petsisx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 εχει δοκιμασει να εχει ταυτοχρονα τα δυο αυτα?σε διαφορετικα παρτισιονς?
Nomedor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εγώ για να μην έχω κανένα πρόβλημα τα έβαλα σε διαφορετικούς δίσκους έτσι επιλέγω απο το bios από ποιον δίσκο θα bootαρο με τα ανάλογο λειτουργικό χωρίς να ζαλίζω το κεφάλι μου για το πως θα συνυπάρχει το ένα με το άλλο ή με Boot managers κτλ
takos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 k egw dokimastika dokimastika evala ta σVISTA 32bit mazi me ta XP-Sp2. xoris problima se diaforetiko partition(c:XP,d:vista) 8eli ligo prosoxi an to metanioseis prepi na kaneis edit sto boot.ini klp.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Τα εχω σε τρια pc.Στο ενα σε αλλο δισκο και στα αλλα σε αλλο partition.Κανενα προβλημα.
petsisx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 γιατι καπου διαβασα οτι υπαρχει προβλημα αν εχεις στον ιδιο δισκο σε διαφορετικα παρτισιονς βιστα και χρ μαζι...
pankou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ εγκατέστησα τα Vista και επειδή είχα κάποια προβλήματα με μερικές εφαρμογές, σε δεύτερο partition του ίδιου δίσκου έγκατέστησα τα XP. Το πρόβλημά μου έιναι ότι τώρα το σύστημα εκκινεί μόνο με XP. Με ποιό τρόπο μπορώ να επιλέγω ένα από τα δύο λειτουργικά;
Wise_One Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ εγκατέστησα τα Vista και επειδή είχα κάποια προβλήματα με μερικές εφαρμογές, σε δεύτερο partition του ίδιου δίσκου έγκατέστησα τα XP. Το πρόβλημά μου έιναι ότι τώρα το σύστημα εκκινεί μόνο με XP. Με ποιό τρόπο μπορώ να επιλέγω ένα από τα δύο λειτουργικά; Εχω ακούσει για το VistaBoot Pro που σ' αφήνει να ελέγξεις το bootάρισμα των λειτουργικών σου.
21century Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Τα Βιστα διαθετουν δικο τους boot loader και καλο ειναι να εγκαταστησεις στον ιδιο δισκο το παλιοτερο λειτουργικο και μετα το νεωτερο...αυτη ειναι η συνηθης διαδικασια...
petsisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 εχω ηδη τα χρ και θελω να βαλω και τα βιστα.Φτιαχνω ενα αλλο παρτισιον σε τι περιπου μεγεθος?160 ειναι ο σκληρος μου.Μετα εγκαθιστω τα βιστα και πως διαλεγω με ποιο λειτουργικο να ξεκινησει?Θα επιβαρυνθει το συστημα αν βαλω και τα βιστα?ραμ εχω 1 γκιγκα.Αν καποιος μπορει να μου λυσει αυτες τις αποριες...Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.