rallistas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εχω κανει εναν IDE σαν εξωτερικο.Μπαινω να βρω κατι πραγματα και ειναι αφαντα.Ευτυχως που τα ειχα σε αλλο σκληρο και παω να τα κανω copy-paste.Μολις παταω paste μου βγαζει να αντικατασταθουν με τα ηδη υπαρχοντα. Αφου παταω οκ και παω μετα στον προορισμο της αντιγραφης παλι δεν υπαρχουν Τι γινεται ρε παιδια?:confused:
antonisid Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μήπως στον εξωτερικό είναι σαν κρυφά αρχεία??Για κοίταξε το στο folder options.
Sadamiraq Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το εχω συναντησει αυτο.Ειναι με τα δικαιωματα που εχεις στον σκληρο και αλλα.... Πρεπει να κανεις Format το σκληρο και πιστευω να φτιαξει το προβλημα Ερωτηση,δεν σου δειχνει κανενα αρχειο?
rallistas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δε μου δειχνει μερικα.Η πλακα ειναι οτι το επαθε στα ξαφνικα.Τεσπα,παλι καλα που ειχα τα αρχεια και σε αλλο σκληρο.Εσβησα ολο το φακελο και τον ξαναεγραψα και ολα καλα μεχρι στιγμης.
poscaman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 αφου δεν εχεις προβλημα να χασεις τα αρχεια σου (μιας και τα εχεις και σε αλλο σκληρο,ακολουθησε αυτη τη συμβουλη για να εχεις ξεμπερδεψει τελειως Κανε κι ενα φορματ δεν θα παθει τιποτα
giorgosts Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το πρόβλημα προέρχεται από τη διαδικασία του mount - unmount. Για όποιον έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με unix/linux η γνώση της διαδικασίας αυτής είναι απαραίτητη. Στα windows πάλι υπάρχει ακριβώς η ίδια, αλλά είναι κρυφή από το χρήστη, και είναι χειρότερα, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων. Προτού αποσυνδέσεις κάποια συσκευή, πρέπει να κάνεις unmount. Αυτό στα windows το λενε "ασφαλή κατάργηση υλικού", ένα κουμπάκι στο taskbar. Εσύ δεν το έκανες, και δεν ενημερώθηκαν τα indexes του NTFS, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το λειτουργικό να παρακολουθήσει τη διαδρομή των αρχείων στο δίσκο. Για να τα επανακτήσεις, από μία γραμμή εντολών δίνεις chkdsk /f στο δίσκο που έχεις για εξωτ., θα σου τον κάνει unmount, θα επανακτήσει και θα επανενημερώσει τα indexes, και θα σου βάλει τα αρχεία σου που λείπουν, σαν κρυφά στη θέση found.001 ή κάτι παρόμοιο. Και την επόμενη φορά πρίν τραβήξεις το καλώδιο "Ασφαλής κατάργηση υλικού". Μπορείς βέβαια και να τον βγάλεις αφού κλείσεις το μηχάνημα (Αποσύνδεση - τερματισμός)
rallistas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Η πλακα ειναι οτι κανω ασφαλη καταργηση κανονικα!Ευχαριστω για τις extra πληροφοριες!
Sadamiraq Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μπορεί να σου ξέφυγε μία φορά. Αχα μια φορα αρκει να ειναι η ατυχη στιγμη.
stefanos_79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εγώ επειδη έχω 3 εξωτερικους κλεινω πρώτα τα windows-υπολογιστή και μετα τους σκληρους και δεν αντιμετώπησα κανενα προβλημα μεχρι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.