Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το προβλημα:Δυο pc με xp sp2 και το manager 2006 patch 6.02. Το παιχνιδι τρεχει κανονικα και στους 2 υπολογιστες.Οταν παμε να παιξουμε μεσω lan κολλαει μολις ο ενας απο τους δυο παει να μπει στον server.Πιο αναλυτικα,αυτος που παει να κανει join,με το που παταει new user κολλαει τελειως το παιχνιδι.Το ιδιο συμβαινει και στο manager 2007(χωρις patch) Το δικτυο λειτουργει κανονικα,οι υπολογιστες βλεπουν ο ενας τον αλλο,file sharing κλπ,με windows firewall απενεργοποιημενο.Καμια ιδεα?:???:
zoocra77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Τι εννοείς κολλάει?Εγώ πάντως μέσω ιντερνετ παίθζω κανονικά με τα φιλαράκια μου!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εννοω πως μενει σε ενα μονιμο loading(η μπαλιτσα που γυριζει). Μωρε και γω στο δικτυο που εχω στο σπιτι,μια χαρα παιζουν και το 2006 και το 2007.Στο δικτυο που εχει ενας φιλος μου στο σπιτι του,αντιμετωπιζω το παραπανω προβλημα και μου δεν εχω την παραμικρη ιδεα του τι μπορει να φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.