Προς το περιεχόμενο

USB drivers

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,όταν συνδέω μια usb συσκευή στο pc,μου βγάζει μήνυμα ότι μια γρήγορη συσκευή έχει συνδεθεί σε μια αργή θύρα και η ταχύτητα όπως καταλαβένετε είναι μικρή.Η πλάκα είναι ότι έχω εγκαταστήσει το service pack2.

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω?Γίνεται να εγκαταστήσω τους drivers για usb 2.0 ξεχωριστά??Που μπορώ να τους βρώ??

Δημοσ.
Καλημέρα,όταν συνδέω μια usb συσκευή στο pc,μου βγάζει μήνυμα ότι μια γρήγορη συσκευή έχει συνδεθεί σε μια αργή θύρα και η ταχύτητα όπως καταλαβένετε είναι μικρή.Η πλάκα είναι ότι έχω εγκαταστήσει το service pack2.

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω?Γίνεται να εγκαταστήσω τους drivers για usb 2.0 ξεχωριστά??Που μπορώ να τους βρώ??

Γίνεται. Σίγουρα θα υπάρχουν στο συνοδευτικό cd με τους drivers για την μητρική σου. Εναλλακτικά πας στην ιστοσελίδα της και τους κατεβάζεις απο εκεί.

Δημοσ.

Το XP SP2 δεν χρειάζεται drivers για μια συσκευή usb 2.0. Πιθανότατα το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις εγκατεστημένη κάρτα usb 2.0 αλλά 1.1. Αν το computer σου έχει ηλικία άνω των 4-5 ετών τότε είναι βεβαιότητα. Θα πρέπει να προσθέσεις στον υπολογιστή σου μία νέα κάρτα usb 2.0.

Δημοσ.
Το XP SP2 δεν χρειάζεται drivers για μια συσκευή usb 2.0. Πιθανότατα το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις εγκατεστημένη κάρτα usb 2.0 αλλά 1.1. Αν το computer σου έχει ηλικία άνω των 4-5 ετών τότε είναι βεβαιότητα. Θα πρέπει να προσθέσεις στον υπολογιστή σου μία νέα κάρτα usb 2.0.

Το Pc το έχω ένα μήνα :)

Δημοσ.
:D Τότε το πρόβλημα θα είναι στην μητρική και στην αναγνώριση των θυρών usb. Προσπάθησε να ξαναπεράσεις τους drivers από το CD της μητρικής σου.
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά,το πρόβλημα μάλλον λύθηκε,έπρεπε μετά την εγκατάσταση του service pack2 να πάω στο Device manager να επιλέξω την usb θύρα,δεξί κλίκ,update driver!Αυτό ήταν όλο.

Ευχαριστώ!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...