Προς το περιεχόμενο

SOS - Αγορά τροφοδοτικού

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου κάηκε το 350W Maximum 400W και θέλω να πάρω ένα καινούργιo μέχρι 50? (κυρίως από eshop). Τί να πάρω 500άρι?

Σκέφτομαι αυτό τί σας λέει?

Δημοσ.

Kag3to δεν παίζεσαι... Ειλικρινά τόσα topic, δεν έχει ανοίξει ούτε ο billpeppas (πάντα φιλικά ε?) που έχει 9k post+ :lol: Αν είναι δυνατόν.... Και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι επίσης εντελώς άχρηστο...

Δες εδώ, ίδιο ποσό χρημάτων διαθέτετε, δες τι postaroun οι υπόλοιποι όμως....

Με 50ε σωικό τροφοδοτικό δεν παίρνεις....

Δημοσ.

Δεν δούλευε η αναζήτηση, αλλά με 14 μηνύματα average που έχεις καθημερινά, πώς και σου ξέφυγε? :lol:, συγνώμη κιόλλας δλδ...

edit: Το Hardware τμήμα του Insomnia, δεν είναι μόνο για να postaroume απορίες...

Μπορείς κάλλιστα να διαβάζεις και τα υπόλοιπα thread, για να λύνεις τις απορίες σου :wink:

Δημοσ.

Επίσης:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ SOS!!!

Κάνετε λες και πνίγεστε. Τι θα πει sos ρε παιδιά??? Θέλεις να αγοράσεις τροφοδοτικό. ΟΚ, ρώτα. Το sos θα το βάλεις όταν έχεις πρόβλημα ΣΟΒΑΡΟ. Όταν χτυπήσει ο δίσκος σου και χάσεις σημαντικά αρχεία.

Δημοσ.
Επίσης:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ SOS!!!

Κάνετε λες και πνίγεστε. Τι θα πει sos ρε παιδιά??? Θέλεις να αγοράσεις τροφοδοτικό. ΟΚ, ρώτα. Το sos θα το βάλεις όταν έχεις πρόβλημα ΣΟΒΑΡΟ. Όταν χτυπήσει ο δίσκος σου και χάσεις σημαντικά αρχεία.

Σωστή και αυτή η επισήμανση... Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε σένα Kag3to :wink:

Δημοσ.

Αυτα τα sos και τα help τα εχω βαρεθει ειλικρινα....Και νταξει ρε μεγαλε δεν λειτουργουσε το search αλλα μπορουσες να ψαξεις λιγο το hardware section....Εχω δει τουλαχιστον 5 θεματα τις τελευταιες 2 μερες μονο για τροφοδοτικα....

Φιλικα παντα....

Δημοσ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι με το να φωνάζετε.. SOS! heeeeelp !!! ktl..

κανεις σοβαρός user του insomnia δε θα σας βοηθήσει ετσι,

ζήτησε ότι θες απλά ,ευγενικά, χωρίς στολίδια..

Δημοσ.

αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700110 . με 50 ευρο ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο. εκτος και αν παρεις κατι μεταχειρισμενο. και μη κοιτας που ειναι 380βατ, ειναι επιδη λεει την αληθεια. το τραστ που λες δεν ειναι ουτε 250. το σεασονικ ειναι μια χαρα. αρκει να μην εχεις καρτα γραφικων πανω απο 7800(σε ενεργιακες απαιτησεις. δεν ειναι αναλογες των επιδωσεων απλα σχετιζονται, εξαρταται απο αρκετους παραγοντες) οπου και θα τα βρησκει σκουρα.

Δημοσ.

ok παιδιά ειλικρινά sorry θα ψάχνω πριν ποστάρω οτιδήποτε. :D

(και το σοσ το έβαλα επειδή θέλω να το αλλάξω άμεσα) και πάλι sorry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...