Προς το περιεχόμενο

One Piece

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
:(

Jamie Lee Curtis will not be playing the role of Doctor Kureha in One Piece Live Action.
Becky Clements (EP): “She loves the show. She has too many films and TV shows that she’s going into production on so our production dates aren’t going to work. She definitely wanted to do it but she’s got deals in first position, and it just became complicated.”
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πρώτη ματιά στο επερχόμενο Remake από την Wit Studio

Η αλήθεια είναι ότι ήταν επιτακτική ανάγκη κάποιου είδους Remake. Προσωπικά ξεκίνησα μέσα στο 2024 να βλέπω το One Pace από την αρχή (τρελός) και όσο ωραίο και αν είναι, η εικόνα του ρε φίλε δεν παλεύεται... Κυριολεκτικά νιώθεις ότι τις σκηνές τις έχει ζωγραφίσει παιδάκι.

Από την άλλη είναι μονόδρομος για την ώρα γιατί μέχρι να κυκλοφορήσει το Remake και μέχρι να φτάσει να καλύψει έστω πάνω από το μισό της σειράς, βλέπω να περνάει καμιά δεκαετία μέσα στο νερό.

Στις 13/8/2024 στις 12:51 ΠΜ, Witcher1st είπε

Σκεφτομουν να το ξεκινησω καποια στιγμη, χωρις τα fillers, αλλα και παλι πρεπει να δεις 900 επεισοδια. Δεν εχω τοσο χρονο δυστυχως..

Ψάξε για One Pace.

2 hours ago, Grim Ripper said:

Ψάξε για One Pace.

Τοσα επεισοδια χωρις ελληνικους υποτιτλους, δε παιζει.

On 13/08/2024 at 13:46, panagiotis54 said:

πεθαινεις?

Προτιμω να δω 30 σειρες των 30 επεισοδιων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πορωθεις με το one piece θα ευχεσαι να ειχε 5000 επεισοδια αντι για μονο 1000

απο και περα γουστα ειναι αυτα αλλα το βαθος ή πλοκη και η ποιοτητα αυτης της 1 συγκεκριμενης σειρας δεν μπορει, στα δικα μου ματια, να ειναι ιδια με 30 των 30

Επεξ/σία από panagiotis54

Στις 13/8/2024 στις 12:51 ΠΜ, Witcher1st είπε

Σκεφτομουν να το ξεκινησω καποια στιγμη, χωρις τα fillers, αλλα και παλι πρεπει να δεις 900 επεισοδια. Δεν εχω τοσο χρονο δυστυχως..

1000+ είναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το βλέπεις ως "900 επεισόδια". ξεκίνησε το και φτάσε στο baratie(τα πρώτα 30 επεισόδια δηλαδή). ούτε που θα καταλάβεις μετά πότε τα είδες όλα. αν αποφασίσεις να μη δεις τα filler, κάνε μια εξαίρεση για τα 196-206. 

Θα ηθελα και εγω να ξεκινησω το anime αλλα δεν ξερω αν αντεξω τοσα επεισοδια ειναι παρανοϊκο να εχουν βγει 1100 επεισοδια και να συνεχιζει.

Μετα βλεποντας το παρακατω με καποια απο τα τελευταια επεισοδια με τις τρελες βαθμολογιες λεω ενταξει οι ανθρωποι το τιμανε 25 χρονια μετα με ποιοτικα επεισοδια. 

Για την ωρα θα ξεκινησω το live action του θεματος με τα 8 επεισοδια και βλεπουμε το χειμωνα για τη σειρα αν και εχω ετοιμα attack on titan Invincible δευτερη σεζον απο vinland saga και arcane. Οποτε αντε να βρεις χρονο. 

Screenshot-1.png

ρε ο ανθρωπος εχει χτισει κοσμο με τρελο μυστηριο...ειμαστε 1100 επεισοδια και ψαχνουμε να βρουμε ακομα τι συμβαινει στον κοσμο, υπαρχουν χιλιαδες βιντεο με θεωριες για τα τρελα και απιστευτα που γινονται στον κοσμο αυτο και τι ρολο παιζει το καθε πιονι και ο τυπος o eechiro oda, εχει απειρα πιονια.
λεμε ο τολκιεν εκανε αυτο εφτιαξε γλωσσες εφτιαξε κοσμο κτλ κτλ, το ιδιο εχει κανει και εδω. εννοειται βλεπεις το live action ειναι μια καλη αρχη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...