ,το ρόλο αυτό τον παίζει ο router(lan ip)... Το rapidshare "κοιτάζει" ποιά wan ip έχεις,όχι lan ip.
Greek-Lord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Από άλλο ανέκδοτο ήρθες εσύ;Αυτό το "κόλπο" έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές καθώς επίσης έχει αναφερθεί πως νόμιμη λύση ΔΕΝ υπάρχει,εκτός από την αγορά λογαριασμού.Πάψτε πια να είστε παντού τζαμπατζήδες.
panos95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλά ρε! Ηρέμησε! Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν το είδα από πουθενά. Το είχα ανακαλύψει εντελώς τυχαία
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ayto ginetai mono se merikoys providers omws αλλαγη ip γινεται με φορθνετ οτε ... οχι ομως με hol vivodi ....
marios1957 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Από άλλο ανέκδοτο ήρθες εσύ;Αυτό το "κόλπο" έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές καθώς επίσης έχει αναφερθεί πως νόμιμη λύση ΔΕΝ υπάρχει,εκτός από την αγορά λογαριασμού.Πάψτε πια να είστε παντού τζαμπατζήδες. Γκιοζάκο,χαλάρωσε.Έχω τρείς λογαριασμούς + πρόσβαση σε άλλους 5 ότι ώρα θελήσω.Κατεβάζω ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου.Έβαλα ερωτηματικό,αν κάποιος θελήσει να το ψάξει.Δεν είδα κάπου εδώ μέσα να αναφέρεται "αυτό το κόλπο",γι αυτό και το postαρα. Α,αλήθεια,είμαι από άλλο ανέκδοτο,μάλλον σόκιν.Και είμαι σίγουρος ότι δεν θάθελες να το ακούσεις...:evil:
kostastnt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το καλύτερο νομίζω για όλους είναι ένα premium acc. Το κολπάκι εμένα δούλευε πριν κανά 3 μήνο με οτε και το sagem για modem αλλά μετά δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ξαναδούλεψε.
Greek-Lord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Γκιοζάκο,χαλάρωσε.Έχω τρείς λογαριασμούς + πρόσβαση σε άλλους 5 ότι ώρα θελήσω.Κατεβάζω ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου.Έβαλα ερωτηματικό,αν κάποιος θελήσει να το ψάξει.Δεν είδα κάπου εδώ μέσα να αναφέρεται "αυτό το κόλπο",γι αυτό και το postαρα. Α,αλήθεια,είμαι από άλλο ανέκδοτο,μάλλον σόκιν.Και είμαι σίγουρος ότι δεν θάθελες να το ακούσεις...:evil: Αν θα έμπαινες στον κόπο να κάνεις ένα search πριν ανοίξεις το thread θα έβλεπες πως έχει ξαναειπωθεί. Ενδεικτικά,δες εδώ και εδώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εχει καταντήσει αηδία αυτό με το RS. Τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνονται.... Κάνουμε search πριν ανοίξουμε θέμα..δεν είναι ντροπή..
marios1957 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ...Κάνουμε search πριν ανοίξουμε θέμα..δεν είναι ντροπή.. Δίκιο.Απόλυτο. [mod lol on]:Και να σκεφτεί κανένας ότι πάλι εγώ το postάρησα πρώτος πριν από 2 χρόνια... [/mod lol off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.