Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ανέκαθεν το έγραφα manually, και έκλεινα με /
ravend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 αν μπει ο caribou θα φάω τρελό ξενέρωμα..είναι ΑΣΧΗΜΟΣ.πολύ. απ΄την άλλη δεν υπάρχει logia type μέλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ακόμα κι αν ήταν ο τελευταίος επιζών στον κόσμο του One Piece
paranoid_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δεν διαβάζω manga...αλλά οι φίλοι μου με spoil-αραν άσχημα με ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ MANGA MHN TO ANOΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΠΤ!!! τους θανάτους του Ace και του Whitebeard και με την προπόνηση και με όλα όσα γίνονται... Οπότε βασικά εγώ πιστεύω ότι θα μπούνε 2 ακόμα άτομα στο crew του Luffy,λογικά o Jimbei δεν θα είναι με τπτ διότι όπως είπατε κάποιος πρέπει να μείνει να φυλάει το Fishman Island.Η Boa είναι επίσης αυτοκράτειρα...λίγο δύσκολα να μπει στο crew γτ μετά ο Sanji θα ήταν συνεχώς μαρμαρωμένος και η Νami με την Robin θα θεωρούνταν love rivals για την καρδιά του Luffy... Την Βonney νομίζω την έχουν στο Impel Down και πρέπει να είναι δύσκολο να την βγάλουν από εκεί.. Τώρα πάμε στο τι θέλω εγώ...ο νέος nakama να είναι ένας uberτούμπανο Logia που να είναι τύπος σαν αυτούς που διαλέγει ο Luffy...Και όχι απίθανο να είναι και ένας Fishman...
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τελειωσα χθες το Drum Island Arc. Βλεπω το επομενο (Arabasta Arc) ειναι τεραστιο! Ελπιζω να μη κουρασει. Οπως και να ΄χει θα πεσει πολυ λιωσιμο (και θελω να δω και το shigurui ρε γμτ).
Greekchaosman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 DBNL THE NEXT LEVEL, καλό DUB ή ακόμα καλύτερα Kaizoku fansubs
marantonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Το ξεκινησα παλι, επειτα απο μια σχετικα μεγαλη παυση. Ειμαι στο Skypiea Arc. Ξερει κανεις ποτε παυει να ειναι σε 4:3 η εικονα? και απο ποιο επεισοδιο γινεται διαθεσιμο και σε HD...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Υπάρχει από το 382 και μετά από Yibis σε 720p.
3leven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Θα κανουμε καιρο να δουμε το 490... Φοβαμαι πως θα αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω Manga.. ξενερωσα παντως που ο Shanks δεν προλαβε να δει το Luffy.. Αναμενω πως και πως την επιστροφη του Luffy.. Eχει να κοψει καμποσα (_(_)ακια...
Nate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Έχω δει μέχρι το 63. Έχω μέλλον ακόμα. Ξέρει κανείς σε πόσα επεισόδια θα τελειώσει το one piece;
paranoid_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τώρα περίπου βρίσκεται λίγο πάνω απο τα μισά....Οπότε τα 1000 επεισόδια ειναι ψωμοτύρι πιστεύω
marantonis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εγω ειμαι στο 185 τωρα. Γαματο το Skypiea Arc, αλλα Ειναι λιγο ενοχλητικο και προβλεψιμο αυτο που κανουν, το οτι καθε φορα απομακρυνουν τον Luffy απο τον Boss για να περασουν καμια 15αρια επεισοδια, να χασουν ολοι απ' αυτον, και μετα ως δια μαγειας εμφανιζεται αυτος για ν' αρχισει η τελευταια μαχη. Ελπιζω να μην ειναι σε ολα τα επομενα μεγαλα arcs ετσι, γιατι θα γινει κουραστικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 δεν μου άρεσε καθόλου το Skypiea Arc
paranoid_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Oυτε μένα...Αλλά μετά ακοουθεί το Enies Lobby arc :-D
marantonis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 δεν μου άρεσε καθόλου το Skypiea Arc O Enel ειναι τιτανοτεραστιος ρε Και γενικα το σχεδιο ειναι γαματο, πολυ ευρηματικο, φαντασια, εχει σασπενς η ιστορια, μου φαινεται αρκετα καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα