Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα περιμενω συνδεση cabletv αν εχετε πρωσοπικες εμπειριες γυρω απο το cabletv γραψτε εδω.

Δημοσ.

Μου βαλανε πριν μερικες μερες Cabletv.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τα εξής

Internet μεχρι 20 Mbps ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής . Εμένα συγχρονίζει στα 11 Μbps.

Τηλέφωνο 2 γραμμες χωρις παγιο οτε . Δωρεάν κλήσεις σε σταθερα . Αρκετα καλη ποιοτητα ήχου

Tv . Σου δίνει ενα κουτάκι σαν dvd player το οποιο ουσιαστικά συνδεει το router με την tv. Απο αυτο μπορείς να δεις δωρεάν κανάλια χωρίς μεταφράσεις κτλ . Μερικά απο αυτα ειναι το discovery euronews ktl

Η ποιότητα ειναι divx και η συμπίεση φαίνετε εντονα ειδικα σε hdtv .

Επίσης εχει ταινίες παιδικά ντοκυματερ και ¨αισθησιακά" (πορνο) . Τις ταινίες τις πληρώνεις απο 2 ευρώ (πιο παλιες) εώς 5 (πρωτη προβολή) . Εχει αρκετες ταινίες και η ποιότητα ειναι καλυτερη απο τα κανάλια... Δεν ειναι σαν να βλέπεις dvd αλλα σαν να βλέπεις πχ Alter ...

Το μενου ειναι απλό και κατανοητό και η ταχυτητα κατεβάσματος ειναι πολυ καλή.

Εκανα το εξής τεστ: μιλαγα στο τηλεφωνο , κατεβαζα, και εβλεπα tv... το αποτέλεσμα στην tv αρχιζε να κάνει διακοπές...

Αυτά.

Δημοσ.
Μου βαλανε πριν μερικες μερες Cabletv.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τα εξής

Internet μεχρι 20 Mbps ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής . Εμένα συγχρονίζει στα 11 Μbps.

Τηλέφωνο 2 γραμμες χωρις παγιο οτε . Δωρεάν κλήσεις σε σταθερα . Αρκετα καλη ποιοτητα ήχου

Tv . Σου δίνει ενα κουτάκι σαν dvd player το οποιο ουσιαστικά συνδεει το router με την tv. Απο αυτο μπορείς να δεις δωρεάν κανάλια χωρίς μεταφράσεις κτλ . Μερικά απο αυτα ειναι το discovery euronews ktl

Η ποιότητα ειναι divx και η συμπίεση φαίνετε εντονα ειδικα σε hdtv .

Επίσης εχει ταινίες παιδικά ντοκυματερ και ¨αισθησιακά" (πορνο) . Τις ταινίες τις πληρώνεις απο 2 ευρώ (πιο παλιες) εώς 5 (πρωτη προβολή) . Εχει αρκετες ταινίες και η ποιότητα ειναι καλυτερη απο τα κανάλια... Δεν ειναι σαν να βλέπεις dvd αλλα σαν να βλέπεις πχ Alter ...

Το μενου ειναι απλό και κατανοητό και η ταχυτητα κατεβάσματος ειναι πολυ καλή.

Εκανα το εξής τεστ: μιλαγα στο τηλεφωνο , κατεβαζα, και εβλεπα tv... το αποτέλεσμα στην tv αρχιζε να κάνει διακοπές...

Αυτά.

Καλημερα ευχαριστω ενημερωσε μου σε πια περιοχη κεντρο βιβοντι ενοω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...