dalton85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το καμουφλαζ το κανουν γιατι απλα ειναι ολες παρανομες εντος κατοικιμενης περιοχης δεν μπορουν να στησουν μια κεραια σε ενα οικοπεδο οπως προ ειπε και ο vagos. Πρεπει υπαρχει ενα κτιριο για καμουφλαζ. Αυτο τωρα τι νομος ειναι δεν ξερω( ακυρο εφοσον οι κεραιες δεν ειναι το προβλημα αλλα τα κινητα, αυτα μας γ^$%#). Αυτοι που ειναι διπλα απο κεραιες το προβλημα τους πιθανον να ειναι επειδη εχουν δικτυο διαφορετικο(παροχεα) τις κεραιας. Διοτι λογικα εφοσον ειναι τοσο κοντα σε πηγη σηματος τοτε μια αλλη πηγη μιας αλλης εταιριας που θα εχουν συμβαιλαιο με αυτην θα ειναι μακρυα. Αρα χαμυλη ισχυ περισσοτερος θορυβος αρα το κινητο αυξανει την ισχη του για να ειναι σε εποικινωνια.
nikos2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Το καμουφλαζ το κανουν γιατι απλα ειναι ολες παρανομες εντος κατοικιμενης περιοχης δεν μπορουν να στησουν μια κεραια σε ενα οικοπεδο οπως προ ειπε και ο vagos. Πρεπει υπαρχει ενα κτιριο για καμουφλαζ. Αυτο τωρα τι νομος ειναι δεν ξερω( ακυρο εφοσον οι κεραιες δεν ειναι το προβλημα αλλα τα κινητα, αυτα μας γ^$%#). Αυτοι που ειναι διπλα απο κεραιες το προβλημα τους πιθανον να ειναι επειδη εχουν δικτυο διαφορετικο(παροχεα) τις κεραιας. Διοτι λογικα εφοσον ειναι τοσο κοντα σε πηγη σηματος τοτε μια αλλη πηγη μιας αλλης εταιριας που θα εχουν συμβαιλαιο με αυτην θα ειναι μακρυα. Αρα χαμυλη ισχυ περισσοτερος θορυβος αρα το κινητο αυξανει την ισχη του για να ειναι σε εποικινωνια. Καλημέρα. Ας κάνουμε μία "υπόθεση εργασίας". Εάν μία κεραία έχει όλες τις απαραίτητες άδειες από όλες τις υπηρεσίες που προβλέπει ο νόμος και υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων που υποχρεώνουν την αρμόδια πολεοδομία να χορηγήσει την απαιτούμενη από το νόμο πολεοδομική άδεια και αν επίσης "υποθετικά" πούμε ότι η πολεοδομία αυτή αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους, ποιος είναι εν τέλει παράνομος σε αυτόν τον έρημο τόπο;
ATG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ε οχι και ολες παρανομες Παντως ισχυει αυτο που λεει ο nikos2007
nikos2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ε οχι και ολες παρανομες Παντως ισχυει αυτο που λεει ο nikos2007 Να διαγραφεί το παρόν παρακαλώ - λάθος δες επόμενο
nikos2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ε οχι και ολες παρανομες Παντως ισχυει αυτο που λεει ο nikos2007 Δηλαδή mod τι θα πρέπει να κάνω κατά τη γνώμη σου; Να πάρω μια γκαζοτανάλια και να γκρεμίσω την κεραία επειδή οι "ψηφιακές κατίνες" και τους λέω έτσι επειδή δεν μπορώ να πω κάποιον "ψηφιακό Μπαρμπά - Γιώργο" επειδή όλοι κρύφτηκαν κάτω από τη φούστα της "ανώνυμης πλην τίμιας" "συντονιστικής" το επιθυμούν;Ποιος ή ποια από αυτούς έχουν πετάξει τα κινητά τους, αφού με αυτό κερδίζουν χρόνο και χρήμα στη ζωή τους; Είπα από την αρχή οτι δεν είμαι φανατικά υπέρ ούτε κατά των κεραιών. Όμως από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι έχει ακολουθήσει η εταιρεία και έχει λάβει όλες τις σχετικές άδειες πλην της πολεοδομίας, η οποία αρνείται να συμμορφωθεί με αποφάσεις δικαστηρίων και καθυστερεί για λόγους πολιτικούς ή άλλους το θέμα με εφέσεις κλπ τι άλλο πρέπει να πω; Γιατί δεν περιμένουν όλοι να αποφανθεί η δικαιοσύνη; Μήπως αν τελικά αποδείξει η επιστήμη ότι δεω υφίστανται βλάβες από τις κεραίες, θα έρθει κανείς να ζητήσει συγνώμη για το διασυρμό μου;
nikos2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον απόλυτο οδηγό για να γίνεις κατίνα digital γραμμένο από ειδικούς του χώρου. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν είμαι υπέρ των κεραιών είμαι κατά της κατινιάς και της κακομοιριάς μας ως λαός. Απολαύστε το http://www.indy.gr/community/keraies/symboyles-bma-bma-ti-kanoyme-otan-anakalypsoyme-mia-keraia-konta-sto-spiti-mas-kai-theloyme-na-kinitopoiithoyme-gia-na-fygei
21century Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ειπαμε οτι ισχυει το παν μετρον αριστον, παντως τον οδηγο θα τον διαβασω και σε ευχαριστουμε πολυ..
bilaouras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 η κεραιες εκπεμουν σε γωνια 120 μοιρων οποτε απο κατω δεν υπαρχει απολυτως τιποτα και επισης το σημα μετα απο καποια αποσταση εινα παρα πολυ εξασθενημενο και ειναι ακινδυνο οποτε η επικινδυνη ακτινοβολια ερχεται απο τα κινητα που εχουμε ακριβως διπλα μας και εμεις γκρινιαζουμε για τις κεραιες. Βεβαια αν σταθεις διπλα σε μια θα σε ψησει κανονικα...lol Οι κυψέλες μπορεί να εκπέμπουν/ λαμβάνουν ετσι οπως λες.Οι συσκευές κινητης τηλεφωνίας όχι. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω και πολύ θέμα (μιας και ειναι στην φύση του Έλληνα να διαφωνεί με όλους τους άλλους ΑΛΛΑ αυτός να εχει παντα δικιο) εκνευρίζομαι οταν ακούω να μιλάνε για ακτινοβολία. Τι ειναι ουράνιο ? ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ειναι. Δεν θα κατσω να σκάσω ουτε μπορώ να εξηγήσω μεσα σε λίγες γραμμές το πώς δουλεύει αλλα ΕΛΕΟΣ πια ρε παιδιά ζουμε στο 2007 ανοιξτε και κανα βιβλίο να μάθετε πραγματα που σας ενδιαφέρουν μην περιμένετε να τα μάθετε απο τον Ευαγγελάτο η απο κάθε ηλίθια εκπομπή η συζήτηση που ο κάθε άσχετος λέει το κοντό του και το μακρύ του. Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά για το ύφος μου αλλα πρέπει επιτέλους να πάρουμε τα ηνία αυτού του τ'οπου στα χέρια μας. Έιμαστε ο ποιο ηλίθιος λαος (μετα τους Αμερικάνους) του 20ου αιώνα. Καθόμαστε και ζαβλακονώμαστε σαν τα χαϊβάνια στην τηλε'οραση που κάθε άλλο παρα ενημερωτική ειναι. Το μόνο που κανει σωστα ειναι η προπαγάνδα η παραποίηση των γεγονότων και τιποτα άλλο.(έστι για πλάκα καντε ενα τεστακι που εκανα τις προάλες. Βάλτε να δειτε κρατική τηλεόραση η κανα ξένο καναλι στις ειδησεις και επειτα βαλτε πχ MEGA. Θα πεθάνετε απο τα γέλια απο την μια και απο την αλλη θα καταλάβεται τις παρακάτω γραμμές που δυστηχώς ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρεπει να τα πω καλύτερα. Δεν εχει σημασια το τι πολιτικές πεποιθήσεις εχει ο καθένας, εξάλλου δεν αρμόζει σε αυτό το φόρουμ, αλλα αν ανοίξουμε τα μάτια μας θα δούμε την αλήθεια. Πρέπει να πάψουμε επιτέλους να πιστεύουμε οτι μας σερβίρουν ζεστο ζεστό. Πρεπει να σταματήσει η μιζέρια, να πάψουμε να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα κλπ κλπ . Δεν συνεχίζω αφενός γιατι θα ξεφύγω περισσότερο, αφετέρου γιατί το 99% απο εσάς που φτάσατε μέχρις αυτό το σημείο κουνάτε το κεφάλι και παραμιλάτε οτι αυτος εχει ξεφυγει κλπ κλπ. Αυτο ακριβώς ειναι το προβλημα μας και αυτο λέω. Πιστεύουμε πιο ευκολα τις απλές λέξεις που μας ευνοούν (π.χ ακριβεια , σκανδαλα, ) παρα ουσιαστικες προτάσεις. Επειδή παλι φαινομαι παλαβος σκεφτείται το εξής: αν θα μπορουσατε να κατανοήσετε: περι αιτιατά και ευσταθές φίλτρα FIR για την αποκριση συχνοτητας ή οτι το κινητο σου ρε που σου πουλανε σε παρακολουθεί κλπ. σσ. Το παραδειγμα ειναι τυχαίο και ασχετα μεταξύ τους
titikos46 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Βγαινω λιγο απο το θεμα,εαν ξερει κανεις σας εδω μεσα να μας πει,εαν καταργηθουν οι κεραιες και παρουμε απο δορυφορο το σημα ειναι καλλιτερα η χειροτερα για την υγεια μας.
nikos2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Βγαινω λιγο απο το θεμα,εαν ξερει κανεις σας εδω μεσα να μας πει,εαν καταργηθουν οι κεραιες και παρουμε απο δορυφορο το σημα ειναι καλλιτερα η χειροτερα για την υγεια μας. Καλησπέρα, από όσα γνωρίζω δεν είναι εφικτό λόγο τεχνολογίας μετάδοσης των Η/Μ κυμάτων από δορυφόρο να γίνει αυτό. Οποιοδήποτε εμπόδιο (σκεπή, γέφυρα, ταράτσα, κλπ) εμποδίζει τη μετάδοση μέσω δορυφόρου, η οποία απαιτεί οπτική επαφή. Επίσης είναι ανέφικτο και εξαιτίας της καθυστέρησης που εισάγει στο σήμα η απόσταση πομπού - δέκτη. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.Α! Τα τελευταία νέα είναι ότι οι κατίνες συνεχίζουν το έργο τους παρόλο που εξήγησα ότι δεν μπορώ να κατεβάσω την κ...κεραία. Έπονται τα δικαστήρια κλπ τεινά που επιβάλλει ο Ελληνικός πολιτισμός - κατινιά - υποκρισία κάποιων. Όλοι θα βγούμε χαμένοι στο τέλος
Doctor GR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν καταργηθούν οι κεραίες δεν θα έχουμε σήμα μάγκες..κ επίσης παρατηρηρώ εδώ στο σπίτι μου στο βύρωνα όπου χάνεται το σήμα συνεχώς
nikos2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν καταργηθούν οι κεραίες δεν θα έχουμε σήμα μάγκες..κ επίσης παρατηρηρώ εδώ στο σπίτι μου στο βύρωνα όπου χάνεται το σήμα συνεχώς Όχι, να καταργηθούν και να μην έχετε σήμα, ούτε εσείς, ούτε εμείς, ούτε οι κατίνες. Το προτιμώ αυτό από το να έχω μία κεραία που λειτουργεί νόμιμα (έστω με μία πολεοδομική παράβαση - η οποία δεν είναι της απόλυτης ευθύνης μου) και από την άλλη οι "φιλήσυχοι και ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ γείτονες" φορώντας τα ωραία κράνη τους, να μου καταστρέφουν την περιουσία πετώντας (οικολογικές?) λαδομπογιές μετά τα μεσάνυχτα καταστρέφοντας την οικία και τα αυτοκίνητά μου. Το προτιμώ από την αδιαφορία του κράτους να αποφασίσει τι είναι νόμιμο και τι όχι. Το προτιμώ από την υποκρισία που μας διακρίνει ως λαό, την αγραμματοσύνη και την βάνδαλη συμπεριφορά και βλακεία - κόμπλεξ του καθενός. Η επιστήμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της, αν όχι για τις κεραίες, σίγουρα όμως για το γεγονός ότι θα παραμείνουμε ψωροκώσταινα εις το διηνεκές
kokotas kokos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 .... και από τη μία και από την άλλη πλευρά.... Το ΚΡΑΤΟΣ βέβαια σφυρίζει αδιάφορα http://anticallcenter.wordpress.com/%CE%95%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82/ .... οι "φιλήσυχοι και ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ γείτονες" φορώντας τα ωραία κράνη τους, να μου καταστρέφουν την περιουσία πετώντας (οικολογικές?) λαδομπογιές μετά τα μεσάνυχτα καταστρέφοντας την οικία και τα αυτοκίνητά μου. Το προτιμώ από την αδιαφορία του κράτους να αποφασίσει τι είναι νόμιμο και τι όχι. Το προτιμώ από την υποκρισία που μας διακρίνει ως λαό, την αγραμματοσύνη και την βάνδαλη συμπεριφορά και βλακεία - κόμπλεξ του καθενός. Η επιστήμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της, αν όχι για τις κεραίες, σίγουρα όμως για το γεγονός ότι θα παραμείνουμε ψωροκώσταινα εις το διηνεκές
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!!!Μην τους πιστεύεις, μην τους στηρίζεις.NTOY ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Dr.Strangelove Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι γελοίο να υπάρχουν 15 εκ. κινητά στην Ελλάδα των 11 εκ. και να μη θέλουμε κεραίες; Εκτός αν θέλουμε απλά να τις στείλουμε στην άλλη γειτονιά (για να έχουμε και καλύτερο σήμα, γιατί ως γνωστό αν η κεραία είναι πάνω από το κεφάλι μας δεν πιάνει καλά το κινητό) και να ψηνόμαστε από την πολλαπλάσια ακτινοβολία που θα εκπέμπει το κινητό μας για να βρει σήμα. Τι προάλλες έβλεπα ένα ρεπορτάζ για την "κεραία του θανάτου" που είναι τοποθετημένη στο κτήριο απέναντι από ένα σχολείο του Πειραιά (νομίζω την Ιωνίδιο). Το πρόβλημα για κάποιους είναι η κεραία που βρίσκεται στα 50 μέτρα και σίγουρα δεν εκπέμπει καμία ακτινοβολία από κάτω της και όχι ότι όλοι οι μαθητές έχουν τουλάχιστον από ένα κινητό και το χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.