Προς το περιεχόμενο

Λειτουργίες "ύπνου" στα winXP. Την συμβουλή σας.

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φορουμ.

Ξεκινησαν και για φετος οι πρωτες ζεστες. Ξυπναω κι εγω το πρωι και παρατηρω εναν μινι καυσωνα να βγαινει κατω απο το γραφειο μου.

Επειδη το PC μενει 24/7 ανοιχτο δουλευοντας κυριως utorrent και σπανιοτερα καποιο utility διαχειρισης ftp, εγω το μονο που κανω ειναι να κλεινω το monitor και αφηνω το tower και τα windows στις πληρεις λειτουργιες τους.

Ουσιαστικα ρωταω οταν αφηνετε το pc ανοιχτο για downloading και μονο, πλην του κλεισιματος του μονιτορ κανετε κατι παραπανω στα windows ουτως ωστε να "χαλαρωνει" γενικα ολο το PC για να αποφευγετε τις υψηλες θερμοκρασιες;

Εχω ακουστα λειτουργιες οπως ... stand by; hibernate; sleep mode; Δεν ειμαι σιγουρος οτι τα λεω σωστα καθως δεν ειμαι εξοικιωμενος με αυτες τις λειτουργιες ....

Η συμβουλη σας ειναι πολυτιμη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όχι. Το pc μου "ψήνεται" από τη ζέστη (ζεστό δωμάτιο, ειδικά τη νύχτα, και idle θερμοκρασία επεξεργαστή γύρω στους 50°) αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιο πολύ μάλλον θα έπρεπε να σε απασχολεί η κατανάλωση ενέργειας (εκεί στοχεύουν οι λειτουργίες που αναφέρεις) παρά η θερμοκρασία, εφόσον βέβαια έχεις επαρκή ψύξη.

Δημοσ.
Καλημερα φορουμ.

Ξεκινησαν και για φετος οι πρωτες ζεστες. Ξυπναω κι εγω το πρωι και παρατηρω εναν μινι καυσωνα να βγαινει κατω απο το γραφειο μου.

Επειδη το PC μενει 24/7 ανοιχτο δουλευοντας κυριως utorrent και σπανιοτερα καποιο utility διαχειρισης ftp, εγω το μονο που κανω ειναι να κλεινω το monitor και αφηνω το tower και τα windows στις πληρεις λειτουργιες τους.[\quote]

τι πεταχτηκες ρε? ποιος σε ρωτησε? :-P

Δημοσ.

Εάν το βάλεις σε τέτοια κατάσταση δεν ξέρω ποιες λειτουργίες θα συνεχίσουν γενικά σε συμφέρει από πλευρας υπολογιστή να βάλεις καλήτερη ψύξη παρά να τον θέσεις σε sllep mode (αναμονή).

Δημοσ.

Απο θεμα ψυξης ειμαι καλυμενος νομιζω. Τo core-Temp που εμφανιζει 46-47 βαθμους κελσιου ανα πυρηνα και ουτε καν σε idle.

Απλα ακομα και αυτο το ποσο δεν ειναι ευκαταφρονητο οταν το tower ειναι διπλα στο κρεβατι μου.

Σε διαδικασιες με υδροψυξη και ψυγεια δεν μπαινω. Ουτε το μερακι εχω αλλα ουτε και την διαθεση να εμπρουτισω τον θορυβο του πισιου. (αρκετο κανει ηδη το fortron τροφοδοτικο απο μονο του)

drill το λινκ που εδωσες το ξεφυλλισα μα δεν ειχε τιποτα να με βοηθησει. :/

Κανενας τελικα που να εχει παιξει ή χρησιμοποιει τα stand by -hibernate;

Δημοσ.

To Hibernate klinei to pc sou wste otan to ksana-anikseis na se ferei ekei pou isoun opote den kanei,

to stand-by an 8ymamai kala, to exei anoixto alla exei kati apenergopihseis diskwn pou ekei me berdevei k nomizw oti pali den 8a kaneis douleia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...