Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ε τόσο πια σε χαλάνε τα αγγλικά?, εκτός αν δεν ξέρεις οπότε οκ ρε παιδί μουme want 506 spoilers! σου έδωσα link από mangahelpers...post #40
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ok thanks:mrgreen:, άλλαξε σελίδα και δεν το πρόσεξα
Albert Wesker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Και εγω τον εβλεπα τον Ντρεικ.Τρομερο το αγορι λαστιχο! ΛΟΛ
soturin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 έλεος, τι ντρέικ? από 500 και μετά έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο Oda, Kizaru θεός από το τελευταίο καρέ και μόνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οι πληροφορίες για τον Roger και τον Crocus πάντως ήταν αναμενόμενες...
matchstick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και εγω τον εβλεπα τον Ντρεικ.Τρομερο το αγορι λαστιχο! ΛΟΛ εμμ.. φίλε εδώ μιλάμε για ταινίες όχι για κινούμενα σχέδια!! χτες είδα την ταινία ο σημαδεμένος με τον Al Pacino!! ΤΕΛΕΙΑ!!! αυτήν μαζί με τον πεταλούδα είναι οι καλύτερες ταινίες του κόσμου!
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και που κολλάει ο Αλ Πατσίνο,είναι κι αυτός λαστιχένιος ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 εμμ.. φίλε εδώ μιλάμε για ταινίες όχι για κινούμενα σχέδια!! χτες είδα την ταινία ο σημαδεμένος με τον Al Pacino!! ΤΕΛΕΙΑ!!! αυτήν μαζί με τον πεταλούδα είναι οι καλύτερες ταινίες του κόσμου! τι θέλει να πει ο ποιητής?
matchstick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και που κολλάει ο Αλ Πατσίνο,είναι κι αυτός λαστιχένιος ? είναι ηθοποιός όμως!! σορυ βρε παιδιά το θέμα δεν λέει Κινηματογράφος & Τηλεόραση ?? εε, τότε τι μου λέτε που κολλάει!!
soilworker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 είναι ηθοποιός όμως!!σορυ βρε παιδιά το θέμα δεν λέει Κινηματογράφος & Τηλεόραση ?? εε, τότε τι μου λέτε που κολλάει!! To topic ομως ειναι για το one piece... btw εβλεπα τα επισοδια στο megavideo αλλα το 163 δε το βρισκω...Ξερετε κανενα site που να χει ολα τα επισοδια?
matchstick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 καλά και κάθομαι και ασχολούμαι με το one piece τόση ώρα??? έλεος!! παιδιά την κάνω από εδώ!! πάω σε άλλο τόπικ!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 είναι ηθοποιός όμως!!σορυ βρε παιδιά το θέμα δεν λέει Κινηματογράφος & Τηλεόραση ?? εε, τότε τι μου λέτε που κολλάει!! δεν κολάει γιατί είναι topic για το One Piece...LEARN TO READ.. τα Anime στην τηλεοράση δεν προβάλονται? τι νομίζεις ότι βγαίνουν μόνο internet? είσαι ότι να ναι... καλά και κάθομαι και ασχολούμαι με το one piece τόση ώρα???έλεος!! παιδιά την κάνω από εδώ!! πάω σε άλλο τόπικ!! εμείς πρέπει να λέμε έλεος... τι πίνεις και δεν μας δίνεις?! ΟΕΟ? πάλι καλά να λέμε που πήρες χαμπάρι το θέμα του topic...(είναι και δύσκολος ο τίτλος γμτ)
matchstick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 φίλε ThResh ούτε που ήξερα τι είναι το One Piece !! έκανα μια αναζήτηση στο google και είδα ότι είναι ο ντρέικ!! εγώ νόμιζα είναι καμιά ταινία!! που θες να ήξερα ότι είναι κινούμενα σχέδια!! αφού είδα στον τίτλο Κινηματογράφος & Τηλεόραση είπα κανά έργο θανε!! και εγώ πρέπει να το πω το έλεος !! όπως είπα σας χαιρετώ!! από αυτήν την σελίδα τουλάχιστον!! καλή συνέχεια με τον ντρέικ!! χα χα χα !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ειλικρινά...u fail o τίτλος της υποκατηγορίας του forum είναι Κινηματογράφος & Τηλεόραση, από εκεί και πέρα τα θέματα έχουν σχέση με αυτά... προσοχή άλλη φόρα τον τίτλο του εκάστοτε θέματος (thread) για να μην γίνεσαι έτσι ρόμπα φαντάσου να έμπαινες σε κάνα topic του Lost και να άρχιζες να μιλάς για τον Pacino...
Florence Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Εγω πάντως έχω δει όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα !Είναι απλά απίθανο!Ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα