Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας !

να ρωτήσω ( γιατί εντάξει 50+ σελίδες είναι λίγο αδύνατο να τις διαβάσω τώρα ) , υπάρχει κανά torrent του One Piece με greek subs?

κάποιο site ξέρω γω , που να μας διευκολύνει ας πούμε ! :)

Τους Ελληνικους trackers -να ναι καλα η τζουλια- τους εχει παρει ο διαολος. Παντως για ελληνικους one piece υποτιτλους μπαινεις στο site των tzatziki-fansubs. Δυστυχως δεν εχει για ολα αλλα υπαρχουν για καμποσα.

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας !

να ρωτήσω ( γιατί εντάξει 50+ σελίδες είναι λίγο αδύνατο να τις διαβάσω τώρα ) , υπάρχει κανά torrent του One Piece με greek subs?

κάποιο site ξέρω γω , που να μας διευκολύνει ας πούμε ! :)

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας

;)

Δημοσ.

Μονο ερασιτεχνικους υποτιτλους - που αναθεμα κι αν ξερει κανεις το νομικο καθεστως γυρω απ αυτους- για τα dvd του ψαχνει ο συμφορουμιτης... η κακια λεξη "τορρεντ" μπηκε μονη της για να τεσταρει τα αντανακλαστικα σου B)

@tofi

Imho,πιασε την περπατημενη αγγλικη οδο(kaizoku, adc - elites , vegapunk e.t.c) οπου υπαρχει μια καποια συνεχεια στις ορολογιες (και ποιοτητα προφανως). Η αξιοπρεπεστατη προσπαθεια των tzatziki-fansubs ειναι για ευχαριστες επαναληψεις :rolleyes:

Δημοσ.

Μονο ερασιτεχνικους υποτιτλους - που αναθεμα κι αν ξερει κανεις το νομικο καθεστως γυρω απ αυτους- για τα dvd του ψαχνει ο συμφορουμιτης... η κακια λεξη "τορρεντ" μπηκε μονη της για να τεσταρει τα αντανακλαστικα σου B)

Σαν την αράχνη είμαι. Πάντα έτοιμος. :devil:

Δημοσ.

ε ναι έλεος, όχι και ελληνικούς υπότιτλους...

Εγω απο Kaizoku το βλεπω, αλλα οι Ελληνικοι στο λιγο που ειχα δει παλιοτερα μια χαρα ηταν.

Δημοσ.

χχαχαχαχαχα σας ευχαριστώ πολύ !

και θα προσέξω την επόμενη φορά να μη πω κακιά λέξη :mrgreen: ^_^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μέχρι πότε θα τους δείχνει πιτσιρικάδες μας έχει κόψει πάνω στην ανηφόρα .. θα δείξει αρκετά επεισόδια έτσι που είναι μικροί ; τώρα είμαστε στο επεισόδιο 500..

Δημοσ.

Μέχρι πότε θα τους δείχνει πιτσιρικάδες μας έχει κόψει πάνω στην ανηφόρα .. θα δείξει αρκετά επεισόδια έτσι που είναι μικροί ; τώρα είμαστε στο επεισόδιο 500..

Ακουγεται για 4-5 επεισοδια ακομα.. Ποιος ξερει..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει πολλά ακόμα, το flashback ήταν σχετικά μεγαλούτσικο...

Δημοσ.

τεραστιο ηταν!!τωρα που πηραν τον Σάμπο νομιζω τελειωνει και παμε πισω στο σημερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...