Προς το περιεχόμενο

Παράξενες RAM 184pin

Remali-R-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Έχω δύο DIMMakia όπως τα πιο κάτω

http://www.allenscomputers.net/ads_technology__sapc2700128oem.htm

Το αυτοκόλλητο πάνω γράφει ακριβός το code τους που είναι SAPC2700128OEM

Υποτίθεται ότι είναι μνήμη 184Pin με PC 2700.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη πληροφορία στο ιντερνετ για τις πιο πάνω μνήμες.

Δε βρήκα πουθενά στις αναζητήσεις μου το code των memory chips αλλά προέρχονται από JAPAN.

Καλά ως εδώ.

Και αρχίζουμε…. H μνήμη όμως είναι 168pin και έχει τις εγκοπές των SDRAM.

Το παράξενο είναι ότι η μοναδική mobo που έχω και τα υποστηρίζει, τα βρίσκει από το Bios ως 512ΜΒ το καθένα αντί 128MB. Τα XP και το πρόγραμμα το EVEREST κάνουν το ίδιο. Μόνο που το EVEREST τις βρίσκει στα 133MHz αντί στα 333MHz. Καλά αυτό έχει μία λογική. Ο δίαυλος να είναι 133MHz.

Αλλά τα υποτιθέμενα 256ΜΒ στο σύνολο να τα βλέπει 1GB;;;; Από το bios;;;;

Αυτό το βρίσκω παράλογο!!!!

Ξέρετε μήπως γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Δε πιστεύω να είναι SDRAM 512ΜΒ γιατί τις αγόρασα ως 128ΜΒ SDRAM DDR και όχι το κλασικό "DDR SDRAM".

Δημοσ.

ok... αυτός ο χαρακτηρισμός ίσος είναι πιο καλός.

2 SDRAM 128 Meg PC2700 RAM Chips

Δούλευαν σε workstation πριν τις αγοράσω ως 128ΜΒ η μία. Είναι σίγουρο ότι είναι 128αρες.

Και αν υποθέσουμε ότι είναι pc133 στην τελική... πώς γίνεται να μου τις δείχνει εμένα 512ΜΒ την κάθε μία αφού είναι 128αρες. Πώς μπορώ να δω τι ακριβώς παίζει;

Δημοσ.
Υποτίθεται ότι είναι μνήμη 184Pin με PC 2700.

*

H μνήμη όμως είναι 168pin και έχει τις εγκοπές των SDRAM.

eilikrina den se katalavainw-monos sou les oti "ypoti8etai" oti einai 184 pin(..ti pa' na pei "ypoti8etai"?epeidh grafei etsi to aytokollhto,kai mallon sou to eipe kai autos pou sou tis poulhse?),enw VLEPEIS(?)oti einai 168ares....

Oso gia to mege8os,to na einai 512 kai ena pc na vlepei mono ta 128,den einai paralogo.Oyte to 1o,oute to teleutaio htan auto to "workstation" pou DEN mporei na dei full mia mnhmh(8ema "asymvatothtas"/palaiothtas).

Apla to DIKO sou pc tis diavazei swsta....

..oso gia to "ti akrivws paizei",sou to deixnoun both to bios kai to everest....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...