Προς το περιεχόμενο

One Piece

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, noFEARgr said:

Και το manga οπως και το anime κακα τα ψεματα cringe ειναι :P

Είναι ορθόδοξο όμως. 

Το anime το έχω σταματήσει εδώ και 10+ χρόνια λόγω των fillers.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα ειδα ολα.....τα επεισοδια εννοω.

θα του βαλω ενα 7.3/10.
Οι ανθρωποι εχουν σιγουρα δουλεψει πολυ για να βγαλουν το αποτελεσμα αυτο που εβγαλαν και προσωπικα το εκτιμω αρκετα αυτα.

Ξεκιναω με κατι που δεν ειναι αναγκαιο να εχει παρακολουθησει καποιος αλλα ετσι ως σημειωση.
Κοιτωντας καποιες συνεντευξεις απο τους πρωταγωνιστες στα γιουτουμπια, θα ελεγα πως μπορεις ευκολα να δεις ποιοι απο αυτους ειναι στα αληθεια φανς, ποσο εχουν επενδυσει συναισθηματικα στο αντικειμενο και κατα ποσο θελουν να πετυχει η σειρα. Και μολοταυτα παρολο που η απο πανω προταση υπονοει πως δεν ειναι ολοι το ιδιο πορωμενοι με τη δουλεια τους...μεσα στη σειρα και οι 5 τους παιζουν πολυ ωραια και πολυ πιστα τους χαρακτηρες που υποδύονται, πραγμα που ειναι τρομερα θετικο καθως αυτοι ειναι που θα τραβηξουν τον κοσμο και ειναι κατι που ειχε κατακριθει για το πως θα τους παρουσιαζαν μεσα στη σειρα και τι θα εκαναν και αν καποιοι θα παραγκονιζονταν κτλ., αυτο για οταν ειχαν βγει τα πρωτα trailers και λεγαμε ξυλινος ο ενος, δεν βλεπεται η αλλη...ετσι ο παραλλος κλπ
Το αναφερω αυτο για να το κολλησω με μια ταινια που ενω ηταν πολυ ωραια (για τα δικα μου γουστα) ενας απο τους πρωταγωνιστες (τουλαχιστον ετσι οπως τον αισθανθηκα εγω) ηταν οτι πιο στα @@ του. Η ταινια ηταν το dungeons and dragons Honour Among Thieves και ο ηθοποιος ο hugh grant που βλεποντας συνεντευξεις του, ειναι λες και δεν θελει να ειναι εκει με τιποτα....θελει απλα να παρει τα λεφτα και να φυγει.

Τωρα, η ιδια σειρα εχει 10αδες μην πω, πως καταφερνει ισως να φτανει και την 100αδα πανω στις αλλαγες που κανει στη ροη απο το anime/manga...δεν μπορουσα να φανταστω πως θα υπηρχαν τοσες πολλες αλλαγες και παρ' όλα αυτά....η σειρα εξελισεται ακριβως οπως θα την περιμενε να εξελιχθει καποιος που εχει ασχοληθει με το anime/manga. το 85% των αλλαγων που κανει η σειρα ειναι καλες, πολυ ενδιαφερουσες και βοηθανε την ροη που εχει θεσει η ιδια η σειρα στον εαυτο της. Και ειναι λογικο μιλαμε για 17 ωρες anime (ναι μιλαμε για 17 ωρες σε 20λεπτα-25λεπτα βιντεο ε!! τρελο ε?!!) οι οποιες πρεπει να μπουν σε 8 ωρες live action. Ειναι λογικο να μην εχουμε αναγκη να βαλουμε τον Jοhnny και τον Yosaku οι τα 3 παιδια-φιλους του usopp μεσα. Και φυσικα αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα της....Το pacing
17 ωρες σε 8 ωρες? ειναι πρακτικα αδυνατον να γινει, αναγκαστηκα καπου θα κοψεις κατι σημαντικο....ο (G)oda ειναι καταπληκτικος σε παρα πολλα πραγματα και ενω πολλοι θεωρουν πως το pacing ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα του αρνητικα...προσωπικα θεωρω πως ο τροπος και ο ρυθμος που παρουσιαζει τα γεγονοτα ειναι αυτος που σε τραβαει να μεινεις στο manga του, σε κανει να βαλεις τον εαυτο σου στα shoes των ανθρωπων γυρω απο τον "τρελο" luffy, στον τρελο κοσμο που εχει φτιαξει, σιγα σιγα, βημα βημα..για να κλαψεις τεσπα...και αυτο το κανει εξελισσοντας το στορυ με το συγκεκριμενο αργο pacing που κανει τοσα χρονια. Αρα οταν πρεπει να κανεις τα 3...2, 17...8 απο την αρχη θα παρουσιασεις κατι υποδεεστερο που θα χασει που αλλου....κλασσικα, στο emotional κομματι και στο emotional δεσιμο μεταξυ του crew. Οπου καποια πραγματα γινονται forced για να παμε παρακατω.
Και μολοταυτα....παρολες τις τοσες αλλαγες που ειπα απο πανω, δεκαδες easter eggs και αναφορες στο original.

Vfx/cgi κτλ....μετα τις ωρες και το pacing το 2ο κομματι, παρολα τα λεφτα που σκασανε, προφανως δεν ειναι, δεν μπορει να ειναι, και δεν θα ειναι ποτε, αρκετα τα λεφτα για να παρουσιασεις σωστο αποτελεσμα στο cgi κομματι, γιατι ειπαμε ο κοσμος του one piece ειναι απλα τρελος, ειδικα αν τον συγκρινεις με κατι cowboy, full metal alchemist κλπ. απλα δεν συγκρινεται.
Αλλα απο την αλλη αν η σειρα πετυχει, πιστευω θα μπορουσαν να δωσουν πιο πολλα λεφτα για καλυτερα πραγματα. Δεν ειναι τοσο ασχημα, ενταξει ο ανθρωπος ειναι...λαστιχο μην τρελαθουμε ειναι δυσκολος εξ'αρχης.

Σκηνες μαχης...δεν ειναι blaviken fight, φαινονται ατελειες και εδω, θα μπορουσαν 2-3 σημεια να εχουν δουλευτει καλυτερα, καλυτερα camera angles κτλ. Δεν ειναι κακες ομως σε καμια περιπτωση.

Ηθοποια....εχωντας δει βιντεακια με reviews για τη σειρα, εχω δει πως εδω παιζει παρα πολυ προσωπικο γουστο,
ο luffy μας ειναι ενα 19χρονο παιδι που κανει λαθη, δεν ειναι τοσο πειστικος σε καποια σημεια, και να πουμε την αληθεια το στορυ ειναι γραμμενο για να του βαλεις μαυρα/κρυμμενα anime ματια οταν ειναι θυμωμενος. Λιγο δυσκολο να το κανεις αυτο μερα μεσημερι στο baratie στο live action. Ολοι οι αλλοι ομως για μενα ειναι παρα πολυ καλοι, ειδα πχ σχολιο για τον zoro που για μενα παιζει σχεδον τελεια. Νami, ussop παρα πολυ καλοι. Τους χαρηκα ολους, ο luffy μου τη χαλαει λιγο αλλα οκ.
Απο δευτεραγωνιστες, γαματος roger, κακος shanks 🥲, καταπλητικος mihawk, ωραιος ο cpt morgan, πολυ καλος coby.
δεν μου αρεσε καθολου η alvida.
Aποκαλυψη ο ηθοποιος του helmeppo, ο οποιος εχει σημαντικο ρολο(!!). Βuggy...στο μισο δικο του επεισοδιο, δεν με εψησε...απο ενα σημειο και μετα ομως βρισκει τον εαυτο του. Garp...ο ηθοποιος ειναι πολυ ωραιος αλλα...δεν φταιει αυτος που το σεναριο τον εμφανισε στην αρχη της σειρας...τι να πω εδω εχει παιχτει βλακεια απο τους σεναριογραφους.

Σκηνικα...πολυ ωραιο το εσωτερικο του baratie και η going merry. πολυ ωραιο το σπιτι της Kaya και ωραιο και ολο το minor horror κομματι του. Decent το χωριο που κανει επιθεση ο buggy
Εξωτερικο του baratie μικρο, χωριο ussop μιση ευθεια δρομος ολο το χωριο, arlong park μικρο, χωριο ναμι κακο απλα.

Κοστουμια.....ναι οκ οι σαγιοναρες και μλς δεν εχουν νοημα, πολυ καλη δουλεια.

Casting...μιλαμε captain kuro και ο/η crewmember αριστερα.....ειναι αυτοι στα αληθεια ειναι ιδιοι.

Spoiler

image.jpeg.10594fed28f67afc6498c2c1a8f81c5d.jpeg

mihawk, shanks+alvida εμφανισιακα ειναι μια χαρα ,ηθοποια τους δεν μου αρεσε, coby nice.
don krieg+gin πολυ ωραιοι, ο arlong ειναι ενα ματσο προσθετα και πουδρα...δεν μου αρεσει το αποτελεσμα αλλα δεν ειναι στο casting το θεμα. kaya και αδερφη ναμι+ fishmen...meeeeeeeh. θετος πατερας nami ωραια εικονα, μικρος ρολος.
Benn Beckman...οτι χειροτερο, δεν ξερω πως και γιατι επιλεχθηκε αυτος ο τυπος εδω....βυσμα? δεν ξερω.

Props, καλα μιλαμε μην ψωνιζεται μονο απο το jumbo ρε παιδια τα οπλα/μαχαιρια/σπαθια σας ειδικα του mihawk αν ειναι δυνατον!!

Μουσικη, κομματια απο το anime και καποια μια χαρα original scores που ταιριαζουν στο υφος.

Το μεγαλυτερο θεμα της σειρας για μενα ειναι το pacing (αναμενομενο) οπως ειπα απο πανω και 2 μεγαλες βλακειες αλλαγες που εγιναν 1ον) στη μαχη zoro vs mihawk λειπει ο sanji και γενικα ολοι οι cooks απο τη σκηνη...δεν μπορω να καταλαβω γιατι....αυτη η σκηνη ειναι παρα πολυ σημαντικη για την ψχοσυνθεση του χαρακτηρα
2ον) minor spoiler? not sure....γιατι να υπαρχει ο garp στην αρχη της σειρας??? δεν βγαζει κανενα νοημα...μπορεις καλλιστα να βαλεις smoker στο κολπο εξ αρχης γιατι να βαλεις τον hero of the marines??!!

Overall....flawed μεν αλλα good. Υπαρχουν πολλα flaws που στο τελος αρχιζουν και γεμιζουν το ποτηρι δεν γινεται να μην το δεις, αλλα τα θετικα θεωρω πως ειναι περισσοτερα.

Ειναι ενα διαφορετικο προιον απο το anime/manga που θελουν να ειναι σε γενικες γραμμες πιο κοντα....αλλα αν σας αρεσει το one piece εγω θα το εβλεπα. Σιγουρα θα βρει αντισταση απο κοσμο για τα τοσα flaws που εχει. Εχει ενα πιο down to earth tone, φυσικα ως live action οποτε το οποιο cringe χτυπαει δεν λεω...αλλα μολις δεις/ακουσεις 2-3-5 αναφορες σε binks shake, we are, copy-pasted στησιμο χαρακτηρων στο σετ ακριβως οπως ειναι στο manga...πιστευω μπορεις να ξεχασεις το cringe.
Για αυτο και η βαθμολογια που του βαζω.

Θα κλεισω με μια ευχαριστη νοτα, υπαρχει και κατι που η σειρα κανει καλυτερα και απο το original εργο, ο τροπος που κανουν interact με τα wanted posters ειναι μαγεια σκετη.

• Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 1

13 ώρες πριν, Thresh είπε

Είναι ορθόδοξο όμως. 

Το anime το έχω σταματήσει εδώ και 10+ χρόνια λόγω των fillers.

Το anime το είχα παρατήσει στο Dressrosa Arc που είναι πραγματικά απάλευτο

Από εκεί και μετά μόνο One Pace

εκατσα ο χαζος και εγραφα 1 ωρα ολο αυτο το κατεβατο, οταν μπορουσα καλλιστα να βαλω αυτην την "τελεια" εικονα

Spoiler

b0sokilcchlb1.webp.a56fcc9b8163a430cbe0ea51394a90dc.webp

δεν μπορει να ειναι δυνατον ανθρωποι (που πληρωνονται κιολας) να βγαζουν review που λεει πως το live action ακολουθει παρα πολυ πιστα το original work πανω στο οποιο βασιζεται και οτι κανει "muddying the experience"!!!
ενταξει το ign ειναι γελοιο και το κανει για τα κλικς αλλα ελεος καπου....δηλ πως βγαζουν λεφτα στο τελος με τοσο γελοια takes?
o mihawk ειναι σιγουρα gamer παντως

Spoiler

f7fv0556xhlb1.jpg?width=640&crop=smart&a

Γενικά απ' το Anime, έχω δει κάποια λίγα επεισόδια, πιθανών λιγότερα και από 5. Οι Cringe και οι τεράστιοι διάλογοι δεν παλευόντουσαν με τίποτα.

Εδώ τουλάχιστον βγάλαμε το τεράστιο και έγινε λιγάκι βαρετό και βλέπεται. Δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα καθώς έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια αλλά είναι μια σειρά που περνάει το ΜΟ όρο άλλων σειρών μέσα στο Netflix. Φυσικά είναι για ιδιαίτερο κοινό.

Θα μπορούσαν να κάνουν λιγότερο "ιδιαίτερους" τους χαρακτήρες και σίγουρα θα άνοιγαν το εύρος στο οποίο απευθύνονται αλλά μάλλον προτίμησαν να το κρατήσουν αυθεντικό, το οποίο αν και δεν το προτιμώ ιδιαίτερα, το σέβομαι.

Στα πιο τεχνικά κομμάτια θεωρώ ότι δεν έχει να δώσει κάτι ιδιαίτερο. Θα περίμενα κάτι πιο καλό στο κομμάτι της σκηνοθεσίας για παράδειγμα. Οι σκηνές μάχης με έχουν σχεδόν όλες απογοητεύσει. Κοντινές φουλ και γρήγορες με πολλά cuts. Καλύτερα να ήταν λίγο λιγότερες και πιο ποιοτικές. Στο cgi ουάου δεν θα πεις σίγουρα μέχρι τώρα, κάπου είναι καλό αλλά δεν είναι και λίγα τα σημεία που φαίνεται ψεύτικο.

8.6 βλέπω στο IMDb άρα σίγουρα άρεσε στο mainstream κοινό. Ευχάριστη σειρά φαίνεται οπότε και τον στοχο της τον πέτυχε. Μην περιμένουμε να είναι 100% πιστό στο Manga Ι στο anime. 

νταξει δεν ειναι ολα για ολους μην ζοριζεσαι τζαμπα....ειναι ενας αλλος τροπος να απολαυσεις το op...αν δεν σου κανει υπαρχει ακομα το anime+manga

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα decent memes....μερικα...

image.jpeg.d6858223fa05b097dff3350c6eee3f4a.jpeg

Spoiler

374242621_10218872226196879_215213269174

ή μηπως

369801409_6525856097490947_6599579720818

Spoiler

375797611_272814782175793_88503198520453

375143880_10229629038659823_200277236681

374242955_3577904115762222_5253850427215

alvida season 2 revealed

Spoiler

374576461_7129888807025193_5154033648120

σε λιγο πιο σοβαρα

‘One Piece’ Producers Say Scripts for a Season 2 Are ‘Ready,’ Episodes Could Air 12-18 Months After Strikes End

croco-mom theory confirmed

Spoiler

374168817_2032362153785368_1791840193071

376582931_6539032612856856_1508745409910

374158313_7119525954728145_4161093033258

one piece Greek version

Spoiler

the crew
image.jpeg.9b06c782a44a434d32afde7c89bbee64.jpeg

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Big Mom
374219301_2309866542533759_2427503522072

Μαρία Κορινθίου - Boa Hancock
369796187_6516413258471796_7860985232338

Πηνελόπη Αναστασόπουλου - Nami
373753065_6516418291804626_7808046372814

καπεταν κουρος
372056752_10231132967690578_186420501701

behind the scenes

Επεξ/σία από panagiotis54

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Straw hat πειρατές, ειναι πραγματικοί ηθοποιοί?

Είμαι τρίτο επεισόδιο και νιώθω τη σειρά σαν να είναι ένα project δισεκατομμυριούχων φοιτητών που κάνουν το χαβαλέ τους, αλλά δεν έχουν ιδέα πως να πουν πειστικά τις γραμμές τους.

Το anime το έχω δει αμέτρητες φορές μέχρι και το Arabasta ARC, 2 φορές μέχρι και την Skypiea και μόλις μία φορά στο σημείο που άλλαξε ριζικά το art style των χαρακτήρων και ξενέρωσα πολύ, ειδικά με τον Ζορο που ήταν ο αγαπημένος μου.

Επεξ/σία από panther_512

Καλή παραγωγή, οι ηθοποιοί την παλεύουν με δυσκολο υλικό που θα μπορούσε να γίνει εύκολα κριντζ, ο ρυθμός βαλτώνει σε μεγάλο βαθμό ορισμένες φορές, δλδ σηκώνεις το τηλεφωνο για να δεις καμια είδηση στο ινσομνια εν μέσω επεισοδίου για να περάσει η ώρα. Αλλά αυτό που για μενα ρίχνει την σειρά είναι η σκηνοθεσία, η κίνηση της κάμερας είναι εξαιρετικά ερασιτεχνική, μερικές φορές είναι σαν να βλέπεις βιντεο στο γιουτιουμπ από γκοου προ. Σκηνές που προσπαθούν να είναι ατμοσφαιρικές καταλήγουν εντελώς φλατ και φθηνές, ενω φαίνεται οτι εχει πεσει χρήμα στην παραγωγή. Η κακή σκηνοθεσία έχει και αντικτυπο στους ηθοποιούς, που μπορει να ειναι πολυ καλοι στην μια σκηνή και στην αμέσως επόμενη να είναι εντελώς χάλια. 

Κρίμα να έχουν παει τόσα καλά σε μια τόσο δύσκολη παραγωγή και να μην βρήκαν άτομα με ταλέντο στην σκηνοθεσια.

Ντάξει η γενικη ποιοτητα της σειρας ειναι παραπάνω από τον μεσο όρο της σκουπιδιλας του νετφλιξ οπότε θα πάει καλά και αυτό τους αρκει μαλλον.

• Like 1

19 ώρες πριν, panther_512 είπε

Είμαι τρίτο επεισόδιο και νιώθω τη σειρά σαν να είναι ένα project δισεκατομμυριούχων φοιτητών που κάνουν το χαβαλέ τους, αλλά δεν έχουν ιδέα πως να πουν πειστικά τις γραμμές τους.

Εγώ θα πω ότι υπάρχει περισσότερο θέμα την σκηνοθεσία και τα οπτικά εφέ παρά με το acting. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο Anime και στο live action απ' την μεριά της υποκριτικής.

Έχω μείνει ακόμη στα 2 επεισόδια. Δεν ξέρω αν χαλάει κάτι πιο κάτω.

Ίσως όμως και να μην αναφέρετε εν τέλει στο φανατικό κοινό του one piece. Προσωπικά και εγώ και η κοπέλα μου δεν μπορούμε να δούμε το Anime λόγο διαλόγων, filler κτλ. Σε αυτό δεν λέμε όχι στο να δούμε το 3ο επεισόδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...