Pytzamarama Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Oντως για κλαματα...που ειναι το Panzer Dragοon Saga oεο?
Nomedor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση το warcraft ότι είναι μάπα παιχνίδι αν δεν το έκανα κατανοητό πριν. Και συμφωνώ ότι είναι εθυστικότατο και κατά πάρα πολύ κόσμο παιχνιδάρα! Απλά για εμένα που μεγάλωσα με Baldurs Gate και γενικά DnD games, Final Fantasy 7 και μετά 8, Breath of Fire 2 και πάει λέγοντας γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ξεχάσει κορυφαία παιχνίδια, η γνώμη μου είναι ότι τα WOW, LINEAGE, GUILT WARS κτλ δεν είναι RPG αλλά έχουν στοιχεία RPG, σε σχέση με αυτό που εγώ έχω καταλάβει ότι είναι τα RPG Το ξαναλέω δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση ότι τα παραπάνω παιχνίδια δεν είναι ωραία αφού και εγώ παίζω MMO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 e kai to Diablo stoixeia rpg exei...den einai ka8aroaimo san ta Baldur's Gate...opws kai to FF 7...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ...kata ta alla einai mapa alla 9m syndromhtes einai oloi malakes pou to paizoun kai esy o 3ypnios kai o swstos... 6 εκατομμύρια έλληνες τουλάχιστον ακούνε Καλομοίρα και Βίσση,αυτό σημαίνει οτι είναι ποιοτικοί... Το 50% τουλάχιστον των Αμερικανών πιστεύουν οτι ο πόλεμος στο Ιρακ έγινε για την πατρίδα τους.Άρα έχουν δίκιο... Το 80% τουλάχιστον των Ισλαμιστών βάζουν τα κλάμματα όταν προσκυνάνε/προσεύχονται.Άρα είναι ξύπνιοι... 9 εκαττομύρια παίζουν WoW,άρα με την λογική σου το παιχνίδι είναι κορυφή... :|
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Αυτή σου η λογική είναι παντελώς άκυρη....Με την ίδια λογική θα μπορούσε να σου ανταπαντήσει κάποιος για πλειοψηφίες που υποστηρίζουν σωστά πράγματα και να κατέληγε και πάλι στο συμπέρασμα wow=κορυφή από μια διαφορετική οπτική από την δική σου....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μα αυτό δεν σημαίνει πως ότι υποστηρίζει η πλειοψηφία είναι πάντα το σωστό/καλό/ποιοτικό. Μπορεί ναι,μπορεί και όχι,αυτό λέω,δεν αποτελεί τεκμήριο το γεγονός οτι 9 εκατ. άνθρωποι παίζουν WoW..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 einai tekmhrio omws oti einai INFLUENTIAL...gkeke? to top10 auto den leei gia uber duper ultra extra poiotika alla gia INFUENTIAL...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλά,μόνο ηρέμησε λίγο,συζήτηση κάνουμε,άντε γιατί μπαίνουν και οι ζέστες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 e ma syzhtame tosh wra kai den vlepete ton titlo tou topic...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εμένα καλή μου φαίνεται η λίστα. Και μόνο που έβαλαν το morrowind στο no2, κάτι ξέρουν . Άντε γιατί μας έχουν πρήξει με το oblivion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.