Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 παιδιά παρατήρησα ότι το speed fan διαβάζει και αυτό θερμοκρασία και από τους 2 πυρήνες και επειδή το χώρε temp μετά από λίγο μου κρασάρει ενώ το μηχάνημα βγάζει ορθός για 1 βραδυ ολόκληρο και συνεχίζει να εμπιστεύομαι το speedfan ? βεβαια δεν έχω τρελό πρόβλημα ιμια στους 28 idle και στους 55 σε load μετά από ώρα αλλα να ξέρω πάνω κάτω τι μου γίνετε οι θερμοκρασίες αυτές είναι καλές για cpu κάτω από νερό >? με τρελή ζεστη στο δωμάτιο πάνω no AC δεν έχει έρθει ακόμα ο τύπος να γυρίσει το ζεστό σε κρύο γάμο το φυσικό αέριο μου μέσα α και από τρίτη περιμένω και το block για το chipset ποσο να περιμένω να ανεβεί η θερμοκρασία του επεξεργαστή περίπου ? sorry αν είναι άκυρο στο extreme αλλα δεν ήξερα που αλλου να το βάλω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 kai mena mou crashare to Core Temp 0.94 otan etrexa Orthos...to provlhma ly8hke katevazontas to Core Temp 0.95 pantws kai to Everest deixnei 8ermokrasies kai gia CPU kai gia 2 Cores (h perissotera) 3exwrista
sotos65 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το core temp 0.95 δείχνει 15° παραπάνω στους E4300 (γενικά μάλλον στους allendale), κι αυτό γιατί αυθαίρετα ο προγραμματιστής του έβαλε το Tjunction στους 100° αντί στους 85° που ήταν πρώτα (όπως και οι υπόλοιποι core 2 duo). Από τότε που βγήκε το συγκεκριμένο, έπαψα να έχω εμπιστοσύνη στο core temp (αλλά γενικότερα σε όλα τα προγράμματα του είδους) αφού είναι φανερό (και από όσα διάβασα στο φόρουμ του) ότι δεν ξέρουν τις αναγκαίες λεπτομέρειες ώστε να διαβάσουν σωστά τις θερμοκρασίες σ' αυτούς τους επεξεργαστές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 hm sorry den exw E4xxx C2D me E6600 eimai
sotos65 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Περισσότερο το ανέφερα να το έχει υπόψη ο vatos_locos που έχει Ε4300 (όπως κι εγώ) σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει το 0.95.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ναι το έχω παρατηρήσει ότι διαβάζει τα κερατα του παραπάνω και είχε χεστεί κιόλας γιατί λέω κάτω από νερό και τέτοια θερμοκρασία = σκατά απλά επειδή το 0.94 "κρασαρει" και είδα ότι το speedfan διαβάζει τα ίδια με το 94 αν είναι τόσο αξιόπιστο και αυτό τώρα ένα άλλο θερμόμετρο που έχω δεν μπορώ να προσαρμόσω το prob του κάπου σωστά λόγο του klip που έχει το socket
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ναι οι θερμοκρασίες του core temp ειναι εντελώς αναξιόπιστες στον 6400 μου.. Απορώ πως μερικοί ανθρωποι το προτείνουν ως αξιόπιστο και απόλυτο πρόγραμμα σε μέτρηση θερμοκρασίας..
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 δεν ξέρω το γιατί τοθέμα είναι να βρούμε ένα software για την δουλειά μας να τρέχει στο tray και να μας λέει θερμοκρασία από κάθε πυρήνα ξεχωριστά και σωστά πολλά ζητάω ?
Sadman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 στο ΒΙΟS δν σου λεει θερμοκρασιες? OMG τι ειπα παλι????(εσυ θες να βλεπεις εν ωρα <<εργασιας>>)
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Στο Βίος και που λέει λέει μια γενική από της μητρικής τον σενσορα εγώ θέλω από τους πυρήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.