alteration2000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα, Χαριζω ενα γατακι θυληκο, εμβολιασμενο, ασπρο-γκρι, ζωηρο, όμορφο (ζαντες αλουμινιου, 2πλη εξατμιση, 16βαλβιδο κτλ.) Μαζι με καλαθακι, κουτι με αμμο, πιατο για φαι και νερο, παιχνιδακια κτλ Ονομα Σαμπρινα αλλα και Στράτο να τη φωναζετε δε νομιζω να εχει προβλημα.. Οποιος/α ενδιαφερεται ας μου απαντησει εδω ή ας μου στειλει mail. Ciao
red7genius Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 να ρωτησω κατι, τις παντοφλες και την εφημεριδα τις φερνει? (συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω....)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 να ρωτησω κατι, τις παντοφλες και την εφημεριδα τις φερνει?(συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω....) Oι δούλοι φέρνουν τις παντόφλες και τις εφημερίδες. Άμα φάνε και φάπα, τις φέρνουν γρηγορότερα. Έχω προσωπικά έχω 2 Ροτβάιλερ. Οπωσδήποτε αναλόγως το ζώο έχω άλλες απαιτήσεις. Αλλά πιθανολογώ πως τελικά μάλλον από το ίδιο το ζώο εξαρτάται. Αν δεν έχει αυτοεκτίμηση το ίδιο, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα. Απλώς το εκμεταλλεύομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.