dpolal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εσκασε μυτη σημερα ολη η σεζον. Ευχαριστο δειχνει https://www.imdb.com/title/tt11737520/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Το δεξί χέρι του Αχιλλέα στο Troy είναι ο Garp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) το ξεκίνησα και το παράτησα στη μέση. θα παραέβλεπα το κακό cgi αλλά έχουν κάνει αλλαγές οι οποίες κυριολεκτικά καταστρέφουν κάθε βαρύτητα σε χαρακτήρες και στιγμές. Spoiler το πως μπήκε ο zoro στο πλήρωμα(που μειώνει την εξέλιξη του χαρακτήρα του και τη θυσία του στο thriller bark) και πως ο coby στους marines. τις σκηνές με τον shanks και τους bandits και ειδικά την 2η. η συνάντηση με τον baggy. χάλασαν τη συνάντηση αργότερα με τον coby στο water 7 και την αποκάλυψη της οικογένειας του luffy γιατί για κάποιο λόγο ο garp πρέπει να υπάρχει στην αρχή της σειράς. και στο baratie που το έκλεισα, πέραν του ότι έχουν έναν fishman να δουλεύει εκεί λες και είναι απολύτως φυσιολογικό να κυκλοφορούν οι fishmen, ο sanji δεν την έπεσε ούτε στη nami ούτε στη κοπέλα του marine. δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το βασικότερο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του το έβγαζαν. όπως και με τον usopp που έχει κανονική μύτη. πως διάολο θα τον αναγνωρίσουν ως shogeking; όχι ότι θα φτάσουν μέχρι εκεί. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από marius.t 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αντιγραφη του τιραμολα και joker στο πρωτο επεισοδειο cgi με τις χουφτες κατι ειχα διαβασει για νεο GOT και το προσπαθησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, elgol said: Αντιγραφη του τιραμολα και joker στο πρωτο επεισοδειο cgi με τις χουφτες κατι ειχα διαβασει για νεο GOT και το προσπαθησα Τι σχεση θα μπορουσε να εχει με το got ; Το οne piece επισης απευθευνεται σε συγκεκριμενο κοινο, καμια σχεση με αυτους που βλεπανε το GOT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δικιο εχεις εννουσα θα ηταν ιδιας απηχησης σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 40 minutes ago, elgol said: Αντιγραφη του τιραμολα και joker στο πρωτο επεισοδειο cgi με τις χουφτες κατι ειχα διαβασει για νεο GOT και το προσπαθησα Η σειρά είναι μεταφορά διάσημου anime. Αναμενόμενο να έχει πολύ CGI. Γενικά κάποιος που δεν είναι φαν των anime και δεν ξέρει τι να περιμένει, το θεωρώ απίθανο να κολλήσει με τη σειρά. Δεν μπορεί να γίνει mainstream όπως το GOT το live action του One Piece. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Τι θα πει anime o πρωταγωνιστης ειναι αντιγραφη του τιραμολα (κι αυτο κομικ ηταν) τουλαχιστο στο πρωτο επεισοδειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 δεν το εχω τελειωσει ακομα αλλα μεχρι τωρα 4 επεισοδιο....ειναι decent. δεν θα γραψω παραγραφο αν δεν το δω ολο...αλλα μπορω σιγουρα να δω πως υπηρχε παθος και επεσε και χρονος και προσπαθεια για να βγει το αποτελεσμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 46 minutes ago, elgol said: Τι θα πει anime o πρωταγωνιστης ειναι αντιγραφη του τιραμολα (κι αυτο κομικ ηταν) τουλαχιστο στο πρωτο επεισοδειο Πού κολλάει η αντιγραφή του Τιραμόλα? Εγώ απάντησα όσον αφορά το CGI, το οποίο είναι απαραίτητο για να μεταφερθούν οι δυνάμεις των ηρώων στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δεν το εχω τελειωσει ακομα αλλα μεχρι τωρα 4 επεισοδιο....ειναι decent. δεν θα γραψω παραγραφο αν δεν το δω ολο...αλλα μπορω σιγουρα να δω πως υπηρχε παθος και επεσε και χρονος και προσπαθεια για να βγει το αποτελεσμα Okay, έβλεπα παλιά, είχα φτάσει νομίζω στο 300 κάτι επεισόδιο. Tbh δεν περίμενα τίποτα από Netflix, αλλα ok, ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Αφού το τελειώσεις πες please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω δει τα πρωτα 100 επεισοδια απο το one piece , το ύφος και οι χαρακτηρες ειναι πολυ πιστα στο anime κατα την προσωπικη μου αποψη (Εξυπακουεται οτι αν δεν σου αρεσει το anime ,δεν προκειται να σου αρεσει ουτε αυτο ) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Διαβάζω 20κατι χρόνια το manga, αλλά μου φαίνεται τέρμα cringe το live action.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 31 minutes ago, Thresh said: Διαβάζω 20κατι χρόνια το manga, αλλά μου φαίνεται τέρμα cringe το live action.... Και το manga οπως και το anime κακα τα ψεματα cringe ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα