Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναεπιασα το One piece εδψ και 2 μερες, απο το 93 που το ειχα αφησει και ειμαι ηδη στο 110 (LUFFY VS CROCODILE) Βλεπω απο kaizoku fansubs. Φανταζομαι ειναι η καλυτερη ομαδα ή να αρχισω να βλεπω απο αλλους; Επισης, απο περιεργεια, βλεπω οτι οι Kf εχουν μεταφρασει μεχρι το 300 περιπου. Τα επομενα υπαρχουν σε καλη ποιοτητα απο καποιους αλλους; Και αν ναι, απο ποιους;

Επισης, ποτε βελτιωνεται η εικονα σε 16/9 και ποτε ξεκινανε τα 720p? Υπαρχουν και για αυτα μεταφρασμενες εκδοσεις;

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξαναεπιασα το One piece εδψ και 2 μερες, απο το 93 που το ειχα αφησει και ειμαι ηδη στο 110 (LUFFY VS CROCODILE) Βλεπω απο kaizoku fansubs. Φανταζομαι ειναι η καλυτερη ομαδα ή να αρχισω να βλεπω απο αλλους; Επισης, απο περιεργεια, βλεπω οτι οι Kf εχουν μεταφρασει μεχρι το 300 περιπου. Τα επομενα υπαρχουν σε καλη ποιοτητα απο καποιους αλλους; Και αν ναι, απο ποιους;

Επισης, ποτε βελτιωνεται η εικονα σε 16/9 και ποτε ξεκινανε τα 720p? Υπαρχουν και για αυτα μεταφρασμενες εκδοσεις;

στο anidb.net έχει λίστα νομίζω (ή είχε) που έβλεπες από ποιο μέχρι ποιο επεισόδιο έχει μεταφράσει το εκάστωτε fansub group...

Δημοσ.

Αν μπορεις με αγγλικους υποτιτλους μπες απο watchop.com , μακραν καλυτερο κατεμε..

online scream??? :eek:

και για να βλέπει από kaizoku που βγάζουν αγγλικούς υπότιτλους σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα αγγλικα...

στο anidb.net έχει λίστα νομίζω (ή είχε) που έβλεπες από ποιο μέχρι ποιο επεισόδιο έχει μεταφράσει το εκάστωτε fansub group...

την έχει ακόμα :mrgreen:

Link

υπάρχουνε πολλά fungroup που μεταφράζουν το One Piece θα βρείς και ελληνικούς υπότιτλους

Δημοσ.

εγώ τα latest από sick τa βλέπω, μεταφράζουνε πολύ γρήγορα, βγήκες το raw? να το και το επεισόδιο μεταφρασμένο μετά από λίγη ώρα :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ τα latest από sick τa βλέπω, μεταφράζουνε πολύ γρήγορα, βγήκες το raw? να το και το επεισόδιο μεταφρασμένο μετά από λίγη ώρα :devil:

δεν βλέπω One Piece πλέον, μόνο τα κατεβάζω για τη συλλογη, διαβάζω μόνο manga οπότε δεν με νοιάζει αν βγαίνουν γρήγορα ή αργά :-)

Δημοσ.

δεν βλέπω One Piece πλέον, μόνο τα κατεβάζω για τη συλλογη, διαβάζω μόνο manga οπότε δεν με νοιάζει αν βγαίνουν γρήγηρα ή αργά :-)

δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα γενικά το λέω :-)

και εγω σε λιγο καιρο θα το ξαναπιασω.ελπιζω να εχει προχωρησει αρκετα.νομιζω ειχα μείνει στο 480...

545

Δημοσ.
από τους τελευταίους πάντως προτιμω Yibis :-)

Και εγώ από αυτόν προτειμώ.Πλεόν διαβάζω magna στα αγγλικά και τα άλλα τα βλέπω για χαβαλέ.Θεωρώ οτί τα magna είναι μακράν καλύτερα..

Δημοσ.

Τα 16/9 ξεκινούν περίπου στο 220 και τα 720 σε μένα που είχα κατεβάσει pack ξεκίνησαν στο 310-320.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...