Προς το περιεχόμενο

Sony DVD+-RW

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τρελαθεί. Αγόρασα καινούριο DVDRW από το e-shop το SONY DVDR AW-G170A (DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-RAM) αλλά μου λέει ότι δεν διαβάζει DVD+R.

Τι λέτε να φταίει? όχι τίποτα άλλο αλλά έχω 100DVD+R δισκάκια.

Καμία ιδέα

λέτε να είναι βλακεία του Nero?

Δημοσ.

Δηλαδή του έβαλες να διαβάσει dvd+r κι αυτό δεν το αναγνωρίζει; Αν αυτό συμβαίνει, δοκίμασέ το με όσα περισσότερα dvd+r δισκάκια μπορείς (τουλάχιστον με δισκάκια που είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν πρόβλημα) και αν συνεχίζει να μην τα διαβάζει, γύρνα το πίσω ως προβληματικό.

Δημοσ.

έχω κάνει πολλές δοκιμές

μήπως αλλού είναι το πρόβλημα? μου φαίνεται απίθανο να είναι χαλασμένο

Δημοσ.

άμα έχεις απόδειξη και εγγύηση (2χρόνια, πόσα είναι δεν ξέρω :D πήγαινέ το πίσω....βέβαια εγώ θα δοκίμασα αυτό το δισκάκι και σε ένα άλλο PC μάλλον κανενός φίλου μου καί άμα του δούλευε και εμένα όχι θα τράβαγα και κανά format και άμα εξακολουθούσα να είχα πρόβλημα θα το πήγαινα πίσω :lol:

Δημοσ.

dokimase 80apines kalodiotainies, kai na aferesis daemon tools, alkool120.

an den pe3i kai me ayta.... tote isos i epistrofi na einai h moni lisi, a, mporeis na dokimasis to drive se ena alo pc, gia na eisai sigoyros oti einai problima toy drive.

Δημοσ.

τελικά το πήγα πίσω και μου το αντικατέστησαν αμέσως. Να λέμε και τα καλά του e-shop. Το καινούριο δουλεύει άψογα. Πρώτη φορά αγοράζω κάτι που δεν δουλεύει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...