falcon20 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Για τα πρακτικά, το προφανές είναι οτι δεν άρχισα εγώ την προσωπική επίθεση. Τις υπόλοιπες υποθέσεις σου σαν πιο ψύχραιμος θα τις προσπεράσω. Φαίνεται οτι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας, γιατί είχες μια ώρα και τριανταπέντε ολόκληρα λεπτά για να καταλάβεις τι έγραψα και κατά πόσο υπερασπίστηκα την acer στο post μου και πάλι δεν το έκανες. Την άλλη φορά εκτός από bold θα βάλω γραμματοσειρά 40. Φυσικά και δεν θα προτείνουμε σε κανέναν με ένα καλό budget να αγοράσει acer. Αυτά (είναι!). ΥΓ. Σύμφωνα με την τετράγωνο σκεπτικό σου, μάλλον έχεις συμφέροντα από άλλες εταιρίες εκτός acer No hard feelings στην τελική. ------------------------------------------------------------------------------- δεν εχεις δικιο....σαν γιατρος εχω συμφερον οχι μονο απο την Acer αλλα και λοιπες εταιριες σαν και δαυτη ...οι ανθρωποι θα βγαινουν απο τα ρουχα τους,μετα απο αναμονη 20-30-40ημερων για επισκευες απο το σερβις τους,τα μηχανηματα θα ξαναχαλανε,και γενικα αυτος ο χαμος θα οδηγει σε αυτοχειριες,ξυλοδαρμους,τραυματισμους,λαρυγγιτιδες απο καταχρηση φωνης(τα μπινελικια πιο ελληνιστι..)και μεις οι γιατροι θα βγαζουμε και κανα φραγκο παραπανο απο την πελατεια της Acer..(μηπως να κανω συμβαση μαζι τους??) ...αν ημουν και ψυχιατρος ....σιγουρα θα εκανα.... δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης...ας φροντισουμε για την καλη σωματικη και ΨΥΧΙΚΗ μας υγεια και ας χαιρομαστε ο καθενας μας τα κομπιουτερακια του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.