Προς το περιεχόμενο

Ten Most Influential RPGs of Our Time

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όχι και το Fable στο top10 έλεος δηλαδή :D!!!

To linaids thresh είναι πρώτο παντού....στο site της ncsoft xD a0x0a0xa0x0a0x0ax0a!!!!

Δημοσ.

Χμμμ....

Διαφωνώ απόλυτα με την σειρά που τα έχει και σίγουρα με το Warcraft.

Δεν μπορεί ένα ΜΜORG με ρηχά στοιχεία RPG μηδενικό στόρι και μόνο λόγο ύπαρξης το XPάρισμα και το τι ρούχα θα φορέσουμε να είναι μέσα στο TOP 10 των RPG.

Βασικά πιστεύω ο κανένα online δεν θα έπρεπε να μπει στην λίστα η μάλλον κανένα που να είναι σε αυτό το στυλ.

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγκρίνω το ένα είδος με το άλλο, γνώμη μου βέβαια!

Και το άλλο είναι ότι έχει αφήσει στην απέξω διαμάντια παλιάς εποχής όπως chronotriger και Breath of fire από snes.

• Moderators
Δημοσ.
Χμμμ....

Δεν μπορεί ένα ΜΜORG με ρηχά στοιχεία RPG μηδενικό στόρι και μόνο λόγο ύπαρξης το XPάρισμα και το τι ρούχα θα φορέσουμε να είναι μέσα στο TOP 10 των RPG.

Συμφωνώ κι εγώ.

Δημοσ.
Χμμμ....

Βασικά πιστεύω ο κανένα online δεν θα έπρεπε να μπει στην λίστα η μάλλον κανένα που να είναι σε αυτό το στυλ.

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγκρίνω το ένα είδος με το άλλο, γνώμη μου βέβαια!

Και το άλλο είναι ότι έχει αφήσει στην απέξω διαμάντια παλιάς εποχής όπως chronotriger και Breath of fire από snes.

Ε όχι και μηδενικό story το warcraft, θα πέσει κανένα infernal από twisting nether στα κεφάλια μας να μας κάψει!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

prwton to story tou Warcraft ta spaei kai opoios leei oti einai mhdeniko apla den 3erei ti tou ginetai...

deuteron den 3erw an diavasate ton titlo alla leei gia INFLUENTIAL RPGs...einai dynaton na mhn einai to WoW influential otan to paizoun ka8hmerina sxedon 9m users? tote poio 8a einai? ena pou den to 3erei oute h mana tou?

Δημοσ.
prwton to story tou Warcraft ta spaei kai opoios leei oti einai mhdeniko apla den 3erei ti tou ginetai...

deuteron den 3erw an diavasate ton titlo alla leei gia INFLUENTIAL RPGs...einai dynaton na mhn einai to WoW influential otan to paizoun ka8hmerina sxedon 9m users? tote poio 8a einai? ena pou den to 3erei oute h mana tou?

Οτι παιζουν 9εκ. ατομα το ξερουμε μονο και μονο επειδι ειναι online.Για σκεψου ποσα ατομα πεζουν REAL RPG(πχ:FF)me ρεαλ στορυ klp.Απλα το Warcraft διαδοθηκε πολυ λογο του ιντερνετ και τπτ αλλο.

Ξυπνηστε που το θελουνε να ειναι καιι RPG!!!!

Αου....

• Super Moderators
Δημοσ.

kala an to FF einai real rpg ta games me DnD rules ti einai? real life?

kai posa atoma paizoun FF? (ena ennoeite ths seiras oxi ola mazi...) kai posoi apo autous to exoun original?

e nai to WoW diadw8hke logo tou internet kata ta alla einai mapa alla 9m syndromhtes einai oloi malakes pou to paizoun kai esy o 3ypnios kai o swstos...

Δημοσ.
kala an to FF einai real rpg ta games me DnD rules ti einai? real life?

kai posa atoma paizoun FF? (ena ennoeite ths seiras oxi ola mazi...) kai posoi apo autous to exoun original?

e nai to WoW diadw8hke logo tou internet kata ta alla einai mapa alla 9m syndromhtes einai oloi malakes pou to paizoun kai esy o 3ypnios kai o swstos...

δν ειπα οτι ειμαι ο 3υπνιος και ο σωστος.Ειπα πως εχει η κατασταση.

• Moderators
Δημοσ.

Τα νούμερα δεν μου λένε κάτι. Και το Sims το παίζει πολύς κόσμος και πουλάει σαν τρελό. Το WoW είναι influential σαν MMO. Θέλουν και άλλα να του μοιάσουν, αλλά σαν σκέτο RPG.

Εμ...όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

giati na mhn 8ewreitai to WoW pou einai mmo rpg ws "sketo rpg" kai na 8ewreitai to Diablo pou einai action rpg kai imo den einai "real" rpg pou anefere kai pio panw o Sadman?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...