Προς το περιεχόμενο

Καινούριος Υπολογιστής. Ερωτήσεις.

panos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παληκαρι μου, εισαι 12, θα δωσεις 6500 euro για pc και προβληματιζεσαι για το ρευμα? Ειμαστε σοβαροι? Και γω ειμαι 10, θα παρω μια Ferrari αλλα μετα ποιος θα μου βαζει βενζινη?

Δημοσ.

an se problimatizi i katanalosi pare k 1 laptop to opio katanaloni mono 70watt(full load) diladi oso mia lampa.:D kani gia internet, office programs, oxi gia games.

to kalo kratato mono gia gaming.

Δημοσ.

Το pc δεν καει μονιμα οσα watt ειναι το τροφοδοτικο του. Καει οσα χρησιμοποιει (στην συγκεκριμενη περιπτωση καμια 500αρα max, οχι παντα, μονο σε full load).

Αυτο με τις γκομενες και τις παραλιες, οχι οτι εχετε αδικο, αλλα οταν καποιος ρωταει συμβουλες για hardware περιμενει απαντηση για αυτο. Δεν χρειαζεται επενδυτικο συμβουλο. Ειναι σα να ρωταει κανεις τι να παρει Golf ή Corrolla και να του λες "Δεν γμνται και τα 2? Φατα στα μπουζουκια τα λεφτα σου. Μια ζωη την εχουμε..."

Δημοσ.

Eλατε τωρα που δεν καταλαβατε οτι το παιδι σας δουλευει...Μου αρεσει που καθεστε και του απαντατε...Φιλε panos95 παρε τα κουβαδακια σου και τραβα σε αλλη παραλια...

Δημοσ.
και οι λόγοι που αγοράζω αυτό το μηχάνημα είναι αρκετά σοβαροί. Εάν σας στους πω, θα με πείτε ψωνάρα

Σκοπεύω να αγοράσω τον παρακάτω υπολογιστή για ένα και μοναδικό λόγο: για να παίζω Flight Simulator X με τα πάντα στο full.

Ε, δεν ειναι και τοσο σοβαροι.

Αποψη μου ειναι οτι δεν θα σου χρειαστει τετοιο μηχανημα. Δεν μπορεις 12 χρονων παιδι να το αξιοποιησεις.

Δημοσ.
και οι λόγοι που αγοράζω αυτό το μηχάνημα είναι αρκετά σοβαροί. Εάν σας στους πω, θα με πείτε ψωνάρα

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kane oti 8es ekmetalefsou tis eleu8eria sou.

• Super Moderators
Δημοσ.

ohhh allo ena topic to be locked...ara spam topic?

pantws xairomai pou ka8este kai asxoleiste (nai ok kai egw 3odepsa merika secs ntroph mou :P ) to oti leei oti einai 12 den paei na pei oti leei thn alh8eia kiolas...ase pou eftia3e to account xalara mono kai mono gia na kanei auto to topic...ZZZzzZZ

Δημοσ.

Ε εντάξει Thresh, εγώ απάντησα, επειδή φάνηκε πεπεισμένος ότι θα το πάρει, και μάλιστα θα ποστάρει και photos... :razz: Α άσε που έσκασα στα γέλια όταν είπε ότι θα δώσει 6500ε αλλά ανησυχεί για το ρεύμα....

Απορώ πόσα άτομα υπάρχουν πλέον, που έχουν σαν hobby το να φτιάχνουν pc, και να ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ότι τα έχουν κιόλλας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...