Arkin Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ρε ο ανθρωπος εχει χτισει κοσμο με τρελο μυστηριο...ειμαστε 1100 επεισοδια και ψαχνουμε να βρουμε ακομα τι συμβαινει στον κοσμο, υπαρχουν χιλιαδες βιντεο με θεωριες για τα τρελα και απιστευτα που γινονται στον κοσμο αυτο και τι ρολο παιζει το καθε πιονι και ο τυπος o eechiro oda, εχει απειρα πιονια. λεμε ο τολκιεν εκανε αυτο εφτιαξε γλωσσες εφτιαξε κοσμο κτλ κτλ, το ιδιο εχει κανει και εδω. εννοειται βλεπεις το live action ειναι μια καλη αρχη Θυμαμαι και σαν παιδι 9 10 χρονων ειχα μια βιντεοκασετα την εβλεπα συνεχεια πρεπει να ηταν το one piece και ηταν ο Luffy και θυμαμαι ηταν σε ενα σπιτι και μετραγε αυτοκινητα που περναγαν μονο αυτο μου εχει μεινει. Ενα επεισοδιο πρεπει να ηταν αλλα ακομα το θυμαμαι. Βλεπω live action και βλεπουμε αργοτερα για το anime εμαθα οτι θα τελειωσει φετος η του χρονου δεν θα συνεχιστει οποτε τουλαχιστον να την ξεκινας και να λες υπαρχει ενα τελειο τελος και απολαυσε και τη διαδρομη και τον προορισμο που αν εχει τελειωσει και ξερουμε θα λεμε οτι τελειωνει επικα η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) αυτοκινητακια δεν παιζει, ειμαστε σε ενα κοσμο με πειρατες....ουτε να τελειωσει πριν το 2032 παιζει εκτος αν γινει κατι τρελο Επεξ/σία 18 Αυγούστου από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Σε όσους φοβούνται τα 1100+ επεισόδια του anime θα πρότεινα να διαβάσουν το manga. Μπορεί κάποιος να το διαβάσει σε πολύ μικρότερο χρόνο ολόκληρο και το καλό είναι πως στα manga ορίζεις εσύ το ρυθμό με τον οποίο θα το καταναλώσεις. Συν το γεγονός πως ο Oda είναι φοβερός mangaka και τα σχέδια του είναι διαχρονικά και μόνο βελτίωση είδαν στο πέρασμα του χρόνου σε αντίθεση με άλλους που φαίνεται πως έχουν βαρεθεί και έχει φθίνει η ποιότητα τους. *cough* Gege Akutami *cough* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου αρα παιζει να μαθουμε vivi, robin και choppah?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Peg Bundy η Kureha? Θέλω να δω πως θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου εντομεταξυ η χθεσινη φωτο δεν ηταν καλη για hiriluk, o ηθοποιος του ειναι γνωστος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Her past is shrouded in secrecy but her skills as a Baroque Works agent are unmatched. Here’s your first look at the face of Miss Wednesday Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 21/8/2024 στις 5:01 ΜΜ, Thresh είπε Peg Bundy η Kureha? Θέλω να δω πως θα είναι... Εσύ πρέπει να τα έχεις τα χρονάκια σου. Έπρεπε να googlάρω για να καταλάβω γιατί μιλάς. Εγώ την ήξερα ως Gemma Teller στο Sons of Anarchy 😝 Δεν την έχω δει αλλού και δεν με πείθει ότι μπορεί να βγάλει χαρακτήρα anime αλλά ... βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) χθες ειχα γεννεθλια...σημερα αισθανομαι περισσοτερο γερος απο χθες μετα απο το απο πανω σχολιο!! ολοι ξερουν την peg απο το married with children my dude! Επεξ/σία 23 Αυγούστου από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ολοι ξερουν την peg απο το married with children my dude! Δεν ξέρω καν το married with children και μπορώ αυτή την στιγμή να δηλώσω ότι βάση τίτλου φοβάμαι και να ψάξω περισσότερα. 😅 Επεξ/σία 23 Αυγούστου από manolis940 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, manolis940 said: Εσύ πρέπει να τα έχεις τα χρονάκια σου. Έπρεπε να googlάρω για να καταλάβω γιατί μιλάς. Εγώ την ήξερα ως Gemma Teller στο Sons of Anarchy 😝 Δεν την έχω δει αλλού και δεν με πείθει ότι μπορεί να βγάλει χαρακτήρα anime αλλά ... βλέπουμε. E από αυτό το ρόλο έγινε πασίγνωστη, όπως κι ο Ed O'neil, όχι από το Modern Family. 😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Πείτε τα, δεν χρειάζεται να κρύβουμε τις ηλικίες μας. 😅 Δεν γνωρίζω την ηθοποιό της Miss Wednesday αλλά οκ, το δέχομαι επειδή είναι έρημος η Arabasta και λόγω του Suresh Mohinder. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Gavin Gomes (Actor and Stunt performer) will be playing Heavy Point Chopper in One Piece Live Action. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Πολύ νωρίς δεν είναι για Bartolomeo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα