Προς το περιεχόμενο

4 modules Ram...Δουλεύουν σε κανέναν?

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω δοκιμάσει σε 3 pc να βάλω 2Gb Ram...

3 φορές λοιπόν. (μια σε SD ram, μια σε DDR και μια σε DDR2) έχω ξοδέψει τόσα λεφτά για 4 Modules των 512 Mb και ποτέ δεν δουλέυουν... Και τα 3 pc που είχα τα δούλευα μόνο με 2 Modules και 1GB Ram συνολικά, γιατί πολύ απλά και με τα 4 modules δεν δούλευαν. Ή θα έβγαζαν μονίμως μπλέ οθόνες, ή χίλια 2 άλλα προβλήματα...

Είναι τυχαίο αυτό? δλδ μιλάμε για 3 ανεξάρτητα pc!!! Κανένα ποια να μην πέρνει 4 Modules? Μάλιστα στο τελευταίο, πήρα 4 μνήμες ολόιδιες σε πακέτο, αλλα πάλι τα ίδια... Δλδ τζάμπα πληρώνω?

Αναρωτιέμε, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει 2Gb Ram?

Δημοσ.
2x1GB + 2x256 =2,5GB

ρε φίλε τί να πω.. 3 pc...3 φορές έδωσα 150+ευρώ... αλλά τίποτα...

Δηλαδή έχω νευριάσει τώρα... Τι θα πεί μπλέ οθόνες κτλπ.. Εγώ βάζω το Module όπως πρέπει και όπως μου λένε στις οδηγίες τι θα πεί δεν δουλεύει...

Σκεφτόμουν σε κάποια φάση πάνω στα νεύρα μου να τις πάω πίσω ή κάτι τέτιο , αλλά δεν μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα... Δεν ξέρω τι να κάνω, τις έχω βάλει και βγάλει πάνω απο 50 φορές, έχω κάνει τουλάχιστον 10 φορμάτ αλλά τίποτα... Αρνούνται να λειτουργήσουν... Μ΄λις βγάζω τις 2, το pc δουλεύει κανονικότατα...

Τα ίδια πράγματα σε 3 Pc...:

P4 1,7GHZ, Gigabyte GA (k ena noumero den thimamai), 4x512 Kingston SDram 133

AMD64 3000+, Jetway S939AGP, 4x512 Kingston DDR 333

AMD64 3000+, Jetway S939PCIexpress (ala3a mitriki alla pali ta idia), 4x512 Kingston 333

AMD64 4200 x2, ASROCK 775XFIRE-VSTA, 4x OCZ PC2-5400 DDR2 VALUE SERIES 512MB 667MHZ

Τι να πώ... Το μιτσοτάκη έχω πάνω μου?

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με τη χωρητικότητα (στη δική σου περίπτωση πάντα) του κάθε module ή με τον αριθμό των modules που θα εγκαταστήσεις. Στον υπολογιστή μου (αλλά και στον προηγούμενο) εννοείται πως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με 4 ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ Modules.. δοκίμασες μια αναβάθμιση του BIOS?

Δημοσ.
P4 1,7GHZ, Gigabyte GA (k ena noumero den thimamai), 4x512 Kingston SDram 133

AMD64 3000+, Jetway S939AGP, 4x512 Kingston DDR 333

AMD64 3000+, Jetway S939PCIexpress (ala3a mitriki alla pali ta idia), 4x512 Kingston 333

Προσεχε οι παλιες μητρικες ειχαν συνηθως 2 slots για DDR μνημες και 2 slots για SDRAM μνημες που δεν μπορουν να δουλεψουν ταυτοχρονα και τα τεσσερα slots. Η θα βαλεις DDR ή SDRAM. Αυτο στα υποψη....

Δημοσ.
Προσεχε οι παλιες μητρικες ειχαν συνηθως 2 slots για DDR μνημες και 2 slots για SDRAM μνημες που δεν μπορουν να δουλεψουν ταυτοχρονα και τα τεσσερα slots. Η θα βαλεις DDR ή SDRAM. Αυτο στα υποψη....

δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ποτέ τέτιου είδους μητρική... Τουλάχιστον εγώ αν και έχω αλλάξει πάμπολες μητρικές, ποτέ δεν είδα κάτι τέτιο, αλλά εκτός αυτού βέβαια, δεν μπορείς να βάλεις DDR σε slot SDRAm και το αντίθετο, ακόμη κ αν θές...

Δημοσ.
Δεν έχει να κάνει με τη χωρητικότητα (στη δική σου περίπτωση πάντα) του κάθε module ή με τον αριθμό των modules που θα εγκαταστήσεις. Στον υπολογιστή μου (αλλά και στον προηγούμενο) εννοείται πως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με 4 ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ Modules.. δοκίμασες μια αναβάθμιση του BIOS?

είτε τα Modules ήταν πανομοιότυπα είτε όχι, σε καμία περίπτωση δεν λειτούργησε...

Update το BIOS, δεν έχω κάνει ποτέ μου... Αλλά ρωτάω, ποιό το νόημα σε μια μητρική να βάλουν 4 slot για μνήμες, αν χρειάζετε το BIOS αναβάθμιση για να τις πάρει? :???::(

Δημοσ.

εμενα σε μια intel μια χαρά δούλευαν και τα 4x512 που είχα και ήταν και ομελέτα :D

αν τώρα το πάλευες με καμια μητρική ότι νάνε του κιλού βλέπε via και τέτοια τότε δεν χρειάζεται ψάξιμο :D

Δημοσ.
δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ποτέ τέτιου είδους μητρική... Τουλάχιστον εγώ αν και έχω αλλάξει πάμπολες μητρικές, ποτέ δεν είδα κάτι τέτιο, αλλά εκτός αυτού βέβαια, δεν μπορείς να βάλεις DDR σε slot SDRAm και το αντίθετο, ακόμη κ αν θές...

Ακομα και τωρα πηρε το ματι στο e-shop μητρικες που παιρνουν διαφορετικα ειδη μνημης.

Ενα παραδειγμα παλιας μητρικης με δυο + δυο slots ειναι η ECS P4S5A (που την εχω, τριτο PC υπογραφης). Απλα ειπα μηπως ειχες μπλεξει τις μνημες αλλα εισαι ok....

Δημοσ.

genika iparxei ena prob me ta 4 modules...alla tora...oles oi mitrikes pou edoses den einai kai antiprosopeftiko digma kai oi 2 markes pou eipes...einai kapos...

(episeis sta sd ram epezen rolo ta single side kai double logo ton banks pou eixan ta mobo)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...