Προς το περιεχόμενο

wireless modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα wireless modem/router για να συνδεω και τα δυο pc που εχω μεσα στο σπιτι και το XBOX 360. Θελω ταυτοχρονα να ειναι ολα συνδεδεμενα. Στο ενα να κατεβαζω στο αλλο να εχω κανα Counter Strike και στο αλλο να μπορω να εχω το LIVE χωρις να αλλαζω καθε φορα καλωδια κτλ. Απο πλευρας ταχυτητας δεν νομιζω να χω προβλημα γιατι εχω το forthnet2play και τα 10mbps τα πιανω χαλαρα (24 mbps απο 1 Ιουλιου). Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι

1)να μπορω να το διαμορφωσω ευκολα μονος μου (portforward για azureus κτλ)

2)να εχει καλο σημα σε ολο το σπιτι

3)αν γινεται να μπορω να επιλεγω εγω πως θα διαμοιραζει τις ταχυτητες

4)να μην ξεπερναει τα 100-150 euro (αυτο το συζηταω)

Ζηταω πολλα? Αν εχω ξεχασει καποιο σημαντικο στοιχειο που πρεπει να κοιταξω πειτε το...

Δημοσ.

Δν ζητάς πολλά γιατί απλά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστκά που μπορεί να σου προσφέρει ένα wireless router..Τώρα από τιμή με 100Ε περίπου παίρνεις μια χαρά ρουτερ.Εγώ έχω ένα

Δημοσ.

Δν ζητάς πολλά γιατί απλά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστκά που μπορεί να σου προσφέρει ένα wireless router..Τώρα από τιμή με 100Ε περίπου παίρνεις μια χαρά ρουτερ.Εγώ έχω ένα US Robotics και είμαι αρκετά ευχαριστημένος

Δημοσ.

Πέρα από το 3 που δεν το έχει κανένα φθηνό μηχάνημα, όλα τα υπόλοιπα τα έχουν όλα. Εγώ προτείνω αυτό που έχω τον τελευταίο χρόνο:

US Robotics 9108.

Δημοσ.
Πέρα από το 3 που δεν το έχει κανένα φθηνό μηχάνημα, όλα τα υπόλοιπα τα έχουν όλα. Εγώ προτείνω αυτό που έχω τον τελευταίο χρόνο:

US Robotics 9108.

Για gaming, download torrents κλπ το χρησιμοποιεις?

Δημοσ.
Για gaming, download torrents κλπ το χρησιμοποιεις?

Για τα πάντα! Μόνο για καζανάκι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα... Δε μασάει σε τίποτα και δεν προβληματίζεται ποτέ. Τα zyxel και τα cisco παραείναι και ακριβά και στριφνά. Μια χαρά είναι για μέσο χρήστη το USR...

Δημοσ.

to cisco einai akrivo .to zyxel omos den ine toso.ta axizei ta lefta tou.ego tha to ebaza stin katigoria poli kali apodosi poli kali timi.diladi oti plironeis perneis.equi giati dne perneis to wag200 pou ine kai dokimasmeno

Δημοσ.

Όχι linksys. Έχω τραβήξει πολλά με αυτά τα ρημάδια. Δεν είναι για πολλά πολλά. Μόλις τους ζητήσεις κάτι παραπάνω αρχίζουν τα βάσανα. Είδικά σε isdn γραμμές (όχι οτι στις pstn δεν έχουν).

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει ολα αυτα ειναι υποκειμενικα... Μιλησα με παρα πολυ κοσμο που μου ειπε "linksys δαγκωτο για οτι κι αν θες να κανεις" με αλλο κοσμο που μου ειπε (οπως και συ) "μακρια"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...