Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 πίστεψέ με, θα θέλες να ήταν στη ξηρά μετά το boost που πήρε στο break...
3leven Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 πίστεψέ με, θα θέλες να ήταν στη ξηρά μετά το boost που πήρε στο break... Με ξενερωνεις αγορι
maestros134 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Άνετα τόσο αργά που πάει η σειρά συνεχίζεται αλλά 10 χρόνια
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Άνετα τόσο αργά που πάει η σειρά συνεχίζεται αλλά 10 χρόνια δεν με χαλαει
user12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θυμιζει εποχες του αγαπημενου μου magna dragonball. Αρχιζε την κλωτσια ο Γκουγκου σε ενα επεισοδιο και μετα απο τρια επεισοδια εφτανε στα μουτρα του αντιπαλου. Θα το αφησω για φετος να τα δω ολα μαζεμενα το καλοκαιρι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το bleach είναι πιο κοντά σε αυτό που λες, real time ενός manga chapter κάτι secs
brickman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θυμιζει εποχες του αγαπημενου μου magna dragonball. Αρχιζε την κλωτσια ο Γκουγκου σε ενα επεισοδιο και μετα απο τρια επεισοδια εφτανε στα μουτρα του αντιπαλου. Θα το αφησω για φετος να τα δω ολα μαζεμενα το καλοκαιρι. Η Φριζερ που θα κατέστρεφε τον πλανήτη σε 5 λεπτά και πέρασαν 5 επεισόδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 cough cough, O Freezer/Frieza/Furiza
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θυμιζει εποχες του αγαπημενου μου magna dragonball. Αρχιζε την κλωτσια ο Γκουγκου σε ενα επεισοδιο και μετα απο τρια επεισοδια εφτανε στα μουτρα του αντιπαλου. Θα το αφησω για φετος να τα δω ολα μαζεμενα το καλοκαιρι. χρονια τωρα αυτο κανω.αφηνω να περασει εξαμηνο/χρονος και τα βλεπω μαζεμενα σε διακοπες/γιορτες.
brickman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 cough cough, O Freezer/Frieza/Furiza Λαθος, ειναι η Freezer κανονικα και στην τελικη της μορφή γίνεται η Φριζα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λαθος, ειναι η Freezer κανονικα και στην τελικη της μορφή γίνεται η Φριζα ναι και μετά φριτέζα για να ολοκληρωθεί η αλλαγή φύλου... 2
brickman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ναι και μετά φριτέζα για να ολοκληρωθεί η αλλαγή φύλου... ρε μλκ έχω λιώσει
sanji Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλα με αυτον τον pandaman τι γινεται???Θυμιζει λιγο observers απο fringe ,αν εβλεπε κανεις!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 hm, για ποιο επεισόδιο λες? στο manga έχουν δείξει τι παίζει...
sanji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω παντως σε ολα τα επεισοδια τον δειχνει.Εγω εχω δει μεχρι το 400 που ειναι sto shabaody archipelago λιγο μετα την μαχη των ναυτικων με luffy,law,eustass.To δειχνει πιο μετα.Το time skip σε πιο επεισοδιο ειναι ξερει κανενας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα