Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν θυμάμαι, έχω σταματήσει εδώ και μήνες να βλέπω anime, μόνο το manga διαβάζω...
sanji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 τι διαφορα εχει το anime απο το manga.Παντως ακομη δεν εχει δειξει επικες μαχες ,εκτος απο του lucci - luffy.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει fillers, δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες και δεν πέφτει censoring...
sanji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Προτιμω το anime.Σιγα το censored ,αμα περιμενα τα nude απο το one piece,ζητω που καηκαμε!Μια εικονα ομως ισουται με χιλιες λεξεις.Δεν ξερω εγω παντως προτιμω την εικονα ,βαριεμαι να διαβαζω!ΕΙναι πιο ευχαριστο νομιζω να παρακολουθεις κατι και εχει μεγαλη διαφορα αν σκεφτεις και απο το θεατρο-βιβλιο.Παντως η ιστορια στο manga τωρα δε συμβαδιζει με το anime?Το manga απο ποια χρονολογια αρχισε (ετος)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μα και το manga έχει εικόνες όχι στο manga είναι πιο μπροστά, άρχισε το 97
Armored Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καμια 100 τσαπτερς μπροστα ειναι το manga. Παντως οσοι γνωστοι μου διαβαζουν, μαζι και εγω, το εχουν παρατησει το ανιμε. Σου φαινεται πολυ ξενερωτο μετα. Για μενα το αποκορυφωμα ηταν το πως μετεφεραν τον πολεμο στην οθονη. Πιο βαρετο και απο τα παιδικα του σταρ. 1
Monkey D. Luffy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Για μενα το αποκορυφωμα ηταν το πως μετεφεραν τον πολεμο στην οθονη. Πιο βαρετο και απο τα παιδικα του σταρ. True True
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι και εγώ που είμαι καθαρά anime τύπος μου αρέσει περισσότερο το μάγκα και έχω ψιλοπαρατησει το anime, το χουνε γαμησει το θέμα με το pace σε αυτό το ark και το σχέδιο είναι gtp. Mην αναφερθώ τώρα και σε κάτι αλλαγές canon material στο προηγούμενο arc....
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Λέω να αρχίσω το anime. Για να δούμε στα πόσα επεισόδια θα το παρατήσω.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Στα 660+ . Αυτό που προτείνω είναι να μην δείς τις filler arcs.
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ε κοίτα, είναι το πρώτο anime που βλέπω οπότε λέω να τα δω όλα και βλέπω στην πορεία. Πως ξεχωρίζω όμως αν ένα επεισόδιο είναι filler arc;
Monkey D. Luffy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Site: Filler Episodes Νομίζω με αυτό είσαι καλυμμένος αλλά από την άλλη έχεις να δεις επεισόδια και ταινίες για τουλάχιστον 2 εβδομάδες εαν δεν κοιμάσαι καθόλου, οπότε καλό κουράγιο και υπομονή. Είσαι τυχερός γιατί έχεις τόσα επεισόδια να δείς και δεν θα έχεις τα προβλήματα υπομονής που είχα εγώ.
omghi2u Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το μοναδικο απο τα 4 μεγαλα shonen που βλεπεις τα fillers και θες να κοψεις τις φλεβες σου ειναι το naruto. κατα τ'αλλα και εγω το εχω παρατησει το anime εδω και 1.5-2 χρονια. μονο το manga διαβαζω. (βεβαια το ιδιο εχω κανει και με naruto-bleach) μονο FT συνεχιζω να βλεπω γιατι δεν εχω πιασει το manga ακομα.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει διαβάστε το τελευταίο chapter. Δεν λέώ τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα