Προς το περιεχόμενο

Καινούριος Υπολογιστής. Ερωτήσεις.

panos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μεγαλε γιατι νομιζεις οτι ολοι εχουν κατι μαζι σου?δεν νομιζεις οτι η αγορα ενος υπολογιστη 6500 ευρω απο ενα παιδι της ηλικιας ακουγεται τουλαχιστον γελοιο?

Φιλικα....

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και την ειπα και γω παραπανω την κακια μου ας σταματησουμε τις ειρωνειες. Δεν χανουμε τιποτα να τον βοηθησουμε σε οτι ρωτησει και να περιμενουμε να δουμε τις φωτογραφιες

Δημοσ.
Τον αγόρασα σήμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Θα μου έρθει μέχρι τις 27 Ιουνίου. Την επόμενη αμέσως ημερα της παραλαβης, θα εχετε τις φωτογραφιες

Ενοεις τον παραγγειλες... Γιατι σημερα ειναι Κυριακη

Δημοσ.

το παιδάκι τι φταίει?Κάποιοι του τα δίνουν τα λεφτά και αυτοί δεν είναι 12 χρονών...Ή περιμένετε από ενα 12χρονο να πει όχι σε τέτοια προσφορά γιατί εκτιμά το γεγονός οτι ίσως κάποιοι να έχουν κοπιάσει να κερδίσουν τα λεφτά αυτά? ούτε εμένα μου αρέσει αυτού του είδους η σπατάλη-πρόκληση αλλά αλλού είναι το φταίξιμο. Και φίλε πάνος να είσαι σίγουρος οτι σε 5 χρόνια με το 1/4 των χρημάτων που δίνεις σήμερα θα έχω καλύτερο υπολογιστή από σενα και καινούριο μάλιστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

kai ta 5 xronia pou les polla einai...

egw pantws den perimenw na dw photos...

auto to 8a mou er8ei mexri tis 27 iouniou den psilokatalava...

Δημοσ.

καλα ρε σειs πιστευετε τον πιτσιρικα;

και μονο οτι λεει οτι θα παρει τετοιο μηχανημα για να παιζει ενα παιχνιδι φθανει.

θελει να κανει την πλακα του και σειs τσιμπατε;

εγω ειμαι πατεραs και εχω κορη 26 χρονων.

σαs πληροφορω οτι οσα λεφτα και να ειχα δωρο σε παιδι 12 χρονων αξιαs 6500 ευρω δεν εκανα που ναμουνα ο πιο λεφταs.

δημοκρατια εχουμε οτι θελει ο καθεναs λεει.

οσο για τιs φωτογραφιεs,ενταξει τι πιο ευκολο να βρειs φωτο .

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά μην το τρώτε άλλο το παιδί :D.

Όταν θα ποστάρει τις φότο θα κρίνουμε άμα είναι αληθινές :lol:

Και όσον αναφορά για την παραγγελεία που θα αργήσει να τα παραλάβει μπορεί να μην είναι σε διαθεσιμότητα στο Πλαίσιο ;).

Πάντος όμως panos95 λίγο περίεργα τα είπες εκεί με το ρεύμα και γενικά τώρα ο father σου και να έχει λεφτά στη θέση του εγώ δεν θα το έπερνα.

Αυτά,

φιλικά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...