Προς το περιεχόμενο

One Piece

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεδομένων του πόσο καιρό τώρα υπάρχει και πόσο ό,τι-να-'ναι σουρεαλιστικό είναι το source material, το live action βγήκε εξαιρετικό.  Έτσι και αλλιώς η πιστή 1:1 μεταφορά ήταν,  είναι και θα είναι απλά αδύνατη (πάντως ο Arlong μια χαρά το πέτυχε το Shahahaha γέλιο έχω να πω).

Εμπρός για season 2 λοιπόν και τη συνέχεια των περιπετειών του πειρατή Ντρέικ και των φίλων του! 😁

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιότερα έβλεπα το anime και όλος τυχαίος θυμάμαι πολλά βλέποντας την σειρά. Έχω φτάσει στο 4 επεισόδιο και μπορώ να πω ότι είναι παρα πολύ καλή και αρκετά πιστη. Νομίζω όπως και στο TLOU, έτσι και εδώ φαίνεται αισθητά η ύπαρξη του original δημιουργού. Δεν γουστάρω μια το Netflix, αλλα credit where credit's due.

• Like 6

3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παλιότερα έβλεπα το anime και όλος τυχαίος θυμάμαι πολλά βλέποντας την σειρά. Έχω φτάσει στο 4 επεισόδιο και μπορώ να πω ότι είναι παρα πολύ καλή και αρκετά πιστη. Νομίζω όπως και στο TLOU, έτσι και εδώ φαίνεται αισθητά η ύπαρξη του original δημιουργού. Δεν γουστάρω μια το Netflix, αλλα credit where credit's due.

Ελπίζω μόνο στην season 2 να πέσουν μερικά λεφτά να φτιάξουν τα κουστούμια και να προσλάβουν και κανένα σκηνοθέτη 😂

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δεν εχω δει ποτε ουτε 1 επεισόδιο απο το Anime γιατι ο χαρακτήρας μου φαινόταν να το πώ πολύ αστείος , ειδα ομως την 1 season και απόλαυσα τοσο τα επείσοδια οσο και τους χαρακτήρες , ειχα πολύ καιρό να δεθώ τοσο πολύ οποτε ναι περιμένω με ανυπομονησία την 2η season και μαλλον αρχίζω και το Anime

• Like 1

On 02/01/2024 at 21:29, SPANK said:

Δεν εχω δει ποτε ουτε 1 επεισόδιο απο το Anime γιατι ο χαρακτήρας μου φαινόταν να το πώ πολύ αστείος , ειδα ομως την 1 season και απόλαυσα τοσο τα επείσοδια οσο και τους χαρακτήρες , ειχα πολύ καιρό να δεθώ τοσο πολύ οποτε ναι περιμένω με ανυπομονησία την 2η season και μαλλον αρχίζω και το Anime

Διάβασε λίγα σχόλια στο reddit σχετικά με το anime. Καλύτερα το manga.

Στις 2/1/2024 στις 9:29 ΜΜ, SPANK είπε

Εγώ έχω δει λίγο το Anime αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν θεωρώ το χαρακτήρα αστείο για anime αλλά το filler δεν παλεύεται και όπως καταλαβαίνω ενισχύεται όσο περνάνε τα επεισόδια.

11 hours ago, manolis940 said:

Εγώ έχω δει λίγο το Anime αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν θεωρώ το χαρακτήρα αστείο για anime αλλά το filler δεν παλεύεται και όπως καταλαβαίνω ενισχύεται όσο περνάνε τα επεισόδια.

Το πρόβλημα με το pacing του anime το έχουν πολλοί. Σε κάποια σημεία το τραβάει περισσότερο απ'όσο χρειάζεται.

Για εμένα το manga είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος να φτάσει κάποιος στα up to date και αν θέλει να δει κάποιες εικονικές στιγμές πώς τις έχουν κάνει animation από Youtube ή Crunchyroll.

Μετά αποφασίζει να θα βλέπει το anime από εδώ και πέρα ή θα διαβάζει το manga. Απλά το manga είναι και κάποια chapters πιο προχωρημένο.

Επειδή σκέφτομαι να διαβάσω το manga κάποια στιγμή, αλλά θέλω να πλησιάζει γενικά προς το τέλος, πότε λέτε να τελειώσει; Έχει ειπωθεί κάτι επίσημο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...