mimis19 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ρε μεγαλε γιατι νομιζεις οτι ολοι εχουν κατι μαζι σου?δεν νομιζεις οτι η αγορα ενος υπολογιστη 6500 ευρω απο ενα παιδι της ηλικιας ακουγεται τουλαχιστον γελοιο? Φιλικα....
equi1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Αν και την ειπα και γω παραπανω την κακια μου ας σταματησουμε τις ειρωνειες. Δεν χανουμε τιποτα να τον βοηθησουμε σε οτι ρωτησει και να περιμενουμε να δουμε τις φωτογραφιες
george_o/c Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου, panos95 σε βοήθησα... Από εκεί και πέρα, να ξέρεις περιμένω photos
nikpar2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Apo poy tha to paris simera? etsi lees stin arxi ton minimaton soy
equi1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Τον αγόρασα σήμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Θα μου έρθει μέχρι τις 27 Ιουνίου. Την επόμενη αμέσως ημερα της παραλαβης, θα εχετε τις φωτογραφιες Ενοεις τον παραγγειλες... Γιατι σημερα ειναι Κυριακη
mihalakis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 το παιδάκι τι φταίει?Κάποιοι του τα δίνουν τα λεφτά και αυτοί δεν είναι 12 χρονών...Ή περιμένετε από ενα 12χρονο να πει όχι σε τέτοια προσφορά γιατί εκτιμά το γεγονός οτι ίσως κάποιοι να έχουν κοπιάσει να κερδίσουν τα λεφτά αυτά? ούτε εμένα μου αρέσει αυτού του είδους η σπατάλη-πρόκληση αλλά αλλού είναι το φταίξιμο. Και φίλε πάνος να είσαι σίγουρος οτι σε 5 χρόνια με το 1/4 των χρημάτων που δίνεις σήμερα θα έχω καλύτερο υπολογιστή από σενα και καινούριο μάλιστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 kai ta 5 xronia pou les polla einai... egw pantws den perimenw na dw photos... auto to 8a mou er8ei mexri tis 27 iouniou den psilokatalava...
cordobros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 καλα ρε σειs πιστευετε τον πιτσιρικα; και μονο οτι λεει οτι θα παρει τετοιο μηχανημα για να παιζει ενα παιχνιδι φθανει. θελει να κανει την πλακα του και σειs τσιμπατε; εγω ειμαι πατεραs και εχω κορη 26 χρονων. σαs πληροφορω οτι οσα λεφτα και να ειχα δωρο σε παιδι 12 χρονων αξιαs 6500 ευρω δεν εκανα που ναμουνα ο πιο λεφταs. δημοκρατια εχουμε οτι θελει ο καθεναs λεει. οσο για τιs φωτογραφιεs,ενταξει τι πιο ευκολο να βρειs φωτο .
kag3to Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εντάξει ρε παιδιά μην το τρώτε άλλο το παιδί . Όταν θα ποστάρει τις φότο θα κρίνουμε άμα είναι αληθινές Και όσον αναφορά για την παραγγελεία που θα αργήσει να τα παραλάβει μπορεί να μην είναι σε διαθεσιμότητα στο Πλαίσιο . Πάντος όμως panos95 λίγο περίεργα τα είπες εκεί με το ρεύμα και γενικά τώρα ο father σου και να έχει λεφτά στη θέση του εγώ δεν θα το έπερνα. Αυτά, φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.