AzmoDeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Xairetai paides,<BR>irthe i ora na zhthso ta fota sas.Proeidopoihsh!!!: megalo alla sovaro post!<BR>exo provlhma me to cd-rom kai to cd-r mou.<BR>to cd-rom xthes arniotane na diavasei opoiodhpote cd asxetos an ta windows kai to bios to evlepe kanonika.<BR>to cdr douleve kanonika,grafo ena cd kai meta arniotan na kanei copy ena cd sto skliro!<BR>prin me rothsete ti pc exo, ti exo ktl ktl tha sas po pos exoun ta pragmata.<BR>thn kyriakh metefera to tower mou se ena filo gia ena mini-lan.ekei mou ekane kati noumera(etrexa to diablo alla ayto den fainotan sthn othonh enw me task manager fainotan oti etrexe) alla den edosa shmasia.<BR>gyrizo spiti to syndeo ola kanonika.gia thn metafora tou tower xrisimopoihsa mhxanaki kai to eixa mesa se mia valitsa.<BR>DEftera,Trith leitourgousan ola apsoga(i toulaxiston den parathrhsa ego kati).<BR>xthes pao na paikso ena game kai den diavaze to cdrom.epeita apo restart,kleisimo kai anoigma den katafera tpt.<BR>Grafo ena cd me to cdr kai meta thelisa na metafero ena .avi sto skliro kai na to grapso se cd mias kai den douleve to cd-rom.<BR>ekei pou emenan 15 sec mexri na teltiosei pou petane ta windows oti den mporoun na diavasoun apo to cd!!! (ola ta cd pou dokimasa leitourgoun 100%)<BR>mipos xreiazetai enas eksorkismos na strosei?<BR>mipos me to kounhma pano sto mhxanaki kounithikan ta lazer kai thn ekatsa thn varka?<BR>plz help epigontos!!!!!!!<P>to systima mou einai:<BR>p3 500<BR>Azza Mobo(ponemenh istoria)<BR>256 RAm<BR>Tnt2 M64 32 Ram<BR>sound blaster live
AMDAKIAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Den nomizw na einai logo kounhmatos giati otan to ebales mprosta meta thn metafora den 8a leitourgousan.Egw 8a sou proteinw na anoikseis ton ypologisth sou,na elenkseis an ola einai kala me ta kalwdia twn eide ka8ws kai an exei fygei apo thn 8esh ths h mainboard klp.Epishs 8a sou proteina na kaneis ena reset to Bios gia pan endexomeno.O 8eos mazi sou!!!!Oso gia ta lazer den nomizw giati den 8a leitourgouse tipota...
AzmoDeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Tha dokimaso na kathariso to cdrom kai tha elegso ta kalodia.Reset bios tha einai teleftaia lysh.<BR>Mporei apla na paredose pneyma mias kai einai noname. Ti na po.<BR>to cdr einai SOny
AzmoDeus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Filtate AMDakia, dokimasa me ta EIDE kalodia mpas kai exoun vgei.Allaksa kalodia mipos xalase.allaksa cd-rom alla........... tpt. Telika to provlhma exei os eksis. Oti syndeo sthn akrh tou EIDe fainetai sto bios,fainetai sta win alla den diavzei kanena cd. Oti syndeso sthn mesh fainetai apo ola mia xara kai diavazei mia xara. Otan syndeso 2 cdrom,cdr ayto pou einai sthn mesh den fainetai apo bios/win, ayto pou einai sthn akrh fainetai mono apo bios kai oxi apo win. Se ayth thn periptosh ta win mou vgazoun sto System oti exo provlhma ston EIDE COntroler me to DUAL FIFO. :-x WTF?!?!?!?! :-? mipos to pc mou einai possesed apo kanena demon tou outer space? na fonakso kana eksorkisth mpas kai do asprh mera? Paides help, fellow quaker in a desperate situation!
AMDAKIAS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 exeis kanei anaba8mish stous drivers gia to mainboard pou exeis an den exeis kanei kane alloiws se blepw na ksanakneis egktatastash.Mallon den eixe dei swsta tous drivers gia tous controllers tou mainbaord
HdkiLLeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 File AzmoDeus mipos den exeis orisei swsta tis siskeues sou(master-slave)?Tchekare mipos den exoun dilwthei swsta.Se kathe IDE kanali prepei na iparxei mia siskeui ws master i slave kai oxi kai oi dio master i slave adistoixa.Koita mipos kanena jumperaki den kanei kali epafi kai kane swsta tis sindeseis tis kalwdiotenias me tis siskeues (cd-cdr) kai mobo.---
marios1957 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by AMDAKIAS: <strong>exeis kanei anaba8mish stous drivers gia to mainboard pou exeis an den exeis kanei kane alloiws se blepw na ksanakneis egktatastash.Mallon den eixe dei swsta tous drivers gia tous controllers tou mainbaord</strong><hr></blockquote><p>Καπου εκει βρισκεσαι...Κατι με το dma των συσκευων σου,ισως οταν το παλεψες για δικτυωση...<p>
jIimmis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 dokimase an douleyoun se dos mode an douleyoun dokimase reinstall sta win
AzmoDeus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Oi 2 aytes syskeyes doulevan mia xara mazi.den dokimasa na tis egatastiso meta to LAN! opote gia poio logo tora na mhn eide kanonika ton controller? HdKiller ta exo ellegsei ayta(master slave), i kalodiotainia einai sosta topothethmenh kai den einai xalasmeni. Marios1957 i karta diktyou proyphrxe kai mesa apo Bios den allaksa tpt oste na peiraxtoun ta DMA. to mono pou eixa allaksei einai oi rythmiseis gia ip ktl ktl. Jimmis an doulevan se dos mode i estw ta evlepe to Bios to format tha eixe fygei xoris defteri skepsi. Mipos irthe i ora tou? Mipos apla pethane ekeinos o controller? tha dokimaso na valo ston controller twn 2 sklirwn ta cdrom na do an toulaxiston ta vlepei to bios ( 2 cd rom mazi, 2 skliroi mazi kai epaizan mia xara prin!)<p> Latreyo ta pc.....Pote den ksereis ti tha sou tyxei thn epomenh fora pou tha to anoikseis!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.