marantonis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδιά γεια σας ! να ρωτήσω ( γιατί εντάξει 50+ σελίδες είναι λίγο αδύνατο να τις διαβάσω τώρα ) , υπάρχει κανά torrent του One Piece με greek subs? κάποιο site ξέρω γω , που να μας διευκολύνει ας πούμε ! Τους Ελληνικους trackers -να ναι καλα η τζουλια- τους εχει παρει ο διαολος. Παντως για ελληνικους one piece υποτιτλους μπαινεις στο site των tzatziki-fansubs. Δυστυχως δεν εχει για ολα αλλα υπαρχουν για καμποσα.
Sellers Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδιά γεια σας ! να ρωτήσω ( γιατί εντάξει 50+ σελίδες είναι λίγο αδύνατο να τις διαβάσω τώρα ) , υπάρχει κανά torrent του One Piece με greek subs? κάποιο site ξέρω γω , που να μας διευκολύνει ας πούμε ! Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
trelosjack Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Μονο ερασιτεχνικους υποτιτλους - που αναθεμα κι αν ξερει κανεις το νομικο καθεστως γυρω απ αυτους- για τα dvd του ψαχνει ο συμφορουμιτης... η κακια λεξη "τορρεντ" μπηκε μονη της για να τεσταρει τα αντανακλαστικα σου @tofi Imho,πιασε την περπατημενη αγγλικη οδο(kaizoku, adc - elites , vegapunk e.t.c) οπου υπαρχει μια καποια συνεχεια στις ορολογιες (και ποιοτητα προφανως). Η αξιοπρεπεστατη προσπαθεια των tzatziki-fansubs ειναι για ευχαριστες επαναληψεις
3leven Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ακομα raw ειναι? Ποτε θα περασουν subs επιτελους??
Sellers Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μονο ερασιτεχνικους υποτιτλους - που αναθεμα κι αν ξερει κανεις το νομικο καθεστως γυρω απ αυτους- για τα dvd του ψαχνει ο συμφορουμιτης... η κακια λεξη "τορρεντ" μπηκε μονη της για να τεσταρει τα αντανακλαστικα σου Σαν την αράχνη είμαι. Πάντα έτοιμος.
3leven Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σαν την αράχνη είμαι. Πάντα έτοιμος. Σε ποια γωνια του Insomnia ειναι η φωλια σου???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ε ναι έλεος, όχι και ελληνικούς υπότιτλους...
marantonis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ε ναι έλεος, όχι και ελληνικούς υπότιτλους... Εγω απο Kaizoku το βλεπω, αλλα οι Ελληνικοι στο λιγο που ειχα δει παλιοτερα μια χαρα ηταν.
tofi13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 χχαχαχαχαχα σας ευχαριστώ πολύ ! και θα προσέξω την επόμενη φορά να μη πω κακιά λέξη
varemarious Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέχρι πότε θα τους δείχνει πιτσιρικάδες μας έχει κόψει πάνω στην ανηφόρα .. θα δείξει αρκετά επεισόδια έτσι που είναι μικροί ; τώρα είμαστε στο επεισόδιο 500..
3leven Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέχρι πότε θα τους δείχνει πιτσιρικάδες μας έχει κόψει πάνω στην ανηφόρα .. θα δείξει αρκετά επεισόδια έτσι που είναι μικροί ; τώρα είμαστε στο επεισόδιο 500.. Ακουγεται για 4-5 επεισοδια ακομα.. Ποιος ξερει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 δεν έχει πολλά ακόμα, το flashback ήταν σχετικά μεγαλούτσικο...
eu@ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τεραστιο ηταν!!τωρα που πηραν τον Σάμπο νομιζω τελειωνει και παμε πισω στο σημερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 έχει κι άλλα (2 σίγουρα), υπομονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα