Προς το περιεχόμενο

καλωδιο του φιλτρου οθονης ???

toxic waste

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ,εχω μια ερωτηση να υποβαλλω ,η οποια σε πολλους απο εσας θα φανει το λιγοτερο γελοια :oops: Αγορασα προσφατα ενα φιλτρο οθονης μαρκας CONNECT (την γνωριζει κανεισς σας? ).Το συγκεκριμενο φιλτρο ειναι συνδεδεμενομε ενα καλωδιακι με μια μεταλλικη δαγκανιτσα ,την οποια δεν εχω ιδεα που πρεπει να πιασω (lol).Ο υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε οτι πρεπει να το βαλω το πιαστρακι σε κατι πλαστικο ,ενα ατομο γνωστο μου ομως που γνωριζει απο PC μου ειπε οτι πρεπει να το πιασω απο κατι μεταλλικο (κατι που και σ εμενα φαινεται πολυ πιο λογικο) .Θα εκτιμουσα μια απαντηση απο καποιον που γνωριζει και ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

Μπορείς απλά να τη πιάσεις στο case του υπολογιστή, στο πίσω μέρος.

Ενα σημείο είναι οι γρίλιες στο ανεμιστηράκι(οχι πολύ μέσα και μπλοκάρεις τη κίνηση του ανεμιστήρα) ή σε κάποια απο τις βίδες . Κάπως έτσι το είχα παλιότερα που είχα φίλτρο.

Δημοσ.

σ ευχαριστω icedale .προς το παρον το εχω πιασμενο στο μεταλλικο μερος ενος κατσαβιδιου που βρηκα προχειρο στο γραφειο μου (lol).τελικα για να με συμβουλευεις κ εσυ να το πιασω σε καποια βιδα (αρα θελει επαφη με μεταλλο) ο υπαλληλος του καταστηματος μου λεγε μπαρουφες.Καλα,που πανε κ τους βρισκουν?Anyway,σ ευχαριστω

Δημοσ.
...Ο υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε οτι πρεπει να το βαλω το πιαστρακι σε κατι πλαστικο...

ROLFMAO :-D :-D :-D

Το πιαστράκι (το συγκεκριμένο λέγεται κροκόδειλάκι) πρέπει να έρθει σε επαφή με τη γείωση του δικτύου και όχι με κάτι τυχαίο μεταλλικό. Το κουτί του υπολογιστή είναι η πιο εύκολη λύση (επειδή το σασί είναι γειωμένο), αρκεί στο σημείο που θα το μαγκώσεις να μην είναι βαμμένο το μέταλλο ώστε να κάνει ηλεκτρική επαφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...